popcarol 26.10.2011 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Gratulacje!!! Jest sporo pieknych szczepionych gatunkow, iglastych i lisciastych, do wyboru do koloru Na soliter piekna jest catalpa (surmia bigoniowa) ale odmiana "nana" nie rosnie jak szalona, wielkie jasnozielone liscie:) Iglaki formowane a'la bonsai... to prawda, zima długa... pozdrawiam! KArolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 27.10.2011 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Nie miałam okazji wcześniej więc teraz pogratuluję ponownego bycia tatusiem Faktycznie będziesz spełnionym facetem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiecka5 28.10.2011 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Cześć Majki! Dzięki za zainteresowanie się starym tematem. Przejrzałam cały Twój dziennik i muszę stwierdzić, że masz piękny domek, super! kuchnię i super żonę (bo chyba to Ona wyhodowała ten wspaniały ogródek?), no i śliczne zdjęcia! Proszę o więcej Gratuluję potomstwa )) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 29.10.2011 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Cześć Majki! Dzięki za zainteresowanie się starym tematem. Przejrzałam cały Twój dziennik i muszę stwierdzić, że masz piękny domek, super! kuchnię i super żonę (bo chyba to Ona wyhodowała ten wspaniały ogródek?), no i śliczne zdjęcia! Proszę o więcej Gratuluję potomstwa )) Pozdrawiam Dzięki Tak, ogródek to i pomysł Żony i głównie ona o niego dbała. Ale kłamałbym, gdybym powiedział, że jej mocno w tym nie pomagałem pozdrawiam majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
heros 30.10.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 hej Majki ,domek do pozazdroszczenia , zewnatrz niezle sie prezentuje , fajnie dopracowane detale (ploty , wejscie )czego tutejsi(usa) budowlance mogli by sie nauczyc. Jak dla mnie ocena celujaca z malym minusikiem za brak wyciagu, czy okapu z kuchenki , no chyba ze zainstalowales to minus cofam . Jesli nie masz okapu ,mozesz napisac dlaczego? Masz biala kuchnie i bez wyciagu wszystkie opary od gotowania czy smazenia moga na niej wyladowac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 30.10.2011 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 hej Majki ,domek do pozazdroszczenia , zewnatrz niezle sie prezentuje , fajnie dopracowane detale (ploty , wejscie )czego tutejsi(usa) budowlance mogli by sie nauczyc. Jak dla mnie ocena celujaca z malym minusikiem za brak wyciagu, czy okapu z kuchenki , no chyba ze zainstalowales to minus cofam . Jesli nie masz okapu ,mozesz napisac dlaczego? Masz biala kuchnie i bez wyciagu wszystkie opary od gotowania czy smazenia moga na niej wyladowac . Dzięki Okapu na razie nie ma, jak kiedyś już pisałem bo : - mało gotujemy - okap jeszcze nie wybrany - jest wyciąg od reku prawie nad płytami indukcyjną / gazową. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 06.11.2011 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 (edytowane) Jestem chyba pierwszy raz u Ciebie i bardzo mi się podoba,ale mało zdjęć czuję niedosyt i chciałabym zobaczyć każdy kąt--jestem wścibska-nie tylko tak u Ciebie łądnie,a zdjęcia ...wiszące bąbki...wklejaj więcej różnych zdjęćMajki mam pytanie odnośnie kuchni, blat w niej to laminat?szukałam i w dzienniku i w komentarzach ,chyba nie ma informacji o nimi jeszcze ,czy zamierzasz mieć jakieś krzesła przy tym blacie w kuchni- pytam bo ja chcę mieć podobne rozwiązanie i zastanawiam się czy są kzesła niższe od barowych a wyzsze od zwyczajnych Edytowane 6 Listopada 2011 przez Barbara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 06.11.2011 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Jestem chyba pierwszy raz u Ciebie i bardzo mi się podoba,ale mało zdjęć czuję niedosyt i chciałabym zobaczyć każdy kąt--jestem wścibska-nie tylko tak u Ciebie łądnie,a zdjęcia ...wiszące bąbki...wklejaj więcej różnych zdjęć Majki mam pytanie odnośnie kuchni, blat w niej to laminat?szukałam i w dzienniku i w komentarzach ,chyba nie ma informacji o nim i jeszcze ,czy zamierzasz mieć jakieś krzesła przy tym blacie w kuchni- pytam bo ja chcę mieć podobne rozwiązanie i zastanawiam się czy są kzesła niższe od barowych a wyzsze od zwyczajnych Mało zdjęć ... ? Mam wrażenie, że obfotografowałem każdy kąt ze wszystkich stron ... Fakt, nie ma paru "tematów", ale już nie będzie. Mieszkamy i w 100% każdego kąta nie będzie. Choć zdjęcia mam wrażenie wyszły by ... W kuchni, blat laminat, Pfleiderer jesli dobrze kojarzę. Przy blacie coś się pojawi. Jakieś "hokery" ale albo jeszcze takich nie znaleźliśmy, albo ich nie wyprodukowano pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 19.11.2011 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Majki co to za krzesła do jadalni z ikei? pochwal się i przy okazji -te białe lampy nad stół -co to jest i za ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 19.11.2011 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Majki co to za krzesła do jadalni z ikei? pochwal się i przy okazji -te białe lampy nad stół -co to jest i za ile? Krzesłami nie bardzo mam jak, bo nie ma ich, tak jak pisałem na www ikei ... Były w łódzkiej, Ikei jako nowość, to szarpnęliśmy 6 sztuk, ale jeszcze 4 dojdą ... Może jutro w ciągu dnia zrobię fotkę, to pokażę ... Lampa > poszło jak prosiłaś pw. Zresztą jest adres we właściwościach obrazka pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 2mm 04.12.2011 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Witam, dawno tu nie byłem i widzę, że brzoza niestety zakończyła żywot..... lampy całkiem fajne, gdzie takie można nabyć? generalnie z zakupem lamp jest duży problem, może poza kuriozalnymi cenowo sklepami w W-wie pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 04.12.2011 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Majki bardzo ładne lampy wybrales-pochwal sie fota jak juz nu Ciebie zawisna.Wiesz z czego zrobione sa klosze?Szkoda ze nie pokazuja fotki robionej "od dolu" widac by bylo jak wygladaja "bebechy":lol2: Ja chcialam zapytac o stol.Zaintrygowales mnie jego wielkoscia wiec jestem ciekawa ile takie cudo kosztuje i czy mozna zamowic go w debie-podasz jakis namiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 05.12.2011 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Maki nie mam siły przeglądać tyle stron w komentarzach a i tak nie wiem czy ktoś pytał,drzwi wewnętrzne masz fornirowane? jakiej firmy? i jak się sprawdzają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bojar1974 06.12.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Cześć Majki,Czy mógłbyś mi puścić info na temat kosztów ogrodzenia (chodzi mi o koszt wykonania wypełnień stalowych, bramy i furtki). Gdzie udało Ci się kupić takie profile 70x20 ? Ciężko je dostać.Dzięki z góry,pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 07.12.2011 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 2mm, kakusek : lampy http://www.magiaswiatel.pl/3521,cylinder-sp1-d40-lampa-wiszaca-cod-25438.html Są super Dziś przyjechały, oczywiście to szkło - tylko takich szukaliśmy. 2mm - zgadza się znaleźć jakieś sensowne lampy do jadalni to ciężka sprawa. 97,5% to koszmar, 1,5% ma cenę z kosmosu, te 0,5% kupiliśmy kakusek - stół to seria "Optiplus by Klose" - tu znajdziesz sieć sprzedaży http://www.optiplus.pl/siec-sprzedazy.html, za około 4 tysie idzie kupić. To czysty dąb ( nogi, boki ) + okleina naturalna dębowa ( blat ). pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 07.12.2011 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Maki nie mam siły przeglądać tyle stron w komentarzach a i tak nie wiem czy ktoś pytał, drzwi wewnętrzne masz fornirowane? jakiej firmy? i jak się sprawdzają? Nie to nie fornir. Czysty dąb, Budrex - Srock. Są super pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 07.12.2011 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Cześć Majki, Czy mógłbyś mi puścić info na temat kosztów ogrodzenia (chodzi mi o koszt wykonania wypełnień stalowych, bramy i furtki). Gdzie udało Ci się kupić takie profile 70x20 ? Ciężko je dostać. Dzięki z góry, pozdr Już dokładnie nie pamiętam ... jakieś 12kPLN samo wypełnienie, profile załatwiał ślusarz. Też miał problem, ale jakoś je wykombinował pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 07.12.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 majki o tym ogordzeniu to i ja bym się chętnie dowiedziała bo mój mąż chce takie wykonać u nas i o innym nie chce słyszeć za żadne skarby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 07.12.2011 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Odpowiedziałem post wyżej, coś jeszcze chcesz więcej wiedzieć ? pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
METALLEK 08.12.2011 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Majki, czy pamiętasz może gdzie kupiliście te śliczne motylki do pokoju córeczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts