voytas80 01.04.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Sporo tego na forum jednak brak konkretnych odpowiedzi Zalana "płyta" na zagęszczonym piachu, piach był zagęszczany jesienia i zimował więc raczej uleżał się Ale na płycie zrobiły sie pękniecia a raczej skurcze betonu. Co z tym robić? Coś tu było o mleczku betonowym? Jak to mleczko sie robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 02.04.2011 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 O co właściwie pytasz? Piszesz że było to czemu nie czytasz? Mówisz że czytaleś o mleczku betonowym , a może to było mleczko cementowe ? Jak zalaleś beton to należy go pielęgnować -polewać wodą- jak popekalo to juz po herbacie. Jeżeli to wszystko to chudziak to sie rysami nie przejmuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
voytas80 03.04.2011 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Tak chodziło mi o mleczko cementowe Jak przygotowoać jakie mleczko? Tak to chodziak, wiem że nie ma co panikować. O pielęgnacji betonu też słyszałem ale nie rzucę pracy dla chudziaka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts