samouczek 01.04.2011 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Witam!! Ostatnio podczas remontu przytrafił mi się pewien problem. Otóż podczas docierania gładzi gipsowej franspol powstały niewielkie dziury i dość dużo tych dziur:o Co może być tego powodem?? Do tej pory robiłem gładzie i nie było tego problemu. Drugie pytanie: Podczas malowania w kilku miejscach odpadła mi cienka warstwa gładzi:o Co jest tego powodem?? Czyżby za cienka warstwa położonej gładzi?? Prosze o odpowiedź POZDRAWIAM Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalmonika2009 01.04.2011 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Witam!! Ostatnio podczas remontu przytrafił mi się pewien problem. Otóż podczas docierania gładzi gipsowej franspol powstały niewielkie dziury i dość dużo tych dziur:o Co może być tego powodem?? Do tej pory robiłem gładzie i nie było tego problemu. Drugie pytanie: Podczas malowania w kilku miejscach odpadła mi cienka warstwa gładzi:o Co jest tego powodem?? Czyżby za cienka warstwa położonej gładzi?? Prosze o odpowiedź POZDRAWIAM Paweł zagruntowałeś porzadnie jeśli dajesz warstwa na warstwe po docieraniu to gruntuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts