mik_is 02.04.2011 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 (edytowane) witam się Rozgladam się na forum od dłuższego czasu ale chyba dopiero teraz znalazłam miejsce gdzie bym chciała sie zadomowic na dłuzszy czas. Coprawda załozyłam juz dziennik budowy, ale nie do końca mi on odpowiada, mam równiez już temat na forum. nie wiem jeszcze jak zrobić aby wszystko co tam napisałam znalazło sie w tym temacie. ale jak już się dowiem to wówczas tak zrobię. a teraz kilka dobrych manier. nie wiem czy cokolwiek uda mi sie przenieść więc zapisze jeszcze raz Inwestorka - Magda mąż inwestor - Andrzej mała inwestorka - Karolina lat 4 projekt: Aksamitka 2 z Archona ale po zmianach. - tak wygląda dom wybudowany - sąsiadów (ten sam projekt na całym osiedlu) stan z 12-03-2011 stan z 22-03-2011 [ATTACH=CONFIG]50907[/ATTACH] stan z 30-03-2011 mała inwestorka mąż inwestor (ten z prawej) Edytowane 2 Kwietnia 2011 przez mik_is Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts