Amtla 02.12.2010 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 majki, przypomniałbyś jakie macie płytki w łazienkach ? ślicznie z tym oświetleniem domeczek się prezentuje....znowu dałeś mi do myślenia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 02.12.2010 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 majki, przypomniałbyś jakie macie płytki w łazienkach ? ślicznie z tym oświetleniem domeczek się prezentuje....znowu dałeś mi do myślenia.... Aparici, seria Keima i Tresor. Jeszcze 3 ledy w podbitce będą od frontu i przy garażu jakieś plafony-kinkiety, ale raz że za zimno na montaż, a dwa jeszcze nie wybrane ( garaż ). pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 02.12.2010 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Ty, tobyś wszystko od razu chciał ale tak już ładnie... dzięki za odpowiedź. A ja właśnie Aparici katalog wertuję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 02.12.2010 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Ty, tobyś wszystko od razu chciał ale tak już ładnie... dzięki za odpowiedź. A ja właśnie Aparici katalog wertuję.... Oj nie ... nieraz długo na coś czekamy ... wiesz, lepiej powoli ale konkretnie Jakby coś, to mam "parę" paczek na zbyciu Małą łazienkę dało by sie zrobić pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 02.12.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 To tak wspólnie z Żonką to udomowianie Stary Nikon D50 i słoiki pozdrawiam, majki Tak myślałam,że to Nikon. Zastanawiam się nad zmianą aparatu. Zastanawiam się nad Canonem lub Nikonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 02.12.2010 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Tak myślałam,że to Nikon. Zastanawiam się nad zmianą aparatu. Zastanawiam się nad Canonem lub Nikonem. Mnie nie pytaj, nic innego niz Nikon bym nie kupił Teraz chyba dobra w/g mnie ofertą jest d90 No chyba że moje "wymarzone" d700 albo d3 .... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 2mm 14.12.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 cześć, zima w pełni ale już myślełem, że lubisz odśnieżanie.................... ;) pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 14.12.2010 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Uwielbiam, jak to mówię, dużo ruchu na świeżym powietrzu pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 14.12.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Majki jak tam walka z rekuperatorem, masz juz ocieplone kanały, jakie osiągi? W ogóle to na jakich kanałach masz montowane, gdzie masz czerpnię i wyrzutnię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 14.12.2010 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Na razie lekko wstrzymałem walkę, bo mało czasu. Za dużo odśnieżam Nie, serio, na razie reku wyłączyłem, bo puścił mi wodę bokiem Zaczęło z niego kapać, ma dziś byś gość co montował i sprawdzić o co chodzi ... Montowane wszystko na kanałach sztywnych spiro, tylko same podejścia na fleksach. Główny kanał nawiewu fi160, podejścia fi125. Wyciąg róznie od fi80 do fi100. Czerpnia pod podbitką z boku domu od stron północnej, tak, by dymy od okolicznych kominów jak najmniej zaciągać Wurzutnia do kominków wentylacyjnych na dachu ( 2 sztuki ). pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 14.12.2010 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 melduj co i jak - może byc na priv, albo adres: [email protected]Jakies zdjecia, projekt mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 14.12.2010 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Jasne Fotki częściowo sa już w dzienniku, jak podocieplam do końca reszte kanałó i samo reku, to też porobię fotki co i jak. Projekt to miał w głowie instalator, więc trudno mi będzie pokazać pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SSN774 16.12.2010 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Baaardzo fajnie ten Twój domek się prezentuje. Światła zewnętrzne dodają uroku elewacji Tak na szybko zapytam, dziś sobie poczytam komentarze jak damy pójda spać, masz dwie instalacje do C.O. czy piec na drewno z wymiennikiem ciepła wpięty w główną? Mnie nie pytaj, nic innego niz Nikon bym nie kupił Teraz chyba dobra w/g mnie ofertą jest d90 No chyba że moje "wymarzone" d700 albo d3 .... pozdrawiam, majki Baaardzo mądre słowa. Po tym jak miałem "przyjemność". czy to 450D czy 5D, stwierdziłem, bleee. Wole mojego Nikona Majki pamiętaj długa zabawa 700tką uzależnia, znajomy przyjechał się pochwalić i po godzinie chciałem mu zabrać Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 16.12.2010 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Majki, jak tam zużycie gazu? Jestem ciekawa jak to wygląda u Ciebie. Nie pamiętam, czy to u Ciebie pierwszy sezon grzewczy czy też ogrzewałeś już wcześniej mury? U nas mamy spore straty ciepła przez brak drzwi wew - głównie chodzi o te w wiatrołapie i między kuchnią a drzwiami do garażu. Powiesiliśmy kotary ale nie daje to zbyt dużo. Przy otwarciu drzwi zew. pieruńsko zime powietrze leci przez cały parter... Musimy się sprężyć i szybko zamówić te drzwi. I ze względu na ciepło i na zmianę vat'u od przyszłego roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 16.12.2010 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Baaardzo fajnie ten Twój domek się prezentuje. Światła zewnętrzne dodają uroku elewacji Tak na szybko zapytam, dziś sobie poczytam komentarze jak damy pójda spać, masz dwie instalacje do C.O. czy piec na drewno z wymiennikiem ciepła wpięty w główną? Baaardzo mądre słowa. Po tym jak miałem "przyjemność". czy to 450D czy 5D, stwierdziłem, bleee. Wole mojego Nikona Majki pamiętaj długa zabawa 700tką uzależnia, znajomy przyjechał się pochwalić i po godzinie chciałem mu zabrać Pozdrawiamy Tak, piec na drewno wpięty przez wymiennik do instalacji głównej, czyli grzeje albo gazem, jak sie nie pali, albo jak zapalam w kotle, to wyłącza się gazowy Oj, tak co do aparatu Tym bardziej pełna klatka Wierzę, ze kiedyś go kupię pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 16.12.2010 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Majki, jak tam zużycie gazu? Jestem ciekawa jak to wygląda u Ciebie. Nie pamiętam, czy to u Ciebie pierwszy sezon grzewczy czy też ogrzewałeś już wcześniej mury? U nas mamy spore straty ciepła przez brak drzwi wew - głównie chodzi o te w wiatrołapie i między kuchnią a drzwiami do garażu. Powiesiliśmy kotary ale nie daje to zbyt dużo. Przy otwarciu drzwi zew. pieruńsko zime powietrze leci przez cały parter... Musimy się sprężyć i szybko zamówić te drzwi. I ze względu na ciepło i na zmianę vat'u od przyszłego roku... Gazu jak na razie nie wiele, dogrzewam cały czas kotłem na drewno, więc na razie bólu wielkiego nie ma Musze spisać licznik i podam wyniki To mój pierwszy pełny sezon grzewczy. Poprzedni był pusty dom, grzane do 16 stC ... My mamy już wszyskie drzwi, do wiatrołapu z garażu już szczelne, wejściowe poprawione przez serwis, bo lekko wiały ale już jest ok. Na pewno sporo pomagają drzwi od wiatrołapu do salonu. To super "bufor" dla wpuszczania zimnego powietrza do domu przy otwieraniu drzwi wejściowych. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadiaart 17.12.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 k...... mac nie wiem co pisać Trzymaj się My Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 17.12.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Trzymam kciuki, żeby teraz było lepiej niż dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Z-35 17.12.2010 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Majki, nie umiem pocieszać ale wierzę, że coś się kończy aby mogło się zacząć coś nowego (lepszego).Wiem, jednak, że dla faceta to szczególnie trudna sytuacja ale wierzę, że wyjdziesz z niej zwycięsko - masz przecież za sobą BUDOWĘ DOMU!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.12.2010 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Majki! wiem, ze dyrdymały prawię, bo może być ciężko....ale czasem nadchodzi moment na zmianę i jesli czujesz, ze nic złego się nie stało, to sam sobie daj kopniaka i zmobilizuj się do działania, a my bedziemy kibicować!gupi sobie tylko moment wybrali, jak w morde jeża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts