majki 23.07.2009 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Tylko, że ja jesionu nie lubię i to nawet bardzo no może termo tylko mi się podoba. Ale efekt końcowy będzie i tak powalający i grunt, że was zadawalający!!!! To fakt, de gustibus ... Tak, nas zadowala i to bardzo mocno pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 23.07.2009 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Podloga pieknie sie zapowiada! Jak bedzie wykonczona? Lakier matowy? A moze olej? Bezbarwnie, bielona? Jesli bylo i nie doczytalam sorki. Pozdrowka PS pokaz wiecej lazienek - skonczone juz? Karola bedzie lakier wodny dwuskladnik ..stopien polyskowości czas pokaze Ja już się nic nie odzywam, już ktoś za mnie napisał jak będzie pozdrawiam, majki PS. Łazienki na razie w stanie zawieszenia. Czekamy na meble pod szafki i powieszenie umywalek i WC. I innych dodatków Jak będzie koniec - obiecuję będą zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 23.07.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 A mnie sie podoba jesion, odkad mam schody jesionowe.Piekna ta podloga Majki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 24.07.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Majki faktycznie troche nie tekas ze laza Ci po budowie a Ty o niczym nie jestes poinformowany.Moze to wogole nikt z forumowiczow tylko ktso przejezdny zobaczyl budowe-domek mu sie spodobal i zajrzal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 24.07.2009 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Majki faktycznie troche nie tekas ze laza Ci po budowie a Ty o niczym nie jestes poinformowany.Moze to wogole nikt z forumowiczow tylko ktso przejezdny zobaczyl budowe-domek mu sie spodobal i zajrzal Zgadza się, nie teges ... Nie wiem czy z forumowiczów, bo jeszcze się nikt nie przyznał , ale chyba ktoś czyta forum bo widział zdjęcia, jak mówili chłopaki. A że się trochę ponabijaliśmy z "gwiazdek" co robią zdjęcia podłóg i na forum (?) pytają innych czy taka podłoga może być , to raczej chłopaki wiedzą co to forum ... Już troche osób przewinęło sie przez dom z forum i zawsze każdy sie "anonsuje" I tak ma być pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 24.07.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Hejka Byłam w dzienniku. Podłogi cacy. Tylko ten przykry "incydent" z gościem Majki może uprzeź ekipy żeby w razie czego pod twoją nieobecność nikogo nie wpuszczali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 24.07.2009 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Hejka Majki może uprzeź ekipy żeby w razie czego pod twoją nieobecność nikogo nie wpuszczali. No tak dokładnie będzie trzeba zrobić Problemem jest tez to, że działka jeszcze nie ogrodzona i każdy z ulicy może zajrzeć Ale już niedługo pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 24.07.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 No wlasnie niech fachowcy kaza kontaktowac sie z wlascicielem i jego pytac o zgode na ogledziny Ja sie tak wymadrzam a sama mam swiadomosc ze do wiosny (dopiero wtedy bede montowac okna i drzwi) to pol wsi bedzie znalo rozklad pomieszczen mojego domku Pozniej zreszta tez tata wszystkich wpusci hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 29.07.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Cześć Majki - właśnie byłam u ciebie z krótką wirtualną wizytą i już wiem,że nie będzie ona ostatnią. Bardzo podoba mi się wasz domek, wykończenie... bomba. Bardzo lubię taki nowoczesny styl. GRATULUJĘ!!! Pozdrawiam Alunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 29.07.2009 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Alunek - dziękujemy i zapraszamy częściej pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 29.07.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Ojej, ale u Ciebie postępy - chyba niedługo przeprowadzka! Cudne te deski na podłodze, będzzie lakier, czy olejem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 29.07.2009 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Ojej, ale u Ciebie postępy - chyba niedługo przeprowadzka! Cudne te deski na podłodze, będzzie lakier, czy olejem? Przeprowadzka w przyszłym roku w lato ... Nie damy rady wcześniej Będzie lakier na parkiecie, ma być max błyszczący, ale ciiiii bo Duchy słuchają pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 29.07.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 ...a, te deski to "Duchate"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 29.07.2009 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 ...a, te deski to "Duchate"! ano, Duchate pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 30.07.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Witaj Majki deseczki cudowne!!! oj już moich nie mogę sie doczekać mam pytanko ... ile Twoje parapety odstają od ściany i jak głęboko są w ścianę wkute??? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 30.07.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Cześc, nareszcie otwierają mi się wszystkie zdjęcia , Majki, a jak zrobiłeś że masz takie ładne drewniane belki w salonie? Obrabiałeś to drewno już po zbudowaniu więźby, czy też wcześniej przygotowałeś specjalnie wypieszczone belki na te właśnie elementy? My mamy już wszystko postawione i w dodatku impregnowane na zielono, nie wiem jak to teraz przywrócić do naturalnego koloru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 30.07.2009 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Witaj Majki deseczki cudowne!!! oj już moich nie mogę sie doczekać mam pytanko ... ile Twoje parapety odstają od ściany i jak głęboko są w ścianę wkute??? pozdrawiam Hmmm ... wewnętrzne czy zewnętrzne ... ale zakładma, że pytasz o wewnętrzne Ponieważ ja mam kaloryfery ( mimo, że we wnękach ) to od ściany odstają na około 5 cm, wkute w ściane z każdej strony po 3 cm. Wyszły duże, szerokie ... fajne Prawdziwe parapety To odstawanie od ściany zmierzę dziś i napisze dokładnie. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 30.07.2009 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Cześc, nareszcie otwierają mi się wszystkie zdjęcia , Majki, a jak zrobiłeś że masz takie ładne drewniane belki w salonie? Obrabiałeś to drewno już po zbudowaniu więźby, czy też wcześniej przygotowałeś specjalnie wypieszczone belki na te właśnie elementy? My mamy już wszystko postawione i w dodatku impregnowane na zielono, nie wiem jak to teraz przywrócić do naturalnego koloru. A to był pomysł jak powstał dach ... jak zobaczyliśmy ta przestrzeń, to stwierdziliśmy, że nie może tak zostać, bo będzie jak nora i dajemy otwarty dach... Tylko jak to bywa było po fakcie i te belki są ładne, ale mogłyby być ładniejsze ... Jakbyśmy wiedzieli, że będą odkryte to kazałoby sie cieśli dać tam ładne kawałki i poprosić o większą estetyke pracy ... Szlifowane były już po, tam był też impregnat, tylko akurat chyba słabo barwiony i to na kolor brązowy, więc zeszło przy szlifowaniu spokojnie. Potem lakier i tyle. Miały być te belki stalowe też obkładane drewnem, ale wtedy byłby i inny charakter wnętrza ( góralska chata ) i inne koszty pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 30.07.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 hehe, to tak jak u nas - zrobili dach i jak pomyśleliśmy,że trzeba będzie to zakryć, to zal się zrobiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 31.07.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 majki podłogi super... Ale mnie najbardziej zachwyciło okno obok wejścia balkonowego - przepiękne! Uwielbiam duże okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts