majki 19.03.2012 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Witaj Majki, znalazłam Twój dziennik przypadkiem szukając w internecie szarej podbitki i od tego momentu jest moim ulubionym, wspaniale wszystko opisujesz. W związku z tym miałabym do Ciebie ogromną prośbę czy mógłbyś podać mi namiary na osobę, która robiła Wam kuchnię jeśli nie na forum to na priva, będę bardzo wdzięczna Pozdrawiam, wierna_fanka_dziennika:D Jasne, idzie na PW. Dzięki pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 25.03.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Wieki mnie nie było!!! Widzę u was zmiany jak u nas Nowa chałupa, nowy potomek! Nawet konfiguracja płciowa taka sama. I wiekowa prawieże Pooglądałam, nacieszyłam oko, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 25.03.2012 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Wieki mnie nie było!!! Widzę u was zmiany jak u nas Nowa chałupa, nowy potomek! Nawet konfiguracja płciowa taka sama. I wiekowa prawieże Pooglądałam, nacieszyłam oko, pozdrawiam Dzięki pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 06.04.2012 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 http://i869.photobucket.com/albums/ab257/Alunek/various/kartka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 06.04.2012 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Wesołych Świąt http://bi.gazeta.pl/im/2/6475/z6475812X.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.04.2012 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 ...obśmianych rodzinnie... oblanych gościnnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 15.04.2012 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Majki mam pytanie odnosnie ogrodzenia ( przesel ).Czy kupowales w jakies konkretnej firmie czy zamawiales na zamowienie? Podoba mi sie ten wzor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 15.04.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Majki juz sie doszukalam, ze zamawialiscie u lokalnego slusarza.Moge prosic cene za m2 na pw i malowaliscie po zamontowaniu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 15.04.2012 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Majki juz sie doszukalam, ze zamawialiscie u lokalnego slusarza.Moge prosic cene za m2 na pw i malowaliscie po zamontowaniu?? > PW pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 04.05.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Majki, szukam sofy do gabinetu po calym Internecie, zamiast zajrzec do Ciebie:)Mozesz mi powiedziec ile kosztowala ta sofka. Tez chce szara. Czy maja tylko te wymiary?Kupowales w salonie? Nie wiesz moze czy mozna jakos przez Internet zamowic?Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 04.05.2012 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Majki, szukam sofy do gabinetu po calym Internecie, zamiast zajrzec do Ciebie:) Mozesz mi powiedziec ile kosztowala ta sofka. Tez chce szara. Czy maja tylko te wymiary? Kupowales w salonie? Nie wiesz moze czy mozna jakos przez Internet zamowic? Pozdr. A widzisz, to trzeba wpadać Szukaliśmy takiej sprytnej, małej, a rozkładanej do codziennego użytku. Kupowana w salonie, nie wiem czy jest w necie, wymiary jak na www podanym wczesniej. Cena : 2700. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 04.05.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Super. Bardzo dziekuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 2mm 10.05.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Witam, widzę, że prace ogrodowe w pełni..... trawsko też rośnie? pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 11.05.2012 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 (edytowane) Majki przypomnij mi proszę co to masz za kostke brukową? Edytowane 11 Maja 2012 przez malkul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 13.05.2012 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Witam, widzę, że prace ogrodowe w pełni..... trawsko też rośnie? pozdr. Rośnie, rośnie ... Walczymy nadal a chwastami na nim, ale rośnie pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 13.05.2012 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Majki przypomnij mi proszę co to masz za kostke brukową? Dżizus ... nie pamiętam ... na 99% to : http://pozbruk.pl/nostalit_8,3,44.html grafitowy pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 14.05.2012 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Fajnie ze jestes zadowlony z Webera, my tez jestesmy - od roku mucha nie siada:)Nam tez zostalo 1,5 wiaderka, odsprzedalam tynkarzom;) Potem 3 domy na naszej ulicy otynkowali tym samym kolorem;) pozdrawiam!FOOOTY!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 14.05.2012 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Fajnie ze jestes zadowlony z Webera, my tez jestesmy - od roku mucha nie siada:) Nam tez zostalo 1,5 wiaderka, odsprzedalam tynkarzom;) Potem 3 domy na naszej ulicy otynkowali tym samym kolorem;) pozdrawiam! FOOOTY!! No będą, będą ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenka25 14.05.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Witaj Majki,pamiętasz może czy Twoje płytki podłogowe to bamboo gesso czy też sabbia? Bardzo podoba mi się ten kolor na Twoich zdjęciach, ale w katalogu są dwa podobne odcienie i nie wiem, który to ten Twój kolor.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 15.05.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Majki, sorrki, że ci do dziennika wpadłam - tak jakoś odruchowo Podrzucisz namiary na ten żwir - źródło i cena za tonę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts