GosiaIAdam 20.05.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Rusztowaliście - czym ??? Ja nie mam żadnej wajchy do rusztowania ... A jak komin - macie w nim tą smołę, czy zostaje ona w piecu ? pozdrawiam, majki Hej - no... normalnie... taki pręt z zagiętą końcówką, coś w kształcie litery L, z drewnianą rączką. W piecu też nie mamy wajchy. Co do komina to powiem szczerze nie sprawdzałem. Ale w piecu smoła jest przede wszystkim w zasobniku. Za to pomiędzy komorami i na czopuchu było pełno sadzy (widać to doskonale po zdjęciu górnej przykrywy). A komin mamy ceramiczny, fi 180. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadiaart 20.05.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Hello Kominek wygląda super. Dokładnie nie widzę bo zdjęcia z daleka. Chyba jesteś zbyt wymagający. No, wiesz co. Starannie się żyłki w kamieniu schodzą. Bardzo ładnie. Mnie się podoba. A, że go dłubali długo - no cóż życie. Niech poprawiają paproki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 20.05.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 majki domek wewnątrz zaczyna nabierać kształtó ... cudnie ... ale kurna mojego d24 to on nie przypomina ślicznie!!! podobają mi się szczególnie parapety!!! przepięnie dobrany kolor!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 20.05.2009 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 ale kurna mojego d24 to on nie przypomina Dzięki za wizytę A dlaczego nie przypomina ? pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 20.05.2009 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Hello Kominek wygląda super. Dokładnie nie widzę bo zdjęcia z daleka. Chyba jesteś zbyt wymagający. No, wiesz co. Starannie się żyłki w kamieniu schodzą. Bardzo ładnie. Mnie się podoba. A, że go dłubali długo - no cóż życie. Niech poprawiają paproki. Pozdrawiam Tu nie o żyłki chodziło ... o to żeby elementy w ogóle do siebie pasowały, żeby krawędzie były jednakowe, żeby nie było szpar między łączeniami. W sumie tak, jestem wymagający pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 20.05.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 ale kurna mojego d24 to on nie przypomina Dzięki za wizytę A dlaczego nie przypomina ? pozdrawiam, majki zostawiłeś cudowne przestrzenie w salonie, u nas został tak jak w projekcie wiązar więc sufit na całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 20.05.2009 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 zostawiłeś cudowne przestrzenie w salonie, u nas został tak jak w projekcie wiązar więc sufit na całości. A, to tylko taka "kosmetyka" pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 20.05.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Majki, kominek super. Bardzo mi sie podoba. Taki inny, futurystyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 21.05.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 majki widzę, że ogrodzenie bardzo profesjonalne... Szkoda, że Łódź, bez sensu byłoby chyba ściągać kogoś do projektu ogrodzenia, co myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 21.05.2009 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 majki widzę, że ogrodzenie bardzo profesjonalne... Szkoda, że Łódź, bez sensu byłoby chyba ściągać kogoś do projektu ogrodzenia, co myślisz? Wiesz, wszystko kwestia ceny ... Ale chyba "moja" ekipa nie przyjedzie ... Tak jak mówili szukają raczej lokalnych robót. Ale jakby co to na grupach, w przyklejonym wątku o polecanych ekipach łódzkich są namiary w moim poście na tą ekipę. pozdrawiam, majki /edit/ doczytałem ... do projektu ... to robił mi architekt projekując dom za jednym zamachem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 21.05.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 No właśnie - dobre ekipy do klinkietu mam, nawet dwie . Tylko z tym projektem gorzej... a ten architekt nie zrobiłby może samego projektu ogrodzenia? co myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 21.05.2009 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Zakrzewianka - odp. na PW. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 21.05.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 No no gratulki ze w koncu skonczyles uzerac sie z kamieniarzami Majki a tak sie zastanawia czy te metalowe belki bedziesz tak zostawial czy beda one jakos pomalowane,oblozone?(nie wiem jak sie to nazywa ale moze skumasz o co mi chodzi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 22.05.2009 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 No pięnie się kominek prezentuje. Czekam na fotki łazienek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 22.05.2009 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 No no gratulki ze w koncu skonczyles uzerac sie z kamieniarzami Majki a tak sie zastanawia czy te metalowe belki bedziesz tak zostawial czy beda one jakos pomalowane,oblozone?(nie wiem jak sie to nazywa ale moze skumasz o co mi chodzi ) Belki stalowe będą obłożone płytą GK, pomalowane na kolor sufitu ( biały albo biel złamana szarością, beżem ). pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 22.05.2009 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 No pięnie się kominek prezentuje. Czekam na fotki łazienek Fotki łazienek będą, ale muszą być takie bardziej dopracowane te łazienki pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 22.05.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 No tak chcesz żeby nam szczęki pospadały. Okiej czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 22.05.2009 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 No tak chcesz żeby nam szczęki pospadały. Okiej czekamy Eeee, bez przesady Ale takie gołe płytki, bez fug i np jeszcze podłogi są mało ciekawe ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 22.05.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Znajac charakter majkiego to lazienki beda cycus-glancus Dobrze ze oblozysz te stalowe belki bo juz sie "martwilam" ze to tak bedzie wygladalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 22.05.2009 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Znajac charakter majkiego to lazienki beda cycus-glancus Dobrze ze oblozysz te stalowe belki bo juz sie "martwilam" ze to tak bedzie wygladalo A wiesz, że nasza pani architekt chciała je tylko malować, np. na biało ... Już byłby pełen industrial. Brakuje tylko suwnicy z hakiem na łańcuchu i mamy fabrykę Miały być obkładane drewnem, ale wnętrze poszłoby w kierunku góralskiej chaty A tak idziemy w kierunku szwedzkiego wzornictwa pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts