ewanz 15.07.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Hej Majki Móglbyś napisać czy parapety wewnętrzne są marmurowe czy z granitu? Jesli z marmuru to jak się sprawują w użytkowaniu - to pytanie dreczy mnie od jakiegoś czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 16.07.2012 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Majki witam, miło wracać do oglądania Twojego domu,wyczytałam,że masz wodę ze studni,zym ją uzdatniasz?Moje parametry wody -też ze studni dobre-oprócz twardości.SZukam więc zmiękczacz a i lampy przecwbakteryjne sobie zamontuje,a jak u Was?Aha stół jadalniany masz skąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 16.07.2012 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Hej Majki Móglbyś napisać czy parapety wewnętrzne są marmurowe czy z granitu? Jesli z marmuru to jak się sprawują w użytkowaniu - to pytanie dreczy mnie od jakiegoś czasu Wewnątrz - marmur, na zewnątrz - granit. Użytkuje sie cudownie, zero problemów z plamami czy brudem. Wiadomo, trzeba z raz w tygodniu przetrzeć kurze ( na takiej szerokości to sie u nas zbiera ), ale wilgotna szmatka z wodą i już No i bez problemu, bo że ciemnieją jak drewno, czy zmieniają kolor, czy się odbarwiają ( testowane różnymi rzeczami przypadkiem ... ). To dobry wybór pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 16.07.2012 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Majki witam, miło wracać do oglądania Twojego domu,wyczytałam,że masz wodę ze studni,zym ją uzdatniasz?Moje parametry wody -też ze studni dobre-oprócz twardości.SZukam więc zmiękczacz a i lampy przecwbakteryjne sobie zamontuje,a jak u Was?Aha stół jadalniany masz skąd? Uzdatniam filtrami ( odżelaziacz i zmiękczacz ). Dosypuję jedynie sól do pojemnika, której używa kolumna filtracyjna w procesie uzdatniania. Włącza się co 2m3 albo 9 dni. Z reguły spełniamy 2 warunek Stół : http://www.optiplus.pl/kolekcja,modern,245,807.html T 204, max po rozłożeniu 3,8m pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 16.07.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Dzięki za odpowiedź czytałam wypowiedzi, że parapety marmurowe są zimne ( może zła izolacja) i wrażliwe na zadrapania i zacieki z wody ( chyba z kwiatków doniczkowych), stąd moje wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 17.07.2012 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Dzięki za odpowiedź czytałam wypowiedzi, że parapety marmurowe są zimne ( może zła izolacja) i wrażliwe na zadrapania i zacieki z wody ( chyba z kwiatków doniczkowych), stąd moje wątpliwości. Oczywiście, że w jakimś stopniu są zawsze "zimne", bo to kamień ... Ale to kwestia świadomosci tego, że tak jest i tyle. Gołym ... na tym nie siadam Zadrapania, jak będziesz szorowała szmatką z piaskiem, to wiadomo, że sie porysują ... Przesunięcie doniczki po parapecie nie powoduje rys. No i właśnie parę razy "przelaliśmy" kwiatki ... Wysychają i plam nie ma. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 19.07.2012 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Dzieki za wyczerpującą odpowiedz - jak zawsze jesteś niezawodny Właśnie zamówiłam parapety - marmur brecia sarda, bo z takiego mam tez obudowę kominka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 2mm 27.07.2012 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Trawsko całkiem ładne pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 27.07.2012 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Trawsko całkiem ładne pozdr. Ba ! Sie zaoraliśmy z Żonką - sie mamy pozdro, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 27.07.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Słusznie, jak sobie zaorasz, tak ... cię plecy będą bolały Trawka pierwsza klasa. Teraz pokaż meble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 28.07.2012 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 właśnie majki pokaz meble, ja wiem że twoja żonka to uzdolniona kobitka , więc i ciekawość mnie zżera:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 28.07.2012 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Malkul,a możesz podać cenę tego stołu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 28.07.2012 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Barbara74, pytasz o mój stół z jadalni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 28.07.2012 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Żona wprowadziła embargo na pokazywanie realizacji jej designerskich pomysłów Ale jak się coś zmieni w tym temacie, to na pewno zobaczycie Z drugiej strony to dom zamieszkały, nie wnętrze z gazety wnętrzarskiej ( hmmm .... ) więc tak kawy na ławę już nie będzie pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 29.07.2012 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 szanujemy majki szanujemy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 31.07.2012 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Barbara74, pytasz o mój stół z jadalni? tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 31.07.2012 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 barbara odpowiedziałam u ciebie w wątku, coby majkiemu nie ząsmiecać. mój link juz działa mozna wchodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 31.07.2012 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 cześć majki, czy mógłbyś mi przypomnieć na pw nazwę i firmę Twoich drzwi wewnętrznych ? Jak zwykle z górki dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 23.09.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Heejo, Majki,fajne trawki masz w obejściu; cebulka, pomidorki.... też niczego sobie (mm, na pewno niebo w gębie).Że nie wspomnę o "Dziedzicu". Pozdrawiamy caaałą Rodzinkę. PS. Wrzuć mi na PW namiar na tę ekipę co "okienko" mają.Czy wzywałeś serwis do okien (wiesz: regualcje, smarowanie okuć, uszczelki?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.10.2012 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Witaj majki, a ja ciągle monotematycznie: przypomnij proszę nazwę Waszych klamek wewnętrznych...jak się sprawują? Zadowoleni jesteście ? Jak zwykle dziękuję :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts