majki 10.09.2009 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Witam was serdecznie. Ja też od dawna śledzę wasz dziennik z zaciekawieniem. Piękny dom i dużo pracy już zrobione. A ta podłoga .........jak z bajki. Szanujcie ją proszę Patrząc na wasz dom tak sobie myślę .....jak mam tam dojść. pozdrawiam Asaf Z Twoim zacięciem do pracy jak widzę, dojdziesz do tego spokojnie pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 10.09.2009 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 i jeżeli dobrze doczytałam wanne mamy taka samą,to ja juz wiem,czemu mi się ten Twój dom podoba http://images44.fotosik.pl/151/9759568d2c13b074med.jpg Mam wrażenie, że mniejsze mamy w tej wannie "skosy" po bokach, ale musiałbym porównać organoleptycznie No i czekam na kuchnię. Chyba jak piszesz będzie warto pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 10.09.2009 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Przyszlam popodziwiac podloge znana juz od Baltyku do Tatr i przy okazji caly domek. O jaaaaa .... nie wiedziałem, że taka znana Dzięki za odwiedziny pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
st_ella 10.09.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Witaj.. no super ten Wasz domek! wybacz mi ale nie jestem w stanie przebrnąć całego dziennika budowy obejrzałam pierwsze strony i ostatnie. ja marze o parterówce i Wasz projekt wydaje się być moim ideałem! rozumiem, że to projekt indywidualny? proszę napisz mi ile metrów powierzchni użytkowej ma wasz dom? jak kubatura? te jasne wnętrza są powalające! czekam na dalszy rozwój sytuacji pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 10.09.2009 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Witaj.. no super ten Wasz domek! wybacz mi ale nie jestem w stanie przebrnąć całego dziennika budowy obejrzałam pierwsze strony i ostatnie. ja marze o parterówce i Wasz projekt wydaje się być moim ideałem! rozumiem, że to projekt indywidualny? proszę napisz mi ile metrów powierzchni użytkowej ma wasz dom? jak kubatura? te jasne wnętrza są powalające! czekam na dalszy rozwój sytuacji pozdrawiam! Witaj A warto poczytać, dużo się działo To projekt indywidulany, choć silnie bazujący na D24 z kolekcji Muratora. Jest jakby taki sam, tylko deczko większy Cały dom 220 m2, użytkowej pow. około 170 m2. Zapraszam częściej pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Widziałam ogrodzenie, widziałam :) Może twoja ekipa zrobi i dla mnie - jesli podobałą Ci sie ich robota :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 10.09.2009 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Widziałam ogrodzenie, widziałam :) Może twoja ekipa zrobi i dla mnie - jesli podobałą Ci sie ich robota :) Nie wiem ... człowiek jest "lokalny" jak mówi, nie ma specjalnej chęci jeździć gdzieś daleko ... Ale wystarczy w miarę zmyslny ślusarz i da radę pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 12.09.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 no ogrodzenie naprawdę cool! Juz dawno zazdroszczę, a teraz jeszcze mnie ciekawość zżera, napiszesz mi info o kosztach, pls? Na pw oczywiście! ...i napisać muszę, że dzięki linkowi do kamieni w Łodzi znalazłam jeszcze inne ciekawe miejsca w Gdańsku, w poniedziałek zbadam temat na miejscu, bo i łupki, i kwarcyty, i inne piękne szarości mają! pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 12.09.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 no ogrodzenie naprawdę cool! Juz dawno zazdroszczę, a teraz jeszcze mnie ciekawość zżera, napiszesz mi info o kosztach, pls? Na pw oczywiście! ...i napisać muszę, że dzięki linkowi do kamieni w Łodzi znalazłam jeszcze inne ciekawe miejsca w Gdańsku, w poniedziałek zbadam temat na miejscu, bo i łupki, i kwarcyty, i inne piękne szarości mają! pozdrawiam, Fajnie, że coś tam znalazłaś, cieszę się Ogrodzenie leci na PW pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 12.09.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Majki, to ja tez poprosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 12.09.2009 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Majki, to ja tez poprosze Poleciało na PW. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneta Szawłowska 13.09.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Witam. Majki ogrodzenie super, szczena mi opadła i jak to baba, uparłam się, że właśnie takie chce ogrodzenie. U nas zaczynają za dwa tygodnie, klinkier Sahara, a cała reszta złoty dąb. Majki proszę o przesłanie mi kosztów na PW. Z góry dzięki, pozdrawiam, Aneta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 13.09.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Dzieki Majki. Niedlugo cala Polska bedzie miala takie samo ogordzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneta Szawłowska 13.09.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Cała Polska tzn. 38 622 660 mieszkańców ??????????? Obstawiam 10 domów z podobnym ogrodzeniem Dobrze, że nie na tej samej ulicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 14.09.2009 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Witam. Majki ogrodzenie super, szczena mi opadła i jak to baba, uparłam się, że właśnie takie chce ogrodzenie. U nas zaczynają za dwa tygodnie, klinkier Sahara, a cała reszta złoty dąb. Majki proszę o przesłanie mi kosztów na PW. Z góry dzięki, pozdrawiam, Aneta. Leci PW pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 14.09.2009 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Dzieki Majki. Niedlugo cala Polska bedzie miala takie samo ogordzenie Powiem tak Niech wzorują się na tym co dobre Ale tak jak mówi Aneta : przynajmniej nie zapowiada się, że będzie taki sam płot na mojej ulicy pozdrawiam, majki PS. Jeszcze dojdą pochwyty w tym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 14.09.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Witaj Majki, ja również jestem pod wielkim wrażeniem - ogrodzenie zaje...te, a brama i furtka szczególnie. Jeżeli można to ja również poproszę o namiar i wycenę, chciałam się także przypomnieć w sprawie kontaktu do miejsca w którym badałeś wodę?. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 14.09.2009 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Witaj Majki, ja również jestem pod wielkim wrażeniem - ogrodzenie zaje...te, a brama i furtka szczególnie. Jeżeli można to ja również poproszę o namiar i wycenę, chciałam się także przypomnieć w sprawie kontaktu do miejsca w którym badałeś wodę?. Pozdrawiam Namiary na badanie wody sprawdze w domu ... reszta na PW. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 14.09.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 no ogrodzenie naprawdę cool! Juz dawno zazdroszczę, a teraz jeszcze mnie ciekawość zżera, napiszesz mi info o kosztach, pls? Na pw oczywiście! ...i napisać muszę, że dzięki linkowi do kamieni w Łodzi znalazłam jeszcze inne ciekawe miejsca w Gdańsku, w poniedziałek zbadam temat na miejscu, bo i łupki, i kwarcyty, i inne piękne szarości mają! pozdrawiam, Fajnie, że coś tam znalazłaś, cieszę się Ogrodzenie leci na PW pozdrawiam, majki Mogę tez prosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 14.09.2009 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Witaj Majki, ja również jestem pod wielkim wrażeniem - ogrodzenie zaje...te, a brama i furtka szczególnie. Jeżeli można to ja również poproszę o namiar i wycenę, chciałam się także przypomnieć w sprawie kontaktu do miejsca w którym badałeś wodę?. Pozdrawiam Mam http://www.lodz.techwater.pl/index.php?fix=0&idk=1014&lang=1 pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts