adam_mk 12.04.2011 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Dach to raczej zostaw w spokoju...Wpuścisz zimne w rurki. Skropli się para, jak na zbiorniku sraczyka latem, i masz deszcz POD dachówką...Po co?Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajmanxxl 12.04.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 nie dokładnie zrozumiałeś instalacja samo-opróżniająca to taki mój patent z czasów kiedy robiłem ogrzewania w górskich chatkach zasada położenia rur podobna do kanalizacji po otwarciu zaworów wszystko spływa do rynny i nawet jak się coś skropli to i tak spłynie, a położył bym rurkę na dachu blaszanym na zewnątrz najlepiej w trapezach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 12.04.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Czarny taras,czarne chodniki,czarny podjazd.... ładna perspektywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 13.04.2011 05:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Rurka ułożona na dachówce zostanie zabrana przez zsuwający się śnieg... Zostawiłbym jednak ten dach...Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajmanxxl 13.04.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Rurka ułożona na dachówce zostanie zabrana przez zsuwający się śnieg... Zostawiłbym jednak ten dach... Adam M. odradzasz mi rozumiem ale nie mam do wykorzystania nic sensownego poza dachem, projekt zaczyna się dopiero rysować więc dość czasu na pomyślenie jakie przeszkody spotkają mnie by jednak ten dach wykorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ameryka 22.04.2013 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 taki fajny temat a umarł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts