Izabel 03.03.2012 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Gratulacjemam nadzieję że znajdziesz chwile na podanie namiarów na PRIV na ekipę od ogrodzenia - jest boskieDzięx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamaki 03.03.2012 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Witam,lubię czasami powracać do Twojego dziennika i Twoich zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekomurator 05.03.2012 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Witam.Na samym początku dziennika opisujesz boje z TP o usunięcie słupa tele.U mnie mam podobny słup i to przed samym domem:(Wkurrza mnie to niesamowicie.Jak to wyglądało od twojej strony?Jakieś koszty?Mógłbyś napisać jak się do tego zabrać najlepiej?Na początku myślałem żeby to zrobić na własny koszt-przekopać ten słup w granice działki lub zrobić jakaś mała partyzantke:DPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajka.Z 05.03.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Gratulacje dla Mamusi i Dzidzi dla Ciebie też ale sporo mniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 06.03.2012 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Witam. Na samym początku dziennika opisujesz boje z TP o usunięcie słupa tele.U mnie mam podobny słup i to przed samym domem:(Wkurrza mnie to niesamowicie. Jak to wyglądało od twojej strony?Jakieś koszty?Mógłbyś napisać jak się do tego zabrać najlepiej?Na początku myślałem żeby to zrobić na własny koszt-przekopać ten słup w granice działki lub zrobić jakaś mała partyzantke:D Pozdro Złożony wniosek do TP, potem od nich wizja lokalna, nasze uzasadnienie, że mamy akt notarialny bez wpisanej z ich strony służebności, rok czasu i wykopali słup. To tak w skrócie pozdro, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 06.03.2012 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Gratulacje dla Mamusi i Dzidzi dla Ciebie też ale sporo mniejsze Ja Ci dam, ja Ci dam ... A niby czyje to dzieło, czyje ... ??? ;) pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekomurator 06.03.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Dzięki za naświetlenie sprawy:)U mnie chyba będzie problem większy bo ktoś im na to kiedyś pozwolił(zmarły wujek prawdopodobnie). Ale walczył będę!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 06.03.2012 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Muszą mieć na to jakikolwiek papier. Jak nie mają dowodu, to nie ma tematu. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 06.03.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Majki, dopiero dotarlam....gratulacje dla Ciebie i Pani Malzonki z okazji narodzin Synka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sco-check 07.03.2012 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Witaj Musze przyznać, ze czytam Twój dziennik jak biblie budowlaną Ja swoje budowanie rozpoczynam już lada moment, a że do tej pory byłam (i pewnie jeszcze jestem nadal) tzn. nogą w sprawach budowlanych, taki przewodnik jak Twój jest nie do przecenienia. W związku z powyższym...kilka pytań od zielonej pietruchy Stoję przed zakupem ceramiki, a wiem, ze Ty na ściany działowe dałeś silikaty. Czy mógłbyś mi powiedzieć co(jakie plusy silikatów) wpłynęło na Twoją decyzję ? Czy cenowo wychodzi taka opcja korzystniej ? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź Pozdrawiam Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 08.03.2012 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Witaj Musze przyznać, ze czytam Twój dziennik jak biblie budowlaną Ja swoje budowanie rozpoczynam już lada moment, a że do tej pory byłam (i pewnie jeszcze jestem nadal) tzn. nogą w sprawach budowlanych, taki przewodnik jak Twój jest nie do przecenienia. W związku z powyższym...kilka pytań od zielonej pietruchy Stoję przed zakupem ceramiki, a wiem, ze Ty na ściany działowe dałeś silikaty. Czy mógłbyś mi powiedzieć co(jakie plusy silikatów) wpłynęło na Twoją decyzję ? Czy cenowo wychodzi taka opcja korzystniej ? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź Pozdrawiam Aneta Dzięki Silikaty : w kolejności wagi decyzji ( mojej ) : dzwiękochłonność (szczelność) - sprawdza się, akumulacja ciepła, twardość, cena, dostępność materiału. Wybór jak najbardziej trafny. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orzechot 09.03.2012 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Popieram Majkiego. Jakbym następny dom budował, to tylko silikaty. Argumenty za dokładnie te same. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sco-check 10.03.2012 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Zaraz dostanę pstryczka w nos za zawracanie głowy...ale uzyskać, jakąś wyczerpująca odpowiedź na forum graniczy z cudem. Stąd moje zawracanie Twojej głowy Za powyższą odp. bardzo ci dziękuję. Postawiłeś kropkę nad moim niezdecydowanym i silikaty - postanowiłam, ale teraz kwestia ich grubości. Wiem , że u Ciebie były i 8 i 12. Powiedz mi proszę, w jakich miejscach stosowałeś 8, a w jakich 12 ? Czy faktycznie tzw. bruzdowanie w 8 stwarza trudności ? kable elektryczne to problem ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 11.03.2012 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Zaraz dostanę pstryczka w nos za zawracanie głowy...ale uzyskać, jakąś wyczerpująca odpowiedź na forum graniczy z cudem. Stąd moje zawracanie Twojej głowy Za powyższą odp. bardzo ci dziękuję. Postawiłeś kropkę nad moim niezdecydowanym i silikaty - postanowiłam, ale teraz kwestia ich grubości. Wiem , że u Ciebie były i 8 i 12. Powiedz mi proszę, w jakich miejscach stosowałeś 8, a w jakich 12 ? Czy faktycznie tzw. bruzdowanie w 8 stwarza trudności ? kable elektryczne to problem ??? Nie ma problemu. Jesli cokolwiek będę wiedział, a Ty albo ktoś spyta, to z chęcią odpowiem silikaty 12 - działówki łazienek silikaty 8 - wszystkie inne ściany działowe Pod elektrykę nie bruzdowane - zerknij na fotki w dzienniku - kable przybijane na takie plastikowe mocowania do ściany, potem na to poszedł tynk CW i pięknie pokryło. Jedynie bruzdy w tej 12 pod odpływy umywalek czy podejścia wody. Ale w 12 jest miejsce na rurke fi50 nie mówiąc o rurkach od wody ... Elektryk jakoś nie mówił, ze ma problem. Teraz to bym jeszcze dał silke na mury. Teraz ... Doooooooooooobra w kolejnym domu pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forsa80 12.03.2012 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Dawno do Ciebie nie zaglądałem, a tu taka nowina ... GRATULACJE! My natomiast chwilkę wcześniej świętowaliśmy 1-wsze urodzinki naszej małej ... czadersko, szczególnie gaszenie świeczki ręką , człowiek nawet by nie pomyślał, a tu siup i ... bek na szćżęście obyło się tylko na strachu. DUŻO SNU ŻYCZYMY i OCZYWIŚCIE RADOŚCI Z KOLEJNEJ MAŁEJ ISTOTKI! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 13.03.2012 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Forsa80 - dzięki ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.03.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Pewnie, że następne robić!!! Cuuudne Wam wychodzą. I zgodnie z zasadą: czyste albo szczęśliwe;). Zdjęcie w zlewie fantastyczne! Sofka nowa zeszła na drugi plan, ale fajna ona jest... zdradź nazwę, bo nie wiem, czy dobrze ją kojarzę. Pozdrawiam i ogromnie gratuluję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 17.03.2012 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Pewnie, że następne robić!!! Cuuudne Wam wychodzą. I zgodnie z zasadą: czyste albo szczęśliwe;). Zdjęcie w zlewie fantastyczne! Sofka nowa zeszła na drugi plan, ale fajna ona jest... zdradź nazwę, bo nie wiem, czy dobrze ją kojarzę. Pozdrawiam i ogromnie gratuluję!!! Sofka : http://mti-furninova.pl/wymiary.php?large=nick.jpg&nazwa pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 18.03.2012 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 hahahh rozbawiłes mnie tym zdjęciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenka25 18.03.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Witaj Majki, znalazłam Twój dziennik przypadkiem szukając w internecie szarej podbitki i od tego momentu jest moim ulubionym, wspaniale wszystko opisujesz. W związku z tym miałabym do Ciebie ogromną prośbę czy mógłbyś podać mi namiary na osobę, która robiła Wam kuchnię jeśli nie na forum to na priva, będę bardzo wdzięczna Pozdrawiam, wierna_fanka_dziennika:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts