Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Majkiego

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Miło mi :D Choć na razie "oklaski" należą się naszej pani architekt ...

Ale spokojnie, dopracujemy jeszcze tylko szczegóły i mam nadzieję że będzie fajnie :D

Jak tylko damy radę, to servodrive we wszystkich szufladach i cargo ... zakochałem się w tej automatyce :oops: 8)

dzięki za odwiedziny :D

pozdrawiam, majki

Albo czeka mnie wejście do szamba :-? albo prędzej odopanie podejścia z domu i jeszcze raz zakitowanie ...

Odkopuj ile chcesz, ale nie wchodź do szamba - gazy! U mnie także siadło i też chyba gdzieś przecieka, coś za szybko napełnia się... Po przeprowadzce wypompuje do zera i zobaczymy jak będzie

Albo czeka mnie wejście do szamba :-? albo prędzej odopanie podejścia z domu i jeszcze raz zakitowanie ...

Odkopuj ile chcesz, ale nie wchodź do szamba - gazy! U mnie także siadło i też chyba gdzieś przecieka, coś za szybko napełnia się... Po przeprowadzce wypompuje do zera i zobaczymy jak będzie

Ale ja jeszcze szamba nie używałem ... :oops: w sensie do niego nie sr.łem :wink:

Tylko woda z sprawdzania jak podłączone wanny, czy prysznic, to pewno gazów jako takich chyba nie ma ...

Wentylacja działa tak, że wieje ciągnie z wylotów np. kibla aż miło...

Ale jasne, nie uśmiecha mi się włazić przez kominek fi500 :roll:

Będzie trzeba odkopać i pooglądać ... :evil:

pozdrawiam, majki

Majki kuchnia w moim stylu.Rowniez planuje drewno plus mdf lakierowany na bialo lub kremowo.Widze ze teraz okapy-tuby sa bardzo modne :wink:

Jedynie co "rzucilo" mi sie w oczy to ten podzial po prawej stronie w wyoskiej zabudowie.Wiem ze to Twoja kuchnia ale jezeli mozna to powiem ze ja zrobilabym wysokie szafki po bokach piekarnika i mikrofali symetryczne.Dla mnie to wtedy bardziej elegancko wyglada :oops:

Co miales w zamysle dzielac ta jedna szafke jeszcze w poprzek i robiac taki waski pasek pionowy?Rozumiem ze po lewej stronie piekarnika jest lodowka w zabudowie tak?

Troche kosmicznie wygladaja tez swiatelka w suficie ale w sumie nawiazuja do ksztaltu okapu nad plyta :D

Super rozwiazanie z tymi szafkami wiszacymi.Nic Ci sie nie bedzie na gorze kurzylo no i masz dodatkowe schowki.

Z niecierpliowscia czekam na Twoje lazienki bo doczytalam ze to juz ostatnie szlify-aaaaaaaaaalllllllle Ci dobrze :D

Co miales w zamysle dzielac ta jedna szafke jeszcze w poprzek i robiac taki waski pasek pionowy?Rozumiem ze po lewej stronie piekarnika jest lodowka w zabudowie tak?

Bo tego jeszcze nie ma na wizualce, ale tam ma być kawiarka ... :oops:

Dlatego jest podzielone ...

pozdrawiam, majki

Wizualka kuchni troche rozjechana, ale zapowiada sie super :) U nas tez mial byc mdf lakierowany, ale taki polysk pasuje raczej do super nowoczesnych wnetrz.

Zeby u nas bylo bardziej rustykalnie i zeby nawiazac troche do mebli kolonialnych mamy mdf w fornirze - dab bielony. Mam nadzieje niedlugo bede ja mogla pokazac ;)

Niecierpliwie czekam na lazienki - ale trzymasz w napieciu ;)

Pozdrawiam!

• 2 weeks później...
majki fajny ten wasz domek. strasznie jestem ciekawa jak wyglada wasza kuchnia :) z niecierpliwoscia czekam na dalsze zdjecia

Dziękuję :D

Kuchnia na razie jest na wizualce i w marzeniach :wink: Ale około zimy będzie w realu. Albo nie, bo u nas nie ma, to w biedronce :lol: :wink:

Zdjęcia śur, że będą, ale na razie nie ma jeszcze co ... :wink:

pozdrawiam, majki

Hello

Kuchnia pierwsza liga !!!! Najbardziej podoba mi się Wasz blat - jest super!!!

A jeśli już w temacie kuchni - stary mła co nieco wie, robił kilka kuchni. Tak więc jeśli miałbyś jakiekolwiek problemy z wykonaniem kuchni to chętnie się zrewanżujemy. Nie życzę Ci problemów ale jakby co... to wal jak w dym :)

Pozdrawiam