majki 16.03.2009 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Majki - domek piękny okna cudo a drzwi - no cóż ukradłam do swojego dziennika bo tak mi się spodobały i chyba zrezygnujemy z drewnianych. Napisz jak się sprawują i czy są ciepłe? No i jakmożesz na pw ilekosztowały. My też mamy okna schuco więc drzwi będą pasować. aaaa i płyteczki układasz cacy. Dziękuję Za drzwi to prawa autorskie naliczę Wiesz, wstawione są na razie 3 dni, więc się sprawują ... Drewnianych nie mamy bo po pierwsze wszyscy producenci co szukałem w drewnie dodają jakieś żłobienia, frezowania, zdobienia, bezsensowne pierdoloty, a po drugie te nasze są ładniejsze No i nie trzeba malować pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjkel 16.03.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Napisz jak się sprawują i czy są ciepłe? No i jakmożesz na pw ilekosztowały. Witaj Majki, tez dołączam się do prośby MonikiC, moglbys mi tez przeslac na pw koszt tych drzwi oraz info gdzie kupowales. PS. Jest moze jakis "duzy" salon w lodzi z drzwiami? Niestety jak narazie co ogladamy drzwi i juz jestesmy zdecydowani na podstawie katalogu, to jak obejrzymy na zywo to pare rzeczy bysmy zmienili w nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 16.03.2009 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Napisz jak się sprawują i czy są ciepłe? No i jakmożesz na pw ilekosztowały. Witaj Majki, tez dołączam się do prośby MonikiC, moglbys mi tez przeslac na pw koszt tych drzwi oraz info gdzie kupowales. PS. Jest moze jakis "duzy" salon w lodzi z drzwiami? Niestety jak narazie co ogladamy drzwi i juz jestesmy zdecydowani na podstawie katalogu, to jak obejrzymy na zywo to pare rzeczy bysmy zmienili w nich OK, wyślę Kupowane w firmie Mielczarek Zduńska Wola. Salonu z drzwiami nie znam i tak naprawdę nie szukaliśmy "na żywca". Wszystko w necie. I jak trafiliśmy na takie - to już tylko takie. Choć tak naprawdę pierwszy był Hormann, ale tam cena zakrawała o szaleństwo pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 16.03.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 No tak trzy dni to mało. Ale i tak wyglądają pięknie. Małż też się ku nim skłania więc drewnianym mówimy chyba pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 16.03.2009 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 No tak trzy dni to mało. Ale i tak wyglądają pięknie. Małż też się ku nim skłania więc drewnianym mówimy chyba pa pa Co Wam mam pisać ... dobry wybór pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 16.03.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Majki rowniez przylaczam sie do zachwytow nad drzwiami-piekne napisz prosze jaki miales zostawiona szerokosc otworu.Ja planuje zostawic 130 cm (90 na drzwi i 40 na doswietlenie) ale wydaje mi sie ze u Ciebie doswietlenie jest jakies szersze Jesli mozna to tez poprosze (na priv ) cene tego cudenka i namiar na firme (moze maja jaks filie w malopolsce?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 17.03.2009 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Majki rowniez przylaczam sie do zachwytow nad drzwiami-piekne napisz prosze jaki miales zostawiona szerokosc otworu.Ja planuje zostawic 130 cm (90 na drzwi i 40 na doswietlenie) ale wydaje mi sie ze u Ciebie doswietlenie jest jakies szersze Jesli mozna to tez poprosze (na priv ) cene tego cudenka i namiar na firme (moze maja jaks filie w malopolsce?) Poszło na PW pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frykow 18.03.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Ale jedziesz z tymi pracami, aż miło patrzeć Płytki aby były sfazowane pod kątem to można oszlifować, nie trzeba ucinać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.03.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Majki brawo !!!! Jak będziemy układać płyteczki to już wiem kogo będe podpytywać co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 18.03.2009 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Majki brawo !!!! Jak będziemy układać płyteczki to już wiem kogo będe podpytywać co i jak Proszę Cię, bez przesady Ale w sumie fajna robota, ja lubię sobie tak "podłubać" Jakby jeszcze mieć porządną piłę do docinania płytek to już w ogóle byłby wypas A, tak to szlifiereczką czynię cuda pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adasiolek 19.03.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Witaj wybudowaliśmy również swój wymarzony d-24 z wykuszami, gratuluję Tobie dobrego gustu podczytuje Twoj dziennik od dobrego roku i chcę powiedzieć że bardzo mi się przydał na etapach mojej budowy pozdrowionka[/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 19.03.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Naprawdę, Majki, z tym błyskiem w kotłowni to trochę przesadziłeś! ..przyznaj, polerowałeś przed fotografowaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 20.03.2009 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Witaj wybudowaliśmy również swój wymarzony d-24 z wykuszami, gratuluję Tobie dobrego gustu podczytuje Twoj dziennik od dobrego roku i chcę powiedzieć że bardzo mi się przydał na etapach mojej budowy pozdrowionka[/i] O witam Was z najlepszym domem na świecie Macie jakieś zdjęcia z waszej realizacji - pochwalcie się ... może na PW jakiś link Mieszkacie już ? Cieszę się, że się dziennik przydaje ... musze naprawdę zacząć pobierać za prawa autorskie pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 20.03.2009 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Naprawdę, Majki, z tym błyskiem w kotłowni to trochę przesadziłeś! ..przyznaj, polerowałeś przed fotografowaniem? Ba ! Jak wypas to na całego Nie polerowałem, po prostu płytki tak się błyszczą po wyjęciu z pudełka ... Zdjęcia stylizowane, katalogowe dopiero przed nami ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 20.03.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Majki dzieki za namiarki Wiesz twoje fotki juz wprawiaja w zachwyt wiec kompetnie sobie nie wyobrazam co bedzie sie dzialo jak pokazesz te 'katalogowe' Pierwszy raz sie ciesze ze jestem na wczesniejszym etapie domu niz wykanczanie-a to za sprawa twojego dziennika i tych fotek z ktorych moge zaczerpnac inspiracje przy swojej budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.03.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 majki, a czy ty w łóżku nie miałeś leżeć i się kurować? Jestem w ciągłym zachwycie..i nic tego nie zmieni.... To lustro na podłodze mnie dobiło pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 21.03.2009 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Majki dzieki za namiarki Wiesz twoje fotki juz wprawiaja w zachwyt wiec kompetnie sobie nie wyobrazam co bedzie sie dzialo jak pokazesz te 'katalogowe' Pierwszy raz sie ciesze ze jestem na wczesniejszym etapie domu niz wykanczanie-a to za sprawa twojego dziennika i tych fotek z ktorych moge zaczerpnac inspiracje przy swojej budowie Aż mi głupio Ale ciesze się, to jest właśnie sens i istota prowadzenia dziennika - po prostu pokazywać co i jak się robi ( nawet jeśli są błędy ) i pomagać swoim przykładem innym ... serdecznie pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 21.03.2009 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 majki, a czy ty w łóżku nie miałeś leżeć i się kurować? Jestem w ciągłym zachwycie..i nic tego nie zmieni.... To lustro na podłodze mnie dobiło pozdr Miałem, miałem ... Budowanie jest dla jednych po prostu stawianiem potrzebnych do życia 4 ścian. Dla innych ( ja ) pasją i ... obsesją Nie mogę inaczej Dziękuję bardzo za Twoją wizytę u mnie pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 21.03.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Budowanie jest dla jednych po prostu stawianiem potrzebnych do życia 4 ścian. Dla innych ( ja ) pasją i ... obsesją Oojjjj tak!!!! Ten Twój kominek!! Rozmarzyłam się!! Też kcę!! A mieliśmy odłożyć budowę kominka na później Fotki jak zwykle miłe oku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 22.03.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 majki - ładne lustro w p.g. Łazienki także będziesz sam wyklejał? Tak przy okazji, jakiego impregnatu używałeś do gresu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts