rasia 18.06.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Zobaczyłam kuchnię i zaniemówiłam. Przepiękna!!! A ten drewniany ogromny, gruby blat przechodzący w stolik... mniaaaam... CUDO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 18.06.2009 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Miło mi Choć na razie "oklaski" należą się naszej pani architekt ... Ale spokojnie, dopracujemy jeszcze tylko szczegóły i mam nadzieję że będzie fajnie Jak tylko damy radę, to servodrive we wszystkich szufladach i cargo ... zakochałem się w tej automatyce dzięki za odwiedziny pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 18.06.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Albo czeka mnie wejście do szamba albo prędzej odopanie podejścia z domu i jeszcze raz zakitowanie ... Odkopuj ile chcesz, ale nie wchodź do szamba - gazy! U mnie także siadło i też chyba gdzieś przecieka, coś za szybko napełnia się... Po przeprowadzce wypompuje do zera i zobaczymy jak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 18.06.2009 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Albo czeka mnie wejście do szamba albo prędzej odopanie podejścia z domu i jeszcze raz zakitowanie ... Odkopuj ile chcesz, ale nie wchodź do szamba - gazy! U mnie także siadło i też chyba gdzieś przecieka, coś za szybko napełnia się... Po przeprowadzce wypompuje do zera i zobaczymy jak będzie Ale ja jeszcze szamba nie używałem ... w sensie do niego nie sr.łem Tylko woda z sprawdzania jak podłączone wanny, czy prysznic, to pewno gazów jako takich chyba nie ma ... Wentylacja działa tak, że wieje ciągnie z wylotów np. kibla aż miło... Ale jasne, nie uśmiecha mi się włazić przez kominek fi500 Będzie trzeba odkopać i pooglądać ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 18.06.2009 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Majki kuchnia w moim stylu.Rowniez planuje drewno plus mdf lakierowany na bialo lub kremowo.Widze ze teraz okapy-tuby sa bardzo modne Jedynie co "rzucilo" mi sie w oczy to ten podzial po prawej stronie w wyoskiej zabudowie.Wiem ze to Twoja kuchnia ale jezeli mozna to powiem ze ja zrobilabym wysokie szafki po bokach piekarnika i mikrofali symetryczne.Dla mnie to wtedy bardziej elegancko wyglada Co miales w zamysle dzielac ta jedna szafke jeszcze w poprzek i robiac taki waski pasek pionowy?Rozumiem ze po lewej stronie piekarnika jest lodowka w zabudowie tak? Troche kosmicznie wygladaja tez swiatelka w suficie ale w sumie nawiazuja do ksztaltu okapu nad plyta Super rozwiazanie z tymi szafkami wiszacymi.Nic Ci sie nie bedzie na gorze kurzylo no i masz dodatkowe schowki. Z niecierpliowscia czekam na Twoje lazienki bo doczytalam ze to juz ostatnie szlify-aaaaaaaaaalllllllle Ci dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 19.06.2009 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Co miales w zamysle dzielac ta jedna szafke jeszcze w poprzek i robiac taki waski pasek pionowy?Rozumiem ze po lewej stronie piekarnika jest lodowka w zabudowie tak? Bo tego jeszcze nie ma na wizualce, ale tam ma być kawiarka ... Dlatego jest podzielone ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 19.06.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Wizualka kuchni troche rozjechana, ale zapowiada sie super U nas tez mial byc mdf lakierowany, ale taki polysk pasuje raczej do super nowoczesnych wnetrz. Zeby u nas bylo bardziej rustykalnie i zeby nawiazac troche do mebli kolonialnych mamy mdf w fornirze - dab bielony. Mam nadzieje niedlugo bede ja mogla pokazac Niecierpliwie czekam na lazienki - ale trzymasz w napieciu Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 19.06.2009 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Wiem, program nasza pani architekt nie ma najlepszy, ale nie o to tu chodzi Z łazienkami jeszcze chwile poczekamy pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stills 02.07.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 majki fajny ten wasz domek. strasznie jestem ciekawa jak wyglada wasza kuchnia z niecierpliwoscia czekam na dalsze zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 02.07.2009 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 majki fajny ten wasz domek. strasznie jestem ciekawa jak wyglada wasza kuchnia z niecierpliwoscia czekam na dalsze zdjecia Dziękuję Kuchnia na razie jest na wizualce i w marzeniach Ale około zimy będzie w realu. Albo nie, bo u nas nie ma, to w biedronce Zdjęcia śur, że będą, ale na razie nie ma jeszcze co ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadiaart 02.07.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Hello Kuchnia pierwsza liga !!!! Najbardziej podoba mi się Wasz blat - jest super!!! A jeśli już w temacie kuchni - stary mła co nieco wie, robił kilka kuchni. Tak więc jeśli miałbyś jakiekolwiek problemy z wykonaniem kuchni to chętnie się zrewanżujemy. Nie życzę Ci problemów ale jakby co... to wal jak w dym Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 02.07.2009 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Nadiaart - dziękuję za ofertę ... I tak muszę Was kiedyś odwiedzić ( jeśli nadal można ), to wtedy jakby co popytam ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 02.07.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Brama garażowa fajna, przypomnij, co to za producent? Dawno nie zaglądałam do Twojego dziennika, a tu taakie zmiany. Już jesteś prawie "na wykończeniu"! pozdrawiam i "zazdraszczam"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 02.07.2009 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Brama garażowa fajna, przypomnij, co to za producent? POLTAU - lokalny producent, ale mam nadzieje sprawdzony ... Robi z profili i mechanizmów niemieckich ... podobno W każdym razie, sprawia wrażenie firma ok. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.07.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Kuźwa.........ja tez woże parasolke z tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 05.07.2009 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Kuźwa.........ja tez woże parasolke z tyłu Dla dobra ogólnego, nie oglądaj się za siebie pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.07.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 sasiad zobowiazał sie do naprawy płotu???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 05.07.2009 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 sasiad zobowiazał sie do naprawy płotu???? Jasne, mówi że tak ... Ale kiedy ... Generalnie do wymiany 2 słupki, 2 płyty betonowe jako podmurówka, z 5 m siatki i 1 drut naciągowy ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marguze 06.07.2009 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Witaj Majki przeglądałem trochę twój dziennik wstecz chciałem się dowiedzieć z czego miałeś wymurowane ścianki pod taras pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.07.2009 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 przyszłam zobaczyc coż się tutaj zmieniło. Idę oglądać. Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts