MonikaC 15.09.2009 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Cześć No ogrodzenie piękne Majki czy wam brama po otwarciu będzie nachodziła na furtkę bo u nas tak musi być i czy to jakoś normalnie działa??? Kurcze podoba mi się ojjjj podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 15.09.2009 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 MonikaC napisał: Cześć No ogrodzenie piękne Majki czy wam brama po otwarciu będzie nachodziła na furtkę bo u nas tak musi być i czy to jakoś normalnie działa??? Kurcze podoba mi się ojjjj podoba Tak, nachodzi na furtkę, nie dało rady inaczej. Jakąś automatykę się kiedyś zrobi, ze jak otwarta furtka, to brama nie ruszy i odwrotnie. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.09.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 majki napisał: MonikaC napisał: Cześć No ogrodzenie piękne Majki czy wam brama po otwarciu będzie nachodziła na furtkę bo u nas tak musi być i czy to jakoś normalnie działa??? Kurcze podoba mi się ojjjj podoba Tak, nachodzi na furtkę, nie dało rady inaczej. Jakąś automatykę się kiedyś zrobi, ze jak otwarta furtka, to brama nie ruszy i odwrotnie. pozdrawiam, majki Oo właśnie dobry pomysł! U nas też tak będzie bo miejsca zbrakło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 15.09.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 majki napisał: mruva napisał: Witaj Majki, ja również jestem pod wielkim wrażeniem - ogrodzenie zaje...te, a brama i furtka szczególnie. Jeżeli można to ja również poproszę o namiar i wycenę, chciałam się także przypomnieć w sprawie kontaktu do miejsca w którym badałeś wodę?. Pozdrawiam Mam http://www.lodz.techwater.pl/index.php?fix=0&idk=1014&lang=1 pozdrawiam, majki Serdeczne dzięki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.09.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Zajebiaszcze ogrodzenie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 15.09.2009 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Nefer napisał: Zajebiaszcze ogrodzenie :) Ale dziękuję, faktycznie wyszło chyba spoko pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.09.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 majki napisał: Nefer napisał: Zajebiaszcze ogrodzenie :) Ale dziękuję, faktycznie wyszło chyba spoko pozdrawiam, majki Wyszło pięknie. Gratuluję. To chyba pierwsze, ktore chwyciło mnie tak mocno za serducho. Takie chcę A mogę poprosić o cenę za metr (może na priv ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 15.09.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Majki, faktycznie, MASAKRA, to Twoje ogrodzenie. Po prostu extra. U mnie polowa z Twojej bramy, to az nadto Ja nie wjezdzam przez brame, bo ogrodzenie mam z boku, a wjazd z przodu. Ale nakrecialam W kazdym razie robie takie same. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 16.09.2009 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 ellaj napisał: Majki, faktycznie, MASAKRA, to Twoje ogrodzenie. Po prostu extra. U mnie polowa z Twojej bramy, to az nadto Ja nie wjezdzam przez brame, bo ogrodzenie mam z boku, a wjazd z przodu. Ale nakrecialam W kazdym razie robie takie same. OK, FV za prawa autorskie prześlę pocztą Fajnie, cieszę się, że sie podoba pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 16.09.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Majki tak czytam i czytam te szczere zachwyty i cóż więcej mogę dopisać Choć ja to bym już się chciała wprowadzaćna taki stan Wklejaj zdjęcia opisuj bo to siętak fajnie czyta [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 16.09.2009 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 oleniek napisał: Majki tak czytam i czytam te szczere zachwyty i cóż więcej mogę dopisać Choć ja to bym już się chciała wprowadzaćna taki stan Wklejaj zdjęcia opisuj bo to siętak fajnie czyta [/i] Zobaczysz, chwila minie i też już tak będziesz miała pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 19.09.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Jak juz kuchnia bedzie to mozesz zaczac sie pakowac Jestem na etapie dobierania szczegolow do dachu (zamowilam brassa ) i majster zaczal mnie uswiadamiac ze nigdzie nie dostane grafitowych (czarnych) kratek do kominow.Przygladam sie Twoim kominom i wogole nie widze tam kratek (chcialam zobaczyc jaki masz kolor) Czy nie robiles wogole tych otworow na zewnatrz?Ja juz kombinuje ze moze sotawie puste dziry a pozniej dokupie kratki i ewentualnie je czyms pomaluje na odpowiedni kolor Ogrodzenie piekne i koniecznie pokaz fotke jak go podwietlisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 22.09.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Grafitowe kratki znalezione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 22.09.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 a ja już wiem, jakie Majki ma kratki i się zainspirowałam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 23.09.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Majki ogrodzenie super no moze super to za malo powiedziane/napisane Super ekstra podaj mi tez konkrety na ten temat (koszt, kto takie cudo zrobil) i jeszcze jesli mozna to dane na temat podlogi (jaki to parkiecik, gdzie kupiony, jakim lakierem malowany, no i jaki koszt ) z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 24.09.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Majki, najpiękniejsze ogrodzenie jakie kiedykolwiek w życiu widziałam! Zazdroszczę jak cholera I pewnie bezczelnie skopiuję, bo jak to mówią naśladownictwo to najwyższa forma uznania Czy ja też mogę prosić na priva info o kosztach? Żebym się lekko nie zdziwiła jak już się zabiorę za ogrodzenie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 24.09.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 To ja również poproszę info o kosztach ogrodzenia. Bardzo pasuje do waszego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 24.09.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 sure a gdzie Ty wypatrzylas te kratki?Ja tam na fotkach nic nie widze a z checia bym obejrzala jka to "mistrz" sobie wykombinowal Oczywiscie mowie o kratkach na kominie na zewnatrz budynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 26.09.2009 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 kakusek napisał: sure a gdzie Ty wypatrzylas te kratki?Ja tam na fotkach nic nie widze a z checia bym obejrzala jka to "mistrz" sobie wykombinowal Oczywiscie mowie o kratkach na kominie na zewnatrz budynku. ha, to tych nie wypatrzyłam, a jakies są? pisałam o tych w środku, kominkowych, tez zakupiłam z tej firmy... ... a gdzie się Majki podziewa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 28.09.2009 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Dzięki za miłe komentarze Może już nie będę po kolei odpisywał : 11 kPLN za takie wypełnienie metalowe jak widać na zdjęciach - robocizna + materiał. A bywało się na Rodos. I nastąpił reset rzeczywistości pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts