ghost34 27.08.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 no i se choopy porozprawioły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 27.08.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Chwila , chwila , jo jeszcze nie skończył . Mom tera chwila czasu w przerwie , Głodzilla śpi na cycku Nie wiem teraz czy dopbrze pamiętom. Czy Ty mosz te luksfery w garażu , czy kaj indzij ? Bo jo tyż mioł mieć w garażu , ale małża jakoś tak cichaczem wprowadziła tam zupełnie niepotrzebne łokna . Na co komu łokna w garażu ? Yno nie godejcie że to skuli wentylacji , bez jajec No i kominek . Jo Cie nie chca straszyć , ale w większości przypadków , ta miłośc do łogniska prendzyj czy póznij przechodzi . U mnie w doma przeszło wszystkim . Już nawet nie pamiętom kiedy łon był ostatni roz rozpolony . Chyba z pora lot tymu . Moi teściowie mieli całe życie taki dekoracyjny na dole , w zeszłym roku zrobili se go do porządku. Znaczy że mozna w nim polić . Na początku rozpolali go przynajmniej roz w tydniu , teraz częśtotliwość wyrażnie spadła . No ale u Ciebie może być cołkiem inaczej i bydziesz regularnie z przyjemnoiścią sie przy nim grzoł Aha , jeszcze jedna sprawa . W projekcie z tyłu domu , mosz tam jakieś dwie izby ? Bo na tym projekcie w innych izbach są zwizualizowane sprzęta typu meble i zabudowa . A w tych dwóch ni ma . Hmm , zagadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 27.08.2009 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 no i se choopy porozprawioły Jeden chop ja, inny sie uczy pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 27.08.2009 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Chwila , chwila , jo jeszcze nie skończył . Mom tera chwila czasu w przerwie , Głodzilla śpi na cycku Nie wiem teraz czy dopbrze pamiętom. Czy Ty mosz te luksfery w garażu , czy kaj indzij ? Bo jo tyż mioł mieć w garażu , ale małża jakoś tak cichaczem wprowadziła tam zupełnie niepotrzebne łokna . Na co komu łokna w garażu ? Yno nie godejcie że to skuli wentylacji , bez jajec No i kominek . Jo Cie nie chca straszyć , ale w większości przypadków , ta miłośc do łogniska prendzyj czy póznij przechodzi . U mnie w doma przeszło wszystkim . Już nawet nie pamiętom kiedy łon był ostatni roz rozpolony . Chyba z pora lot tymu . Moi teściowie mieli całe życie taki dekoracyjny na dole , w zeszłym roku zrobili se go do porządku. Znaczy że mozna w nim polić . Na początku rozpolali go przynajmniej roz w tydniu , teraz częśtotliwość wyrażnie spadła . No ale u Ciebie może być cołkiem inaczej i bydziesz regularnie z przyjemnoiścią sie przy nim grzoł Aha , jeszcze jedna sprawa . W projekcie z tyłu domu , mosz tam jakieś dwie izby ? Bo na tym projekcie w innych izbach są zwizualizowane sprzęta typu meble i zabudowa . A w tych dwóch ni ma . Hmm , zagadka Mam luksfery w garażu i mam okno Luksfery tam, gdzie odległość musiałą być minimalna Ja jarać lubię ... jeszcze co prawda nie jaram tego co rośnie u mnie w ogródku, ale to kwestia czasu Mam nadzieję, że do kominka mi miłość nigdy nie przejdzie Na tyłach domu mam trzy izby pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 27.08.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Ogrodzenie rewelacyjne! Ale zrobiłeś wypełnienia nieco inaczej, niż w inspiracji, to celowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.08.2009 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 No znowu szczenę zbieram z podłogi! Nie napiszę nic więcej, bo zżarła mnie zazdrość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 28.08.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Piękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 28.08.2009 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Ogrodzenie rewelacyjne! Ale zrobiłeś wypełnienia nieco inaczej, niż w inspiracji, to celowo? Tak, chcieliśmy bardziej "tnasparentne" , w sensie mniej szczelne ... Odstęp między "panelami" jest na 5 cm. Panel ma 7 cm. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 28.08.2009 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 rasia, MonikaC - dziękuję pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 28.08.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 hej Majki ogrodzenie fajnie wyszło!!! bardzo mi się podoba. ja jeszcze w ogóle nie mam na to koncepcji ani pomysłu. jak na razie cieszę się moją białą elewacją. a Wy jaki kolor domku planujecie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 28.08.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Dzień Dobry Wprowdzie na komórce niewiela widać , ale prezentuje się piknie . Ale widza kolega burżuj. Murowany płot no no ... U mnie stare jezd po przeszłym właścicielu . Dopiero jak bydymy brama przesuwać ( zgoda już momy ) to się bydzie coś z tym robić . W sumie i tak mom zamiar odgrodzic się od ulicy szczelnym zielonym szpalerem więc większy wagi do tego nie przywiązuja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 28.08.2009 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 hej Majki ogrodzenie fajnie wyszło!!! bardzo mi się podoba. ja jeszcze w ogóle nie mam na to koncepcji ani pomysłu. jak na razie cieszę się moją białą elewacją. a Wy jaki kolor domku planujecie??? Jak dojdzie reszta pół + brama i furtki, to będzie mam nadzieje dopiero ładnie Elewację masz fajną, widziałem Chyba podobna do Twojwj, jakaś jasna bardzo ... ja to nazywam "szklanka mleka z łyżeczką esspesso" pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 28.08.2009 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Dzień Dobry Wprowdzie na komórce niewiela widać , ale prezentuje się piknie . Ale widza kolega burżuj. Murowany płot no no ... U mnie stare jezd po przeszłym właścicielu . Dopiero jak bydymy brama przesuwać ( zgoda już momy ) to się bydzie coś z tym robić . W sumie i tak mom zamiar odgrodzic się od ulicy szczelnym zielonym szpalerem więc większy wagi do tego nie przywiązuja. Eeeee ... tam burżuj U nas od strony wewnętrznej też damy jakieś krzewy, tuje, coś tam, coby troche się jeszcze zasłonić pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 2mm 28.08.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 dołączam się do pochwał płotu - bardzo fajny!!! (szkoda, że mam tak daleko bo podjechałbym z ciekawości zeby pooglądać z bliska) miłego weekendu na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 28.08.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Majki, no naprawde...Po prostu moj typ. Takie ogrodzenie chcialam od poczatku. Wzdluz, a nie w poprzek, jak wszedzie.I na dodatek ten sam klinkier masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 30.08.2009 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 dołączam się do pochwał płotu - bardzo fajny!!! (szkoda, że mam tak daleko bo podjechałbym z ciekawości zeby pooglądać z bliska) miłego weekendu na budowie Nie na budowie, tylko na imprezce firmowej pt. Piraci z Karaibów Byłem w drużynie Barbossy Wygraliśmy Nazwa zobowiązuje pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 01.09.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Superasto !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 01.09.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Swietne to ogrodzenie-pieknie prezentuje sie z antracytowym klinkierem Majki ile "zuzyles" cegly na swoje ogrodzenie?Czy robiles go z cegly pelnej czy dziurawki?Ja jestem lekko zaskoczona kominami bo Stratus Winerberga kosztuje ponad 6 zl (pelna) a prawdopodobnie potrzebuje z 2 palety wiec murarz doradza mi kupno dziurawki (3,16 zl) Jaka dawales u siebie i jezeli pamietasz to poprosze nazwe i nr koloru zaprawy do niej Zdecydowales juz z czego bedziesz wykanczal taras? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 03.09.2009 03:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Dzień Dobry A do czego Ci ta łuparka do drewna ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 03.09.2009 05:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Swietne to ogrodzenie-pieknie prezentuje sie z antracytowym klinkierem Majki ile "zuzyles" cegly na swoje ogrodzenie?Czy robiles go z cegly pelnej czy dziurawki?Ja jestem lekko zaskoczona kominami bo Stratus Winerberga kosztuje ponad 6 zl (pelna) a prawdopodobnie potrzebuje z 2 palety wiec murarz doradza mi kupno dziurawki (3,16 zl) Jaka dawales u siebie i jezeli pamietasz to poprosze nazwe i nr koloru zaprawy do niej Zdecydowales juz z czego bedziesz wykanczal taras? Na kominy tylko pełna, najpierw cegła zwykła, potem pełna Stratus. Ja ja miałem kojarzę za 4,2 / szt. Na kominy poszło coś z 550 szt. Na ogrodzenie ... dokładnie nie pamiętam, ale około 1800 szt cegły, palet było tak z 5 ... Zaprawa Quick-Mix - antracytowa. Taras na pewno z płyt, lub kostki, żadne płytki pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts