majki 18.06.2007 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Kropi - dzięki za wpis Teraz tydzien urlopu to codziennie będzie nowa porcja zdjęć i wrażeń A kasa już ucieka, nie "nadanżam" zarabiać pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 18.06.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Cześć jakie śliczne........ dołki http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_lol.gif musisz mieć niesamowitą wyobraźnię skoro widzisz tam salony http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_lol.gif ja do momentu wybudowania ścian parteru mówiłam tylko: jaki ten domek mały http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_rolleyes.gif i oczywiście kropi ma rację: trzymajcie się, teraz najfajniejszy etap przed Wami - codziennie coś nowego. nic lepszego nie wymyślę http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_biggrin.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropi 18.06.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 A kasa już ucieka, nie "nadanżam" zarabiać To i tak nieźle, bo ja ledwo za ratą "nadanżam" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaF1719499921 24.06.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Życzę powodzenia w zalewaniu, nie tylko fundamentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 25.06.2007 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Paf - już mogę podziękować Postaram się jeszcze dziś wkleić zdjęcia z tego co sie działo A z zalwania jestem zadowolony. Zimne piwo po takim dniu jest wspaniałe ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaF1719499921 25.06.2007 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 No to początek zrobiłeś, dobrze że nie padało, bo z tymi wykopami to pecha miałeś, że je zalało na koniec. Fotorelacja cool, aż miło sie ogląda i czyta.Ja dziś wykosiłem teren jutro wytyczamy chate. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 26.06.2007 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 To fak, że jak je zalało to byłem troche podłamany ... Ale dziś pada zamówiony deszcz i moczy samoczynnie fundamenty i betonik, coby zbyt gwałtownie sobie nie wysychał pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaF1719499921 28.06.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Zastanawia mnie trochę dlaczego wrzucaliście te bloczki w beton, to jakby kamieni nakłaść. "dała dość równa powierzchnię górną, ustabilizowała płynny beton i zmniejszyła ilość potrzebnego betonu w ławy" a co poza tym? bo wg mnie to lepiej sam beton lać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 29.06.2007 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Paf - no w/g mnie to dużo dało, co do kamieni, to nie, bo inaczej się łączą z betonem ... Poza tym, teraz widzę w sumie efekt tego, dość równa powierzchnia przy murowaniu pierwszej warstwy. Dodatkowo zgodził się na to mój "kierbud", a ponieważ mam do niego spore zaufanie, nie dyskutowałem. W całym tym budowaniu jakie mnie czeka, mocno ufam mojemu kierowi. Facet jest surowy i twardy. I z wiedzą. Ja też nie zamierzam nic zmieniać po swojemu, jak to często sie tutaj na forum czyta ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaF1719499921 05.07.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Majki doganiam Cię z robotą, moja ekipa to tytani, 8 ludzi działa ostro na przód. Zobacz foto w naszym wątku. Pozdro i powodzenia w budowie. Dziś wlałem 45m3 B20,a jutro jadą z bloczkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
terka 12.07.2007 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Cześć Dzięki twoim namiarom mamy już wodę na działce - muszę przyznać, że wykonawców mogę z czystym sumieniem polecić.Zaczynaliśmy kopać fundamenty w tym samym czasie co ty, my jak do tej pory budujemy prawie sami. Na dzień dzisiejszy mąż zaczął budować mury. Ekipę wezwiemy dopiero na stropy, a później do dachu. Resztę mamy zamiar zrobić sami. Zobaczymy co z tego będzie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 12.07.2007 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Terka - ciesze się, że się z wodą udało Co do tempa to Ci zadroszczę Ja mam sytuację, że od 3 dni NIC się nie dzieje, bo moim dłubkom przeszkadza każdy deszcz i po prostu nic nie robią Rozmawiałem dziś "ostrzej" z szefem ekipy, mają ruszyć ... Termin jest teoretycznie do końca września, bo od października mają wejść dachowcy ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaF1719499921 12.07.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Majki nie zazdroszczę Tobie tych "majstrów", chyba bym ich normalnie ...Nie daj się , ganiaj to towarzystwo do roboty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
terka 01.09.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 CześćJak oglądam zdjęcia z twojej budowy to cisną mi się na usta same obraźliwe słowa pod adresem tych pseudo murarzy. Nasi fachowcy są po prostu świetni - byli u nas tylko dwa dni, a jesteśmy już przy stropach. Co dzwonimy to zawsze mają jakąś wymówkę. Dobrze że mam męża, który nie chwaląc się potrafi prawie wszystko. Teraz poświęcił się budowie całkowicie. Dzielnie wspierają go brat i tata Pazdrawiam i mam nadzieję ze u ciebie już teraz budowa pójdzie bardzo gładko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynda 01.09.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 A ja chciałam tylko, trochę (a właściwie zupełnie) obok tematu, napisać że robisz piękne zdjęcia. Mam na myśli głównie zdjęcia Marysi, choć niektóre z budowy też były ciekawe. Pozdrawiam ps. a w ogóle piękne imię ma twoja córka, takie samo nosi moja starsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 03.09.2007 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 terka - coż zrobić ... czekać i płakać ... martynda - dziękuję Fotografia to moja pasja ( niestety nie zawód ) pozdrawiam, majki PS. Pozdrowienia dla starszej Marysi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arekgl 16.09.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 czyżby pozdrowienia były dla mnie? nie możliwe niemniej stałym czytelnikiem, choć może nieaktywnym pozostanę nadal. pozdrowienia i do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 02.10.2007 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 arekgl - sierota jestem zaglądam nie za często w komentarze ... Tak, pozdrowienia dla Ciebie No i witaj na forum pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorisN 16.10.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Hej! U Ciebie toż to prawdziwy "wyścig zbrojeń" Powiedz czy aż takie ilości stali przewiduje projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 16.10.2007 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 DorisN - dzięki za odwiedziny Niestety tak, robię wszystko na razie dokładnie z projektem, takie są ilości i sposób zbrojeń. Mnie też to przerosło, szczególnie kwotowo ale nic nie zmieniam. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts