Fenix999 06.09.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 No to tera wyszło na to że nie uważołech Idąc tym tropem musza Cie sie jeszcze spytać czy żeś to som montowoł czy ekipa (chociaż coś mi sie tam kołacze.....skleroza !) p.s. o pszeplaszam stronke walnołem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 06.09.2009 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 No to tera wyszło na to że nie uważołech Idąc tym tropem musza Cie sie jeszcze spytać czy żeś to som montowoł czy ekipa (chociaż coś mi sie tam kołacze.....skleroza !) p.s. o pszeplaszam stronke walnołem . Nie, podbitkę robiła ekipa ta sama co ocieplenie i parapety zew. A i dziekuję bardzo za następną stronkę pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 06.09.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Podłoga się ekstra, super prezentuje Gratulacje.... A czy możesz coś o cenach napisać, czy to tajemnica ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 06.09.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 mnie to chyba to oficjalnie jeszcze nie było - wiec wypada sie przywitać .... co czynię. podłoga.... malina! klasyka gatunku.... piękna drewutnia.... mała jakaś ile to ona ma pomieścić tych ...dm3 ? 50? ...bo nie wspomnę o m3 ...to pomieszczenie na kosiarę???? ( fajna - przemyślane rozwiązanie ) chata zaczyna wyglądać .... pamiętam jak stały tylko mury.... ale to było ze sto lat temu... co do bramy garażowej się nie wypowiem - jest mi to obce... ale nieuniknione ...jak ślubna pisała...:plastikcary sio przed dom... a do garażu ..." pozdro NETbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 06.09.2009 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Podłoga się ekstra, super prezentuje Gratulacje.... A czy możesz coś o cenach napisać, czy to tajemnica ? Wybacz, obowiązuje mnie embargo na tą informację pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 06.09.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 tak myślałam.... no cóż, udam się do źródeł A podłoga ładna...pisałam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 06.09.2009 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 mnie to chyba to oficjalnie jeszcze nie było - wiec wypada sie przywitać .... co czynię. podłoga.... malina! klasyka gatunku.... piękna drewutnia.... mała jakaś ile to ona ma pomieścić tych ...dm3 ? 50? ...bo nie wspomnę o m3 ...to pomieszczenie na kosiarę???? ( fajna - przemyślane rozwiązanie ) chata zaczyna wyglądać .... pamiętam jak stały tylko mury.... ale to było ze sto lat temu... co do bramy garażowej się nie wypowiem - jest mi to obce... ale nieuniknione ...jak ślubna pisała...:plastikcary sio przed dom... a do garażu ..." pozdro NETbet NETowo Cię jeszcze nie było - witam Ale Szanownego Kolegi prawicę już ściskałem, więc znam, znam ... i w kółko podziwiam ... Drewutnia, taka, żeby we dwójke usiąść z 1l czystego paliwa i pogadać o losach świata pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 06.09.2009 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 tak myślałam.... no cóż, udam się do źródeł A podłoga ładna...pisałam? Mam nadzieję, że się nie gniewasz Źrodło Ci wszystko opowie Pisałaś, że ładna pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 06.09.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Drewutnia, taka, żeby we dwójke usiąść z 1l czystego paliwa i pogadać o losach świata pozdrawiam, majki ...eee.. poczułem sie zaproszony paliwo wziuńć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 06.09.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 ...eee... teraz pomyślałem.... konstrukcja ażurowa... wiec przeciągi som... wieczory coraz "cieplejsze" ... może ze dwa "kubiki" zatargać??? pozdrawiam NET'owy ...bet'on Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 07.09.2009 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 No trzeba będzie usiąść i popić ... znaczy pogadać pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martu 09.09.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 ech doczytałam o kuchni:(w sumie fajnie,że sobie zbieracie i nie ma stresu z kredytem:)a może chociaz jakies przymiarki,inspiracje?btw super zdjęcia robisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 09.09.2009 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 ech doczytałam o kuchni:(w sumie fajnie,że sobie zbieracie i nie ma stresu z kredytem:) a może chociaz jakies przymiarki,inspiracje? btw super zdjęcia robisz. Dziekuję Fotografia to hobby i jedna z moich pasji Wizualki kuchni były w dzienniku jakiś czas temu. Generalnie kuchnia cała biała, lakierowany MDF, blat okleina ( jakieś jasne drzewo ), sprzęty czarne / srebrne. We wszystkich szufladach servo-drive, tandembox, brak uchwytów, wszędzie podcięcia. Taka zwykła kuchnia pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asaf 09.09.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Witam was serdecznie. Ja też od dawna śledzę wasz dziennik z zaciekawieniem. Piękny dom i dużo pracy już zrobione. A ta podłoga .........jak z bajki. Szanujcie ją proszę Patrząc na wasz dom tak sobie myślę .....jak mam tam dojść. pozdrawiam Asaf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.09.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 lozzie spakojna tom tylko podloga nio.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martu 09.09.2009 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 ech doczytałam o kuchni:(w sumie fajnie,że sobie zbieracie i nie ma stresu z kredytem:) a może chociaz jakies przymiarki,inspiracje? btw super zdjęcia robisz. Dziekuję Fotografia to hobby i jedna z moich pasji Wizualki kuchni były w dzienniku jakiś czas temu. Generalnie kuchnia cała biała, lakierowany MDF, blat okleina ( jakieś jasne drzewo ), sprzęty czarne / srebrne. We wszystkich szufladach servo-drive, tandembox, brak uchwytów, wszędzie podcięcia. Taka zwykła kuchnia pozdrawiam, majki widzisz to prawie jak u nas:)Tylko kuchnia nie lakierowana i sprzęty wszystkie białe,blat z dębu.Oczywiście bez uchwytów,podcięcia.Pokaże na początku października jak zamontują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martu 09.09.2009 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 i jeżeli dobrze doczytałam wanne mamy taka samą,to ja juz wiem,czemu mi się ten Twój dom podoba http://images44.fotosik.pl/151/9759568d2c13b074med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.09.2009 03:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Przyszlam popodziwiac podloge znana juz od Baltyku do Tatr i przy okazji caly domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 10.09.2009 03:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Przyszlam popodziwiac podloge znana juz od Baltyku do Tatr i przy okazji caly domek. A już myślałem , że by podrażnić się z Duchem Dzień Dobry gospodarzowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.09.2009 03:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Przyszlam popodziwiac podloge znana juz od Baltyku do Tatr i przy okazji caly domek. A już myślałem , że by podrażnić się z Duchem Dzień Dobry gospodarzowi Ja i draznienie sie z Duchem? Skad Ci to przyszlo do glowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts