majki 03.09.2009 05:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Dzień Dobry A do czego Ci ta łuparka do drewna ? pozdrawiam Ano, do łupania drzewa na szczapy pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.09.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Dzień Dobry A do czego Ci ta łuparka do drewna ? pozdrawiam Ano, do łupania drzewa na szczapy pozdrawiam, majki Dorosłym też należą się jakieś zabawki Podłogi wyszły bardzo ładnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martu 04.09.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 witam.Przyznam,że do Twojego dziennika mam link ustawiony w ulubionych:)Czemu napisałeś,że kuchnia dopiero w przyszłym roku?chyba,że coś źle zrozumiałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 04.09.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 majki, napisz mi, proszę, szybciutko, co to za kratki do kominka masz i skąd?? i czy mają jakies filtry?? pliiss! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 05.09.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Cześć Majki Kiedy fotki gotowego ogrodzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 05.09.2009 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 witam.Przyznam,że do Twojego dziennika mam link ustawiony w ulubionych:) Czemu napisałeś,że kuchnia dopiero w przyszłym roku?chyba,że coś źle zrozumiałam. I bardzo słusznie Niestety, to prawda : kasa, kasa i jeszcze raz kasa pozdrawiam i zawsze zapraszam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 05.09.2009 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 majki, napisz mi, proszę, szybciutko, co to za kratki do kominka masz i skąd?? i czy mają jakies filtry?? pliiss! Kratki z firmy 4Fire. http://www.4fire.pl/index.php/main/pl/content Filtrów nie ma, jest tylko taka metalowa siateczka. Raczej drogawe ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 05.09.2009 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Cześć Majki Kiedy fotki gotowego ogrodzenia? Brakło materiału ... Myślę, że jeszcze ze 2 tygodnie ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 05.09.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 majki, napisz mi, proszę, szybciutko, co to za kratki do kominka masz i skąd?? i czy mają jakies filtry?? pliiss! Kratki z firmy 4Fire. http://www.4fire.pl/index.php/main/pl/content Filtrów nie ma, jest tylko taka metalowa siateczka. Raczej drogawe ... pozdrawiam, majki a drogawe, to znaczy w jakiej cenie? probuję znaleźć jakichś dystrybutorów w okolicy lub w necie, na razie bez sukcesu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 05.09.2009 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 majki, napisz mi, proszę, szybciutko, co to za kratki do kominka masz i skąd?? i czy mają jakies filtry?? pliiss! Kratki z firmy 4Fire. http://www.4fire.pl/index.php/main/pl/content Filtrów nie ma, jest tylko taka metalowa siateczka. Raczej drogawe ... pozdrawiam, majki a drogawe, to znaczy w jakiej cenie? probuję znaleźć jakichś dystrybutorów w okolicy lub w necie, na razie bez sukcesu.. Niespełna 100 zł / kratkę tej wielkości. 20x40 cm. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agol 05.09.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Witam, pooglądałam sobie wasz dziennik...baaardzo ładny i miłe kolorki, mam pytanie, może i już takie było ale nie udało mi się znaleźć , chodzi mi o gres przed kominkiem, co to za firma i kolor i jak on ma się w utrzymaniu czystości, pytam ponieważ planuje mieć coś podobnego na całym salonie (czy nadaje się do większych powierzchni), przy okazji jeszcze proszę napisać jaki macie kolor/firme podbitki i rynien, to jest grafit ? No i również czekam na dalsze zdjęcia waszego domku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 05.09.2009 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Witam, pooglądałam sobie wasz dziennik...baaardzo ładny i miłe kolorki, mam pytanie, może i już takie było ale nie udało mi się znaleźć , chodzi mi o gres przed kominkiem, co to za firma i kolor i jak on ma się w utrzymaniu czystości, pytam ponieważ planuje mieć coś podobnego na całym salonie (czy nadaje się do większych powierzchni), przy okazji jeszcze proszę napisać jaki macie kolor/firme podbitki i rynien, to jest grafit ? No i również czekam na dalsze zdjęcia waszego domku. Pozdrawiam Było, było Gres koło kominka i w reszcie domu oprócz łazienek i pom gosp. Ariana Valverde, seria Bamboo. Utrzymanie czystości jeszcze nie wiemy Na razie nie sprzątamy Ale nie przewiduje problemów. Kolor podbitki, to grafit, belgijska Orobel. Rynny stalowe Lindab. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agol 06.09.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Dziękuję no i czekam na ciąg dalszy domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.09.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Majki ty jeden, cos ty narobił ze ten twój dom taki pikny i co raz piękniejszy? Szkoda, ze ta kuchnia tak pozno będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 06.09.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Witom Właśnie mi sie przypomniało że Ty zdaje sie mosz podbitka z tworzywa sztucznego . Nie myla sie ? Jak sie nie myla to poprosiołbych o namiary na materiał , no i może cena (ale to na p.w. - jeśli wolisz) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 06.09.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Fenix majki ma podbitke Orobel http://www.podbitki.pl/ Ja natomiast jeszcze zapytam o mocowanie dachowki:czy mocowales ja na spinki czy gwozdziami.Na skladzie gdzie kupowalismy dachowke nic nie wspomnieli nam o spinkach (nie mam tego wycenione) wiec nie wiem czy powinnam sobie to podarowac czy szukac na innym skladzie specjalnych spinek Doradzali nam natomiast aby zamiast szczotek dac tasmy wentylacyjne pod gasiory i chyba u Ciebie tez masz takie rozwiazanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 06.09.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Dziękuję za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 06.09.2009 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Majki ty jeden, cos ty narobił ze ten twój dom taki pikny i co raz piękniejszy? Szkoda, ze ta kuchnia tak pozno będzie Dziekuję To po prostu konsekwencja, odpowiedni wybór materiałów i żelazna dyscyplina w wykonaniu i stylistyce domu. Pewna jednolitość tonalna ( w jakimś zakresie ), jak najmniej różnych materiałów ( vide : co pokój to inny kolor ścian, lub podłóg ). I tyle pozdrawiam, majki PS. Ja się nadal rozkręcam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 06.09.2009 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Fenix majki ma podbitke Orobel http://www.podbitki.pl/ Ja natomiast jeszcze zapytam o mocowanie dachowki:czy mocowales ja na spinki czy gwozdziami.Na skladzie gdzie kupowalismy dachowke nic nie wspomnieli nam o spinkach (nie mam tego wycenione) wiec nie wiem czy powinnam sobie to podarowac czy szukac na innym skladzie specjalnych spinek Doradzali nam natomiast aby zamiast szczotek dac tasmy wentylacyjne pod gasiory i chyba u Ciebie tez masz takie rozwiazanie ? Dachówki na spinki, co druga spięta. Tak, pod gąsiorami sa taśmy wentylacyjne, tzw. wróblówki tradycyjne przy rynnach. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 06.09.2009 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Witom Właśnie mi sie przypomniało że Ty zdaje sie mosz podbitka z tworzywa sztucznego . Nie myla sie ? Jak sie nie myla to poprosiołbych o namiary na materiał , no i może cena (ale to na p.w. - jeśli wolisz) . Kakusek - dziękuję Fenix, widzisz, uważni czytelnicy szybciej reaguja w komentarzach niż ja sam pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts