Zakrzewianka 11.10.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Nic nie widać, że to płytka. Nawet w narożnikach są przycięte pod kątem 45 st., więc wyglądają jak cegiełki - z bliska widać w naszej galerii. Zafugowane są zaprawą do klinkieru, więc teraz wygląda jak murek klinkierowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 12.10.2008 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Pozdrowienia majki!Bedę teraz stałym bywalcem wszelkich szczególnie łódzko-pabianicko-ksawerowskich-dzienników budowy.Wspaniale ci idzie.Juz ci zazdroszczę etapu.Miałeś szczeście do ludzi.Niestety widzę po forum że o dobrych robotników ciężko.Życzę szcześcia. maciek Dzięki Jedynie murarz na początku był nieporozumieniem Reszta fachowców z forum, także sprawdzeni pozdrawiam, majki PS. A Wy gdzie stawiacie chatę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małgosia2005 15.10.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 cześć Majki sprawdzam co pewien czas Twoje postępy robót. Nieźle ci idzie . U nas za tydzień dach, dopiero , niestety trafiliśmy na ekipe murarzy-ślimaków. Dach na szczęście będzie wykonywać ktoś inny. A teraz ad rem. Jak sprawują się u Ciebie okienka?. Przymierzamy się do zakupu tzn jest to jeden z producentów których bierzemy pod uwagę. Na targach interflat wygladały naprawdę fajnie. Czy montaż okien to również Shucco? pozdrawiam gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 15.10.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 U majkigo wszystko super idzie a ja kopiję jego domek ... ale za przyzwoleniem a okna u mnie te same co u majkiego tylko troszkę inny wzór ale profil schuco ... i mimo iż wstawione u mnie dopiero wczoraj to jestm zachwycona oby tak pozostało jak już się wprowadzimy. Pozdrawiam P.S. majki ogrodzenie z przodu będziemy też z takiej cegły jak Ty robić ... ale parapety będą inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 15.10.2008 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Jak sprawują się u Ciebie okienka?. Przymierzamy się do zakupu tzn jest to jeden z producentów których bierzemy pod uwagę. Na targach interflat wygladały naprawdę fajnie. Czy montaż okien to również Shucco? pozdrawiam gosia Okna na razie głównie zamknięte ale jak na razie bez uwag. Montaż też Schuco. Nie ma co gadać - bierz, będziesz zadowolona pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 15.10.2008 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 U majkiego wszystko super idzie a ja kopiję jego domek ... ale za przyzwoleniem a okna u mnie te same co u majkiego tylko troszkę inny wzór ale profil schuco ... i mimo iż wstawione u mnie dopiero wczoraj to jestm zachwycona oby tak pozostało jak już się wprowadzimy. Pozdrawiam P.S. majki ogrodzenie z przodu będziemy też z takiej cegły jak Ty robić ... ale parapety będą inne Zaraz zaczne pobierać kase za prawa autorskie Dobrze, że parapetami będziemy sie różnić pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadiaart 29.10.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Czołem, http://img380.imageshack.us/img380/2866/000301qf6.jpg Przy trzeciej rurce zgubiłam się Stary wstał z taczki, obejrzał Twój dziennik i zamarł: "Ja pier.... - to u nas też tak będzie?" A wylewki pierwsza liga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 29.10.2008 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Nie ma co pier ... też tak będzie Ale już "zalałem formę" Wyszliśmy z ziemi na "amen" pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa003 29.10.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Fajny domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 30.10.2008 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 alfa003 - dziękuję pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 03.11.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Hej! Wracam do tematu pieca na drewno ,,, A brałeś pod uwagę Moderatora? Ja się na Niego prawie zdecydowałem mimo że to górne spalanie, jest stworzony do spalania drewna i ma bardzo wygodny zasyp Nad Junkersem tez myślałem ale nie robią poniżej 10 KW a Moderator jest nawet 6 KW, i taki właśnie potrzebuje Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 03.11.2008 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Szczerze mówiąc nie brałem pod uwagę Moderatora ... Kiedyś go widziałem na "żywo" i nie sponiewierał mnie Będzie albo Defro ( cena ... ), albo Kostrzewa. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trotek77 12.11.2008 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Witaj mam podobny problem co Ty z klasyfikacja gruntu w planie zagospodarowania przestrzennego grunt który posiadam przeznaczony jest na zabudowe mieszkaniowa a mój wypis z rejestru gruntu mówi mi ze posiadam łake IV klasy i role III dowiadywałem sie ze moge wyłączyc 500 metrów pod zabudowe za stosunkowo małe pieniadze czy w te 500 metrów wchodzi tylko dom czy równiez pojazd itd ... i jeszcze jedno pytanie czy decyzje o wyłaczeniu składales razem z projektem do starostwa?? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 12.11.2008 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Tylko, że ja już ... nie mam tego problemu Ja już trochę "dalej" jestem ... Wszystkie papiery załatwiało biuro architektoniczne, ja po urzędnikach nie łaziłem, bo bym zabijał O ile kojarzę, to 500 m "poszło" za jakieś 150 zł - na wszystkie pozwolenia. W tym i dom i reszta - podjazdy, ścieżki, itp. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mgdalena 26.11.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Takie reminescencje mnie naszły ... http://pl.youtube.com/watch?v=F4bQk4nfYog Piękne !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mróweczka74 27.11.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Majki, powiedz mi proszę jakie jest światło otworu okiennego u Ciebie w pokoju dziennym, chodzi mi o to okno gdzie pierwotnie w projekcie jest wykusz Pozdrawiam Mróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 29.11.2008 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Majki, powiedz mi proszę jakie jest światło otworu okiennego u Ciebie w pokoju dziennym, chodzi mi o to okno gdzie pierwotnie w projekcie jest wykusz Pozdrawiam Mróweczka Przepraszam za zwłokę ... Światło otworu to 1,6 m wys x 1,8 m szer. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 03.12.2008 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Witam, Przez przypadek trafiłam do twojego dziennika budowy i muszę przyznać że naprawdę twój domek zrobił na mnie wielkie wrażenie. Właśnie tak chciała bym aby wyglądał z zewnątrz mój domek Strasznie podoba mi się ta dachówka, mógł byś zdradzić gdzie ją nabyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 04.12.2008 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Witam, Przez przypadek trafiłam do twojego dziennika budowy i muszę przyznać że naprawdę twój domek zrobił na mnie wielkie wrażenie. Właśnie tak chciała bym aby wyglądał z zewnątrz mój domek Strasznie podoba mi się ta dachówka, mógł byś zdradzić gdzie ją nabyłeś? To nie przypadek, to przeznaczenie ... Dachówka kupowana w hurtowni Zamek na ul. Brukowej w Łodzi. Jakbyś miała jakieś pytania, dawaj śmiało pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 06.12.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Dzięki majki Na pewno jak będę miała jakieś pytania to bez oporu będę walić do ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts