majki 01.04.2009 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Witanko i pytanko Jakiej szerokości masz parapety zewnętrzne i ile cm wystają poza ścianę ? pozdr Hmmm... bodajże jeśli dobrze pamiętam, 23 cm, wystają poza ścianę 2 cm. "Wcięcie" w styropian też po 2 cm. Efektywna szerokość około 20 cm, reszta podsunięta pod okno. Jak nie zapomnę jutro rano zmierzę i napiszę pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 01.04.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Dziękuję za tak szybką odpowiedź i byłabym wdzięczna za pomiar"z natury" Czy uważasz, że te 2cm wystawania są wystarczające ? Deszcz już chyba przeżyły ? A jeszcze jaką mają grubość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 02.04.2009 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Dziękuję za tak szybką odpowiedź i byłabym wdzięczna za pomiar"z natury" Czy uważasz, że te 2cm wystawania są wystarczające ? Deszcz już chyba przeżyły ? A jeszcze jaką mają grubość? Tak, z "natury" : 23 cm głębokości całkowitej. 3 cm wystają poza ścianę i na 2 cm wcięte w styropian. Deszcz przeżyły niejeden ... Nie ma problemu, ściana pod spodem sucha, ale to pewno też kwestia dość sporych okapów ... Oczywiście na zacinający deszcz nie ma rady Ale np. parapety od strony okien łazienek i pom. gosp. jeszcze NIGDY nie były mokre Tam spory okap chroni od deszczu Grubość 3 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 02.04.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Dziękuję ślicznie i miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia.SZ 04.04.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Ja mam brame GP SYSTEM z automatem 2200x2400 koszt 2199zł złoty dąb właśnie dzisiaj mi montują dam znać jak coś nie pójdzie........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemekj21 04.04.2009 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Hello Majki, Gratuluje efektu Waszej pracy. Jestem pod ogromnym wrazeniem. Twoj dziennik jest w rewelacyjny sposob prowadzony, podoba sie szczegolnie ogrom humoru. Nieukrywam ze niektore pomysly chetnie ukradne i przeniose na moja budowe. Jeszcze raz gratuluje! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 04.04.2009 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Ja mam brame GP SYSTEM z automatem 2200x2400 koszt 2199zł złoty dąb właśnie dzisiaj mi montują dam znać jak coś nie pójdzie........... Mam prosbę, jakbyście byli już po montażu, to z chęcią poczytam o pierwszych wrażeniach z użytkowania ... i opinia o porodukcie dzięki, pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 04.04.2009 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Hello Majki, Gratuluje efektu Waszej pracy. Jestem pod ogromnym wrazeniem. Twoj dziennik jest w rewelacyjny sposob prowadzony, podoba sie szczegolnie ogrom humoru. Nieukrywam ze niektore pomysly chetnie ukradne i przeniose na moja budowe. Jeszcze raz gratuluje! Pozdrawiam Ja naprawde zaczne pobierać za prawa autorskie Dziękuje za miłe słowa i zapraszam nieustająco do czytania pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadiaart 06.04.2009 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Helluu Super Wam poszło!!! Gratulki wielkie. Tylko trawką posypać i miodzio. Babranina w ziemi jest chyba najgorsza. Jej jak ja już bym chciała trawkę siać. Widzę że Ty również patenciarz. Pozdrawiam serdecznie P.S Tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 06.04.2009 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Widzę że Ty również patenciarz. Taaa ..., Pomysłowy Dobromir pozdawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
millid 07.04.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Wszystkim Czytelnikom znanym i nieznanym ogromnie dziękuję za Wasze "mnie-czytanie" ależ proszę bardzo ja z tych "nieznanych" a czyta się miło i przyjemnie (i dużo się notuje na przyszłość he he ) pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 07.04.2009 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Wszystkim Czytelnikom znanym i nieznanym ogromnie dziękuję za Wasze "mnie-czytanie" ależ proszę bardzo ja z tych "nieznanych" a czyta się miło i przyjemnie (i dużo się notuje na przyszłość he he ) pozdrawiam cieplutko Dziekuję i zapraszam na naszą grupe łódzką Tam się sporo rzeczy można dowiedzieć pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
millid 07.04.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 a dziękuję, znam, zaglądam i czytam czytam czytam...i się uczę , bo pisać to póki co nie mam o czym ale co tam, chociaż innym pokibicuję :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 07.04.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Wszystkim Czytelnikom znanym i nieznanym ogromnie dziękuję za Wasze "mnie-czytanie" ależ proszę bardzo ja z tych "nieznanych" a czyta się miło i przyjemnie (i dużo się notuje na przyszłość he he ) pozdrawiam cieplutko Dziekuję i zapraszam na naszą grupe łódzką Tam się sporo rzeczy można dowiedzieć pozdrawiam, majki A gdzie ta grupa łódzka jest? ja blisko Łodzi to się mogę podłączyć (a i kiedyś z 5 lat mieszkałem w Łodzi - VIII DS ) pozdrawiam TINEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 07.04.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Babranina w ziemi jest chyba najgorsza a ja to najbradziej lubie Tylko ten czas Majki cieszę się że ziemia się przydała. Ten namiar to... dostałam podczas gonienia koparki (opis w dzienniku ) To ten facet, któremu zajechałam drogę i który koniec końcem nie zostawił mnie na lodzie tylko normalnie po ludzku pomógł Na dowidzenia dał swoją wizytówkę i rzekł "może się przyda" cieszę się że mi sięprzydała, że Tobie się przydała, i że sięjemu przydała a jak tam sprawa drzewek? owocowych oczywiście u mnie wsadzona morela Harcot, może zakwitnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 07.04.2009 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 A gdzie ta grupa łódzka jest? ja blisko Łodzi to się mogę podłączyć (a i kiedyś z 5 lat mieszkałem w Łodzi - VIII DS ) pozdrawiam TINEK A proszę : http://forum.muratordom.pl/grupa-lodzka,t1303.htm pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 07.04.2009 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Babranina w ziemi jest chyba najgorsza a ja to najbradziej lubie Tylko ten czas Majki cieszę się że ziemia się przydała. Ten namiar to... dostałam podczas gonienia koparki (opis w dzienniku ) To ten facet, któremu zajechałam drogę i który koniec końcem nie zostawił mnie na lodzie tylko normalnie po ludzku pomógł Na dowidzenia dał swoją wizytówkę i rzekł "może się przyda" cieszę się że mi sięprzydała, że Tobie się przydała, i że sięjemu przydała a jak tam sprawa drzewek? owocowych oczywiście u mnie wsadzona morela Harcot, może zakwitnie... Ja to szanuję Tylko ja w ziemi grzebać nienawidzę Zasiać coś i mało koło tego chodzić. Skosić trawę, coś tam podlać, jakies drobne prace tak, ale ogród to nie moja pasja ... Ale jak już będziesz miała piękny ogród, to przyjadę Ci zrobić jego piękne zdjęcia Drzewka owocowe, to pewno temat na jesień, ale to co pisałaś jest super i pytać jeszcze będe na pewno pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 07.04.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 A proszę : http://forum.muratordom.pl/grupa-lodzka,t1303.htm pozdrawiam, majki A dziękuję 270 stron chyba nie dam rady zacznę czytać od końca pozdrawiam, obserwuję i dopinguję Tinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 08.04.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Majki drzewka owocowe to jak najbardziej temat na wiosnę, powiedziałabym nawet na dziś Na przykład jeśli chciałabś brzoskwinię w donicy z super systemem korzeniowym - tak że jak wsadzisz to ruszy do góry jak rakieta - to wiem gdzie są, albo gdzie przynajmniej były tydzień temu To takie perełki. Zostają w szkółkach od zeszłej wiosny i często są sprzedawane taniej żeby już sobie "poszły" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 08.04.2009 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Majki drzewka owocowe to jak najbardziej temat na wiosnę, powiedziałabym nawet na dziś Na przykład jeśli chciałabś brzoskwinię w donicy z super systemem korzeniowym - tak że jak wsadzisz to ruszy do góry jak rakieta - to wiem gdzie są, albo gdzie przynajmniej były tydzień temu To takie perełki. Zostają w szkółkach od zeszłej wiosny i często są sprzedawane taniej żeby już sobie "poszły" Dobrze, dobrze, Ty się tak nie chwal ... Bo Cię będę wykorzystywał Oczywiście w ogrodniczych kwestiach Drzewka jednak później ... Na razie nie ma na to czasu pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts