kakusek 03.05.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 To jestes rozgrzeszony W oczach mojego taty to zmywanie garow przez faceta jakos nie uchodzi wiec moj maz dawno temu otrzymal od niego ksywe DOSIA.Ja tez mam pozaadnego mezusia bo oprocz garow i prasowania sie lapnie bo wie ze strasznie tego nie lubie Majki bedziecie sami urzadzac wnetrza czy macie jakiegos architekta wnetrz do pomocy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 04.05.2009 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 To jestes rozgrzeszony W oczach mojego taty to zmywanie garow przez faceta jakos nie uchodzi wiec moj maz dawno temu otrzymal od niego ksywe DOSIA.Ja tez mam pozaadnego mezusia bo oprocz garow i prasowania sie lapnie bo wie ze strasznie tego nie lubie Majki bedziecie sami urzadzac wnetrza czy macie jakiegos architekta wnetrz do pomocy? Ja wszystko zrobię w domu oprócz prasowania Mamy panią architekt wnętrz. Jedynie do części dziennej : kuchnia, salon, jadalnia i łazienki. Część prywatno-sypialnianą zrobimy sami pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 04.05.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Majki napisz dokładnie z czego sa parapety wewnętrzne. Śliczne !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadiaart 04.05.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Rączki Bozia dała i ja w czym mogę w domu Żonie pomagam. Np. obecnie w domu zmywak to moja funkcja Zazdroszczę żonie. Wyobraź sobie, że ja w domu mam nygusa. Owszem jak poproszę ze sto razy to i zrobi. Sam z siebie nigdy, i ciągle słyszę: "zaraz" albo lepiej "nie umiem" A w domku pięknie się u Was robi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 04.05.2009 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Majki napisz dokładnie z czego sa parapety wewnętrzne. Śliczne !!!! Parapety zwykłe Marmur Crema Marfil. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 04.05.2009 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Rączki Bozia dała i ja w czym mogę w domu Żonie pomagam. Np. obecnie w domu zmywak to moja funkcja Zazdroszczę żonie. Wyobraź sobie, że ja w domu mam nygusa. Owszem jak poproszę ze sto razy to i zrobi. Sam z siebie nigdy, i ciągle słyszę: "zaraz" albo lepiej "nie umiem" A w domku pięknie się u Was robi. Pozdrawiam Ty na chłopa nie narzekaj - DOM Ci ( Wam ) stawia Nie wiem co lepsze : pozmywać, czy mury postawić pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadiaart 04.05.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Ty na chłopa nie narzekaj - DOM Ci ( Wam ) stawia Nie wiem co lepsze : pozmywać, czy mury postawić pozdrawiam, majki Eeeeee. Jędza ze mnie nie? Ehm... skoro ja pustaki noszę, łopatą macham to on od czasu do czasu gary zmyć może nie? Nad tym jeszcze pracuję Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 04.05.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Nadiaart musisz go przekonac ze przy okazji ladnie je sobie "odmoczy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 04.05.2009 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Majki plytki bardzo ladne tylko czy nie obawiasz sie ze z taka faktura bedzie je trudniej utrzymac w czystosci? Dzisiaj "wzielam pod lupe" twoje ogrodzenie Cegla klinkierowa ta sama co na kominie czyli Stratus?Zastanawiam sie jaki miales zamysl z cofaniem sie z czescia ogrodzenia w glab dzialki (ten pas z furtka i brama garazowa) Moze dlatego cofnales te czesc blizej domu aby dojscie do smietnika od strony ulicy bylo z boku a nie od frontu?W sumie fajnie bo wtedy nie widac stojacych kublow i robi sie troche miejsca na zaparkowanie przed ogrodzeniem-o to Ci chodzilo? Szukalam dzis w mojej okolicy takiej podbitki ORABEL ( wybacz ze tak bezczelnie sciagam od Ciebie ale jak to mowia co bede wywarzac otwarte drzwi ) i niestety oni sa chyba tylko w Warszawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 05.05.2009 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Majki plytki bardzo ladne tylko czy nie obawiasz sie ze z taka faktura bedzie je trudniej utrzymac w czystosci? Dzisiaj "wzielam pod lupe" twoje ogrodzenie Cegla klinkierowa ta sama co na kominie czyli Stratus?Zastanawiam sie jaki miales zamysl z cofaniem sie z czescia ogrodzenia w glab dzialki (ten pas z furtka i brama garazowa) Moze dlatego cofnales te czesc blizej domu aby dojscie do smietnika od strony ulicy bylo z boku a nie od frontu?W sumie fajnie bo wtedy nie widac stojacych kublow i robi sie troche miejsca na zaparkowanie przed ogrodzeniem-o to Ci chodzilo? Szukalam dzis w mojej okolicy takiej podbitki ORABEL ( wybacz ze tak bezczelnie sciagam od Ciebie ale jak to mowia co bede wywarzac otwarte drzwi ) i niestety oni sa chyba tylko w Warszawie Utrzymanie w czystości - zobaczymy, teoretycznie "chwalą" się o powierzchni łatwej do utrzymania w czystości .... Z drugie strony mamy teraz w bloku płytki w kuchni ( ceramica Azteca ) i mają powierzchnie jeszcze bardziej nierówną - raz w tygodniu szmata z płynem do mycia i daje radę Co do ogrodzenia - tak cofnięcie raz że "ozywia" samo ogrodzenie, a poza tym mogę teraz stanąc na podjeździe samochodem i spokojnie nie wystawać d.pą na ulicę jak sąsiedzi Podbitka belgijska Orobel : http://www.podbitki.pl/produkty.html Nie wiem skąd jesteś, ale wystarczy zadzwonić do nich i może jest jakiś dystrybutor w Twojej okolicy ... Ściągaj Z dobrych wzorów warto ściągać pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 05.05.2009 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Aaaaa i tak, cegła oczywiście ta sama na kominach i ogrodzeniu : Wienerberger Stratus - spójność kompozycji pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 05.05.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Gres w dechę Sam będziesz układał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 05.05.2009 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Gres w dechę Sam będziesz układał ? A w życiu ... spierniczyłbym ... Jest ekipa od wykończeniówki to da radę. Już mi "kazała" przerabiać szufelke automatyczną w wiatrołapie bo troszku krzywo zapodałem ... Cytuję ekipę : "diabeł tkwi w szczegółach" ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 05.05.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Ja się porywam, 60 m mam tego do ułożenia Jacierpiędole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 05.05.2009 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Ja się porywam, 60 m mam tego do ułożenia Jacierpiędole Ja gresu mam mniej, około 40 m2, ale na to się nie porywam ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 05.05.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Majki, polozylbys bez problemu. Widzialam plytki w kotlowni. Lepiej, niz niejeden fachowiec.Majki, ile kosztuje postawienie slupka z klinkieru. Chce taki sam, stratus, bo mam brame garazowa antracytowa i bedzie mi pasowal. Cokol z tych samych plytek klinkierowch, a ogrodzenie z cegly. Czy tez oblozyc plytka, jak uwazasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 05.05.2009 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Majki, polozylbys bez problemu. Widzialam plytki w kotlowni. Lepiej, niz niejeden fachowiec. Majki, ile kosztuje postawienie slupka z klinkieru. Chce taki sam, stratus, bo mam brame garazowa antracytowa i bedzie mi pasowal. Cokol z tych samych plytek klinkierowch, a ogrodzenie z cegly. Czy tez oblozyc plytka, jak uwazasz? Dziekuję Słupek jako całość nie wiem ... 2 zł/cegłę, więc by trzeba policzyc ile cegieł w słupku i policzyć Ogrodzenie jeśli dobrze rozumiem, dać z cegły klinkierowej chyba lepiej ... Płytka to zawsze może odpaść. U nas cokół też chyba albo z płytek Stratusa, albo jakiś tynk ... Nie mam jeszcze wizji pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamgrazia 05.05.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Czesc Majki, wpadłem do Ciebie luknąć jak tam postępy no i proszę. Widze że masz super kolorek okien, jaki to? Złoty dąb to chyba nie jest?Pomocy, muszę w tym tygodniu zamowić i mam problem z tym kolorem cholercia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 05.05.2009 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Czesc Majki, wpadłem do Ciebie luknąć jak tam postępy no i proszę. Widze że masz super kolorek okien, jaki to? Złoty dąb to chyba nie jest? Pomocy, muszę w tym tygodniu zamowić i mam problem z tym kolorem cholercia. A właśnie, że złoty dąb Drewniane ? ... jak wszyscy pytają, kto wchodzi do domu ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamgrazia 05.05.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Kurcze, a nie wygladaja, jakis to producent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts