Gość Gosc_gość 06.05.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Bry Wieczorek. Pytanko w kwestii łazienek. Czemu płytki nie powinny być kładzione ? Czyżby posadzki z podłogówką nie wygrzane ? Ja żartowałem, bo moje położenie płytek a ekipy dzieli ocean Podłoga będzie kładziona później, mam nadzieję, że do tego czasu "odpalę" kotłownię i wygrzejemy ... dzięki za wizytę, pozdrawiam, majki Dzięki za rozjaśnienie - teraz już jestem w "domu" - a raczej chciałbym już być dosłownie, a nie używając określenia zrozumienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zakreconaelfa 06.05.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Witam, A jaki proponujecie kolor parapetow wewnetrznych? Mam debowe, ale zalalam kilka woda przy podlewaniu kwiatkow. teraz juz nie trzymam doniczek na parapecie. Niemniej ciemnie plamy pozostaly. Nie wiem czy zamalowac je na ciemno czy wybielic. ....a jakie masz okna? (tez mam dębowe parapety (do szarych okien) - dzięki za podopowiedz - nie bede na nich stawiała doniczek ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 06.05.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 A co to za gres? Wiem, że pewnie było, ale juz trochę gubię się w tym gąszczu wątków na forum... Ariana Valverde seria Bamboo : http://www.arianavalverde.it/ pozdrawiam, majki Dzięki. Przypominał mi jakieś Marazzi. Bardzo ładny - masz zamiar kłaść na całej podłodze, czy tylko miejsca strategiczne? również pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 07.05.2009 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 masz zamiar kłaść na całej podłodze, czy tylko miejsca strategiczne? Taki sam gres będzie w kuchni, wiatrołapie, garderobie przy wejściu i w części salonu ( tu strategiczne miejsca ). pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 07.05.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Cześć 2 istotne informacje - "ruszyły" łazienki ... - już wiem dlaczego nie powinienem kłaść płytek pozdrawiam, majki dlaczego ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 07.05.2009 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Cześć 2 istotne informacje - "ruszyły" łazienki ... - już wiem dlaczego nie powinienem kłaść płytek pozdrawiam, majki dlaczego ???? Bo jak napisałem moje położenie płytek a ekipy dzieli ocean Znaczy się kiepski ze mnie kafelkarz pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 07.05.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Majki nie badz taki skromny-nie wierze ze po pierwszym dniu zobaczyles az taka zabojcza roznice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 07.05.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Rysunek młodej artystki zostaw, będzie dla następnych pokoloeń. Oczywiście jeśli nie jest w miejscu starategicznym, nasze pomalowały główną ścianę w dużym pokoju PS. Fajny dziennik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 08.05.2009 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Majki nie badz taki skromny-nie wierze ze po pierwszym dniu zobaczyles az taka zabojcza roznice Ale, serio ... różnica jest zasadnicza. To jest taka różnica, dla której warto zapłacić za DOBREGO kafelkarza ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 08.05.2009 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Rysunek młodej artystki zostaw, będzie dla następnych pokoloeń. Oczywiście jeśli nie jest w miejscu starategicznym, nasze pomalowały główną ścianę w dużym pokoju PS. Fajny dziennik. W sumie jest w strategicznym, na rogu na ścianie salonu ... Zapraszam częściej pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 10.05.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Przynajmniej wiesz za co zaplacisz.Ja tez teraz bede szukac kafelkarza z prawdziwego zdarzenia a nie goscia ktory umie posmarowac klej na plytce i przylozyc ja do sciany (mam zle doswiadczenia po kafelkowaniu lazienki w bloku ) Majki kawalek dobrej roboty odwalisles w sobote.teraz tylko tyl rozplantowac i ogrodek jak malowany A co bedziesz kladl na cokoly przy fundamentach?-i dlaczego sie jeszcze z tym tak ociagasz?hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 10.05.2009 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Przynajmniej wiesz za co zaplacisz.Ja tez teraz bede szukac kafelkarza z prawdziwego zdarzenia a nie goscia ktory umie posmarowac klej na plytce i przylozyc ja do sciany (mam zle doswiadczenia po kafelkowaniu lazienki w bloku ) Majki kawalek dobrej roboty odwalisles w sobote.teraz tylko tyl rozplantowac i ogrodek jak malowany A co bedziesz kladl na cokoly przy fundamentach?-i dlaczego sie jeszcze z tym tak ociagasz?hihihi kakusek - brakuje Ci jednego posta do "tysiaka" Robotę głównie odwaliła Żona Zawzięła się na taczkę j tylko plantowałem grabiami Na cokoły nie wiem. Nie mamy jeszcze wizji, ale to oczywiście coś co będzie pasowało i do domu i do elewacji Ale to pewno przyszły rok, jak już będzie tynk docelowy. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 10.05.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Faktycznie Skoro to zauwazyles to szczele go u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 10.05.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 No i stalo sie jestem Elita forum hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 10.05.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 No i stalo sie jestem Elita forum hehehe No no Gratulki. Witamy w Klubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 10.05.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 No i stalo sie jestem Elita forum hehehe Hoho... no to gratuluje "na łamach"... Majki, masz pod tym pięknie wyrównanym terenem jakąs geowłókninę, czy tak "naturalnie" trawnik zakałdasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 11.05.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Majki ja chciałabym zapytać o płot. Czy ktoś robił Tobie projekt, czy sam robiłeś? a może spece od ogrodzenia? Głowa mała, ile tam elementów do przemyślenia, wymiar cegieł. przęsła itd itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 11.05.2009 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Faktycznie Skoro to zauwazyles to szczele go u Ciebie Bardzo mi miło, szczelaj częściej pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 11.05.2009 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Majki, masz pod tym pięknie wyrównanym terenem jakąs geowłókninę, czy tak "naturalnie" trawnik zakałdasz? Eeeee, tam, będę sie bawił w pierdoły Ziemia się troche tylko uleży ( parę dni ) i sieję trawę, na żywca pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 11.05.2009 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Majki ja chciałabym zapytać o płot. Czy ktoś robił Tobie projekt, czy sam robiłeś? a może spece od ogrodzenia? Głowa mała, ile tam elementów do przemyślenia, wymiar cegieł. przęsła itd itp... Projekt płotu powstał razem z projektem domu. Intensywnie mysleliśmy razem z architektem jak zrobić i w końcu powstał Ale nad wymiarami przęseł nie myśleliśmy, raczej kształ odgrywał największą rolę. Przęsła i tak będą robione pod wymiar. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts