gumis107 01.04.2011 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 (edytowane) Witam wszystkich.Trafia mi sie kupiec na 5 arow dzialki , ja zas mam dzialke rolna o powierzchni 12 arow.Pytanko; czy mozna tak mala dzialke podzielic ,bo ponoc w przypadku dzialek rolnych minimalna wielkosc dzialki po podziale to 30 arow i jaki mniej wiecej jest koszt takiego podzialu.Prosba o odpowiedz.Pzdr Edytowane 1 Kwietnia 2011 przez gumis107 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapanta 01.04.2011 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Witaj .Swoją działkę 10 ar wydzieliłam we wrześniu 2004 r. Geodeta który się tym zajmował powiedział ,że zdążyliśmy w ostatniej chwili przed wprowadzeniem ustawy o podziałach gruntów rolnych bo za dwa tygodnie już by to nie przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gumis107 01.04.2011 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 ok wyczytalem w sieci ,ze dzialka rolna po podziale nie moze miec mniej niz 30 arow,ale mam drugie pytanko (akurat mam dosc pracowity okres w nieruchomosciach ), czy mozna podzielic dzialke na oko ok 60 arow ,tak by jedna czesc byla mniejsza niz 30 arow?Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janaro 04.04.2011 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Na decyzję i po spełnieniu odpowiednich warunków opisanych w Ustawie o gospodarce nieruchomościami to tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts