Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Majkiego

Recommended Posts

Gość 2mm
Rośnie, rośnie ... ;) Walczymy nadal a chwastami na nim, ale rośnie :)

pozdrawiam, majki

jest taki środek Mniszek - jakieś 30-40 PLN za opakowanie, na jeden sezon wystraczy spokojnie, sprawdzałem i działa

no tylko trzeba połazić z jakimś opryskiwaczem, nawet takim małym, no i popryskać wszelkie zielsko w trawie.

pozdr. ;)

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Majki,

pamiętasz może czy Twoje płytki podłogowe to bamboo gesso czy też sabbia? Bardzo podoba mi się ten kolor na Twoich zdjęciach, ale w katalogu są dwa podobne odcienie i nie wiem, który to ten Twój kolor.

Pozdrawiam

To te bamboo gesso

:)

pozdrawiam, majki

jest taki środek Mniszek - jakieś 30-40 PLN za opakowanie, na jeden sezon wystraczy spokojnie, sprawdzałem i działa

no tylko trzeba połazić z jakimś opryskiwaczem, nawet takim małym, no i popryskać wszelkie zielsko w trawie.

pozdr. ;)

Mniszek, oczywiście, że zakupiony. Zaczynamy pryskać ;)

pozdrawiam, majki

Majki, a orientujesz się czy mają też otoczaki? Potrzebuję do poletka rozsączającego. Może masz jakiś inny namiar na otoczaki? Cena z transportem czy bez? :)

A gdzie zdjęcia odpicowanej rezydencji??

Rabaty z kamyki świetne.

Hmmm, no właśnie nie bardzo, sam otoczaków szukam trochę, tak z 2-3 m2 na "ognisko" ;)

Tylko ja mówię na otoczaki kamyki tak po 15-20 cm średnicy, a Tobie pewno potrzebne są mniejsze ... ?

Fotki postaram sie porobić w weekend, ma być w końcu pogoda .. ;)

pozdrawiam, majki

Dom w nowym wdzianku wypiękniał:) Jakie kolory z wzornika masz u siebie? Pytam, bo też wybraliśmy system Weber i szukam bieli złamanej szarością na większej powierzchni niż wzornik:)

Pozdrawiam,

Jasnoszary - A41

Średnioszary - A43

pozdrawiam, majki

Dzięki za informację o kostce, u mnie niestety nie ma żadnego składu, który by to sprowadzał :(. Oglądałam z KAMALA kostkę K - 2, chyba podobna do Twojej. Czy impregnowałeś kostkę? Czy jesteś zadowolony z płyt na tarasie?

Pozdrawiam

Kostka nie impregnowana, na razie ciągle sie cos brudzi, więc nie robiliśmy.

Płyty na tarasie - wypas. Rewelacyjny wybór i "użytkowanie" :)

pozdrawiam, majki