Gość 2mm 15.05.2012 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Rośnie, rośnie ... Walczymy nadal a chwastami na nim, ale rośnie pozdrawiam, majki jest taki środek Mniszek - jakieś 30-40 PLN za opakowanie, na jeden sezon wystraczy spokojnie, sprawdzałem i działa no tylko trzeba połazić z jakimś opryskiwaczem, nawet takim małym, no i popryskać wszelkie zielsko w trawie. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 15.05.2012 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Witaj Majki, pamiętasz może czy Twoje płytki podłogowe to bamboo gesso czy też sabbia? Bardzo podoba mi się ten kolor na Twoich zdjęciach, ale w katalogu są dwa podobne odcienie i nie wiem, który to ten Twój kolor. Pozdrawiam To te bamboo gesso pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 15.05.2012 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Majki, sorrki, że ci do dziennika wpadłam - tak jakoś odruchowo Podrzucisz namiary na ten żwir - źródło i cena za tonę? Żwirownia w Ksawerowie na ul. Cegielnianej, 120 zł/t pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 15.05.2012 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 jest taki środek Mniszek - jakieś 30-40 PLN za opakowanie, na jeden sezon wystraczy spokojnie, sprawdzałem i działa no tylko trzeba połazić z jakimś opryskiwaczem, nawet takim małym, no i popryskać wszelkie zielsko w trawie. pozdr. Mniszek, oczywiście, że zakupiony. Zaczynamy pryskać pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 16.05.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Majki, a orientujesz się czy mają też otoczaki? Potrzebuję do poletka rozsączającego. Może masz jakiś inny namiar na otoczaki? Cena z transportem czy bez? A gdzie zdjęcia odpicowanej rezydencji?? Rabaty z kamyki świetne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 2mm 16.05.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 A gdzie zdjęcia odpicowanej rezydencji?? no właśnie - zdjęcia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenka25 16.05.2012 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 To te bamboo gesso pozdrawiam, majki Bardzo dziękuję, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 16.05.2012 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Majki, a orientujesz się czy mają też otoczaki? Potrzebuję do poletka rozsączającego. Może masz jakiś inny namiar na otoczaki? Cena z transportem czy bez? A gdzie zdjęcia odpicowanej rezydencji?? Rabaty z kamyki świetne. Hmmm, no właśnie nie bardzo, sam otoczaków szukam trochę, tak z 2-3 m2 na "ognisko" Tylko ja mówię na otoczaki kamyki tak po 15-20 cm średnicy, a Tobie pewno potrzebne są mniejsze ... ? Fotki postaram sie porobić w weekend, ma być w końcu pogoda .. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Meggi56 20.05.2012 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Witam Majki, jak jest nazwa kostki, którą położyłeś? Czy ją impregnowałeś? Pozdrawiam Meggi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 20.05.2012 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Majki co masz na cokole (opasce) ?? Co to za mozaika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 2mm 20.05.2012 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 fajne są te juki rosnące w jednym miejscu jak zakwitną wszystkie to będzie ładnie wyglądać pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 20.05.2012 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Witam Majki, jak jest nazwa kostki, którą położyłeś? Czy ją impregnowałeś? Pozdrawiam Meggi Było na poprzedniej stronie Dżizus ... nie pamiętam ... na 99% to : http://pozbruk.pl/nostalit_8,3,44.html grafitowy pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 20.05.2012 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Majki co masz na cokole (opasce) ?? Co to za mozaika? Weber TD351 http://www.netweber.pl/produkty-elewacyjne/produkty-weber/produkty/tynki-mozaikowe/weber-td351.html Kolor z próbnika http://www.netweber.pl/produkty-elewacyjne/wybierz-najlepsze-rozwiazanie/palety-kolorow-i-struktur/kolornik-tynkow-oraz-farb-copy-1/struktury-tynku-mozaikowego-weber-td351.html nr 34 pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajka.Z 21.05.2012 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Jakie to strrrrrrrrrrresujace :) Ja co jakiś czas dostaję pytanie na priva - "pokaż jak wykończyłaś rury zrzutni brudnych ciuchów do pralni" - a ja od 2 lat nie mogę ich wykończyć :) Nefer, to jak już wykonczysz to koniecznie pokaż bo i ja jestem ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 21.05.2012 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Okazało się, że żwirownia ma odpowiednie dla mnie kamyki, tak więc dzięki za namiar Domek wypaaaas!!! Nie tęsknisz trochę za poprzednią wersją szarości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.05.2012 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Dom w nowym wdzianku wypiękniał Jakie kolory z wzornika masz u siebie? Pytam, bo też wybraliśmy system Weber i szukam bieli złamanej szarością na większej powierzchni niż wzornik:) Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Meggi56 21.05.2012 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Dzięki za informację o kostce, u mnie niestety nie ma żadnego składu, który by to sprowadzał . Oglądałam z KAMALA kostkę K - 2, chyba podobna do Twojej. Czy impregnowałeś kostkę? Czy jesteś zadowolony z płyt na tarasie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 21.05.2012 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Okazało się, że żwirownia ma odpowiednie dla mnie kamyki, tak więc dzięki za namiar Domek wypaaaas!!! Nie tęsknisz trochę za poprzednią wersją szarości? Nie. Mamy teraz ładniejsze szarości pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 21.05.2012 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Dom w nowym wdzianku wypiękniał Jakie kolory z wzornika masz u siebie? Pytam, bo też wybraliśmy system Weber i szukam bieli złamanej szarością na większej powierzchni niż wzornik:) Pozdrawiam, Jasnoszary - A41 Średnioszary - A43 pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 21.05.2012 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Dzięki za informację o kostce, u mnie niestety nie ma żadnego składu, który by to sprowadzał . Oglądałam z KAMALA kostkę K - 2, chyba podobna do Twojej. Czy impregnowałeś kostkę? Czy jesteś zadowolony z płyt na tarasie? Pozdrawiam Kostka nie impregnowana, na razie ciągle sie cos brudzi, więc nie robiliśmy. Płyty na tarasie - wypas. Rewelacyjny wybór i "użytkowanie" pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts