agika 01.04.2011 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Chciałabym jak najtańszym kosztem , ale tez fajnie zamaskować kontener 240 litrowy. Dzisiaj zobaczyłam ofertę tchibo, jest tam fajny pojemnik drewniany , ale na dwa kontenery. Wielu z Was ma prawdopodobnie specjalnie wybudowane domki, ja nie mam na to miejsca. Pojemnik stoi przy bramie i na pewno nie dodaje uroku. Bardzo jestem ciekawa Waszych pomysłów i realizacji, pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaki 01.04.2011 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 (edytowane) kratka drewniana Edytowane 1 Kwietnia 2011 przez jaki zmiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nysza 01.04.2011 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Chciałabym jak najtańszym kosztem , ale tez fajnie zamaskować kontener 240 litrowy. Dzisiaj zobaczyłam ofertę tchibo, jest tam fajny pojemnik drewniany , ale na dwa kontenery. Wielu z Was ma prawdopodobnie specjalnie wybudowane domki, ja nie mam na to miejsca. Pojemnik stoi przy bramie i na pewno nie dodaje uroku. Bardzo jestem ciekawa Waszych pomysłów i realizacji, pozdrawiam:) u mnie tez bardzo mało miejsca. Małż zrobił taka drewnianą "szopkę " , listewki są poziomo i pod kątek ( tak jakby półotwarte żaluzje ) co dało bardzo nowoczesny wygląd i zachęciło sąsiadów do kopiowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agika 01.04.2011 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 hej, Nysza, czy mogłabyś pokazać zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nysza 01.04.2011 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 (edytowane) agaika - na kompie znalazłam tylko takie http://images8.fotosik.pl/1592/6f81a429719ac29dmed.jpg jedno skrzydło jak otworzę to mam kontener "śmieciowy" , za drugim skrzydłem mieści mi się skrzynka z piaskiem Edytowane 1 Kwietnia 2011 przez Nysza opis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agika 03.04.2011 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Nysza, bardzo dziękuję za zdjęcie, będzie dla mnie inspiracją, jeśli miałabyś jeszcze jakieś dokładniejsze, to prześlij. Proszę o więcej rozwiązań Mój śmietnik stoi bardziej na środku, dlatego nie wiem, czy to rozwiązanie jest dla mnie najlepsze. Będę jeszcze rozmyślała nad czymś trochę lżejszym. Zrobię zdjęcie i pokażę jak to u mnie wygląda. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaki 04.04.2011 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 ja planuję postawić kratkę i rzucić jakieś pnącze. Ale od strony gdzie wrzucam śmieci przestrzeń jest wolna, bo nie chciałoby mi się ciągle otwierać coby śmieci wyrzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
missk 21.09.2011 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 (edytowane) a co myślicie o skrzyniach na piasek i sól? ja takich nigdy nie wiedziałem a by się przydały Edytowane 22 Września 2011 przez Elfir Za reklamowanie sklepów internetowych trzeba zapłacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts