Elena76 28.09.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Majki, dzięki napisz jeszcze proszę, ile metrów masz tego ogrodzenia od frontu. Rozumiem, że do tych 11tys. zł dochodzi jeszcze koszt klinkieru i wymurowania słupków? Edit: źle zrozumiałam z tym Rodos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 28.09.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Byłes na Rodos i pływałeś na desce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 29.09.2009 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Majki, dzięki napisz jeszcze proszę, ile metrów masz tego ogrodzenia od frontu. Rozumiem, że do tych 11tys. zł dochodzi jeszcze koszt klinkieru i wymurowania słupków? Edit: źle zrozumiałam z tym Rodos Tak do tego jeszcze koszt całego klinkieru. Od frontu ogrodzenia mam 24 m. A na Rodos było tak, że pozmieniały mi się pewne światopoglądy ... Np. jeden z nich, to taki, że tą p.doloną budowę trzeba skończyć jak najszybciej i wziąść sie za życie. Bo ucieka ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 29.09.2009 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Byłes na Rodos i pływałeś na desce? Nie... Ale warunki tam mają świetne pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 29.09.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Byłes na Rodos i pływałeś na desce? Nie... Ale warunki tam mają świetne pozdrawiam, majki bo mnie małżonek namawia na to pływanie, chciałam podpytać... ...więc powiadasz, że trzeba bardziej korzystac z możliwości, a nie tylko pracowac i budować? Dobry pogląd, podzielam (trudniej z realizacją). Dla mnie na razie na pierwszym miejscu narty, ale kto wie?.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 29.09.2009 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 ...więc powiadasz, że trzeba bardziej korzystac z możliwości, a nie tylko pracowac i budować? Dobry pogląd, podzielam (trudniej z realizacją). Dla mnie na razie na pierwszym miejscu narty, ale kto wie?.. Pewno, najłatwiejszy pogląd Od właściwie 3 lat ciągniemy budowę, dwa domy zaczynają o siebie wołać ( bloki i nowy dom ) ... Rozdracie i czasowe i siłowe. Właściwie ta budowa przytłoczyła wszystko w naszym życiu ... Czas ją kończyć i odetchnąć. Czy budowanie "szybkie" jest lepsze ? Dla mnie ( dla domu ) na pewno nie, ale dla psychiki ... ? pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.09.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Czy budowanie "szybkie" jest lepsze ? Dla mnie ( dla domu ) na pewno nie, ale dla psychiki ... ? pozdrawiam, majki chyba sobie zapiszę cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 30.09.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 teoretycznie minął rok z kawałkiem, odkąd zaczęliśmy budowę, ale moja psychika ma się nie najlepiej! finanse też... może budując spokojnie przez 3 lata przynajmniej trochę bym oszczędziła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 30.09.2009 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Nie wiem czy byś przyoszczędziła .. Rozwlekanie w czasie ma swoje wady ... Jak to się mówi, długo budować, to drogo budować ... Ale żeby szybko wybudować trzeba mieć spory kapitał .... I tak źle i tak niedobrze pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 2mm 02.10.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 cześć, filmik fajny 3 lata? nie dziwię się, że macie dość. Nam zajęło to jakieś 2 lata (w zasadzie wyszłoby znacznie szybciej ale... czasami zdarzają się przypadki losowe ) i nadal robi mi się niedobrze jak widzę tzw. "fachowców" itp. ale biorąc pod uwagę obecny stan to najpóźniej na Wielkanoc 2010 przeprowadzka? czy wcześniej? pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
st_ella 02.10.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Witaj.. no super ten Wasz domek! wybacz mi ale nie jestem w stanie przebrnąć całego dziennika budowy obejrzałam pierwsze strony i ostatnie. ja marze o parterówce i Wasz projekt wydaje się być moim ideałem! rozumiem, że to projekt indywidualny? proszę napisz mi ile metrów powierzchni użytkowej ma wasz dom? jak kubatura? te jasne wnętrza są powalające! czekam na dalszy rozwój sytuacji pozdrawiam! Witaj A warto poczytać, dużo się działo To projekt indywidulany, choć silnie bazujący na D24 z kolekcji Muratora. Jest jakby taki sam, tylko deczko większy Cały dom 220 m2, użytkowej pow. około 170 m2. Zapraszam częściej pozdrawiam, majki boski domek boski już zapisałam sobie w folderach moich... ogrodzenie super... tylko zdjęć córki coś dawno nie było i fajny klip zmajstrowałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 02.10.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Majki swietnie-ja juz czekam na 3 czesc i moze wersja kolor? ps Corcia jest w czesci pierwszej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil1967 02.10.2009 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Majki Po długim czasie. Jestem pod wrażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 03.10.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 fajny filmik! szkoda, ze jakość na youtube jest, jaka jest, ale i tak ciekawie się oglada... trzy lata, powiadasz? No, nie będę jednak porównywać, jak jest lepiej, bo to wszystko subiektywne, ale pomyśleć, skoro ten rok tak mi się dłużył, co byłoby z trzema?? teraz pewnie więcej czasu pświęciłabym na etap projektowania, jak pomyślę, ile można byłoby oszczędzić podejmujac wtedy inne decyzje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 03.10.2009 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 cześć, filmik fajny 3 lata? nie dziwię się, że macie dość. Nam zajęło to jakieś 2 lata (w zasadzie wyszłoby znacznie szybciej ale... czasami zdarzają się przypadki losowe ) i nadal robi mi się niedobrze jak widzę tzw. "fachowców" itp. ale biorąc pod uwagę obecny stan to najpóźniej na Wielkanoc 2010 przeprowadzka? czy wcześniej? pozdr. Chcielibyśby do 01.07.2010 się wprowadzić ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 03.10.2009 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Majki swietnie-ja juz czekam na 3 czesc i moze wersja kolor? ps Corcia jest w czesci pierwszej Kolorowe zdjęcia są w dzienniku, w filmiku jest sentymentalnie pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 03.10.2009 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Majki Po długim czasie. Jestem pod wrażeniem. No faktycznie, trochę czasu minęło A co u Ciebie, zaraz lecę do dziennika Twojego ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneta Szawłowska 03.10.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Film super, podkład muzyczny rewelacja, broń Boże kolor, właśnie w takiej wersji bardzo mi się podoba. Pomimo, że to temat budowy, majki masz racje, nastrój sentymentalny, muzyka wprowadziła mnie w błogi nastrój spokoju. Miło było popatrzeć na dokonujące się zmiany przy udziale muzyki. Pozdrawiam, Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 03.10.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Filmik i podkład - REWELACJA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 03.10.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Majki, zdjecia to juz prawie wszystkie widzialam. Ale ta muzyka i w ogole caloksztalt... siedzialam, jak zaczarowana. Nawet nie wiedzialam, ze byla pierwsza czesc Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts