majki 04.10.2009 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Dziękuję Wszystkim za miłe słowa pozdrawiam serdecznie, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 05.10.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Przyłączam się do gratulacji. Świetny pomysł i pamiątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 23.10.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 A skoro można spokojnie już mieszkac, to dlaczego jeszcze nie mieszkasz? Dom na zdjęciach wygląda jak wykonczony. Co waznego zostawiasz do wiosny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 23.10.2009 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 - mamy gdzie mieszkać- nie ma kuchni- nie ma drzwi wew.- nie ma kostki na zew. ( błoto i brud )Dom ma być skończony jak się wprowadzimy. Ewentualnie nie będzie kostki przez parę miesięcy ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 23.10.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 no, brak kuchni to jest zasadnicza przeszkoda... ja własnie skończyłam montaz mebli, część agd czeka, jeszcze tylko lodówka i zmywarka, i... ...można się przeprowadzać! A że ogrzewanie częściowo do przerobki, to już naprawdę drobny kłopot! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 25.10.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Majki naprawde bardzo malo Ci pozostalo .Kuchnie zrobisz ,drzwi zamontujesz i na Wielkanoc mozesz z koszyczkiem i mlodym szukac we wlasnym ogrodku jakis zajecy Ja bym tam do lipca nie czekala tylko juz na wiosne pakowala kartony i srdu do nowiutkiego pieknego domku Mam nadzieje ze mimo przerwy zimowej bedziesz zagladal na FM. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 25.10.2009 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Wiem, że mało ... Ale jakoś tak "treściwie" Na forum bywam i pewno będę, ale jakoś tak jak po raz 3462457 ktoś pyta o fundamenty, albo o płytki paradyża to mnie wkurw zalewa i wychodzę .... A i poziom dyskusji zniża sie coraz częściej do poziomu przeze mnie nie akceptowanego i ludzie się zmieniają ... Echhhh .... Ale będę, będę pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.10.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 - mamy gdzie mieszkać - nie ma kuchni - nie ma drzwi wew. - nie ma kostki na zew. ( błoto i brud ) Dom ma być skończony jak się wprowadzimy. Ewentualnie nie będzie kostki przez parę miesięcy ... pozdrawiam, majki To ja nie mam tego wszystkiego co wymieniłeś... i jeszcze paru innych drobiazgów... i już mieszkam od miesiąca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 26.10.2009 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 - mamy gdzie mieszkać - nie ma kuchni - nie ma drzwi wew. - nie ma kostki na zew. ( błoto i brud ) Dom ma być skończony jak się wprowadzimy. Ewentualnie nie będzie kostki przez parę miesięcy ... pozdrawiam, majki To ja nie mam tego wszystkiego co wymieniłeś... i jeszcze paru innych drobiazgów... i już mieszkam od miesiąca... Kwestia wyboru i proirytetów pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 27.10.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Wiem, że mało ... Ale jakoś tak "treściwie" Na forum bywam i pewno będę, ale jakoś tak jak po raz 3462457 ktoś pyta o fundamenty, albo o płytki paradyża to mnie wkurw zalewa i wychodzę .... A i poziom dyskusji zniża sie coraz częściej do poziomu przeze mnie nie akceptowanego i ludzie się zmieniają ... Echhhh .... Ale będę, będę pozdrawiam, majki czy ja cię pytałem o fundamenty?? czy ja cię pytałem o jakieś tam płytki?? czy nadaję na poziomie "nie akceptowalym" ? czy "ja - my" sie zmianiamy????? - zabrakło nam "korby" ....Majki - zima idzie i doła złapałes pozdro NEtbet'życzliwy vel terapeuta 0,5l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 27.10.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 No i ogólny wkurw budową, przejawia się zarówno w "ilości" pisania na FM, jak i zainteresowania nią samą Przejdzie Ci Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 27.10.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 No i ogólny wkurw budową, przejawia się zarówno w "ilości" pisania na FM, jak i zainteresowania nią samą Przejdzie Ci Pozdrawiam A kiedy to przechodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 27.10.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Ja to miałem kilka tygodni, przychodzi taki czas że wszystko juz wiesz ( a raczej Ci się tak wydaje), wszystko jest już za Tobą i masz trochę dośc przygody z budowaniem ! Zmęczenie materiału Nic na siłę, to samo przyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 27.10.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Mnie już pocieszyłeś.... ...bo myślałam,ze mi to zostanie i że już zawsze będę się czuć jakbym miała 200 lat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szafran 27.10.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 ale jakoś tak jak po raz 3462457 ktoś pyta o fundamenty, albo o płytki paradyża to mnie wkurw zalewa i wychodzę .... kurczę, ale zapytam ! Jak tam łazienka w Tresorze? Muszę pilnie zamówić płytki do łazienki. Wybór padł na Aparici seria Corten. Bardzo zbliżona do Tresora, bo ma też w podstawowej płytce - "tareczkę" i płytki "metalizowane". Nie wiem tylko, jak będzie się prezentować w niedużej łazience (ok. 6,5 m kw.) i stąd moje pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 27.10.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Nie trza się poddawac , trza pchac do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 27.10.2009 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 O ! Jessssooooo ! Ale miło się robi na sercu, wchodzę do komentarzy a tu taki tłok. Jak rzadko Jak piszę posta to setki czytają, ale jednostki komentują .... Czy ja pisze jakoś źle ? - netbet - ja nie do Ciebie, Ty to wiesz, "guru" roboty jesteś ... - Piczman - dzięki za wizytę w skromnych progach Pewno przejdzie, miejmy nadzieję ... - szafran - no w końcu coś innego niż paradyż, co ? Łazienka fajnie IMO wyszła Muszę chyba jakieś zdjęcia powstawiać, w celu odreagowania - sure - dzięki za odwiedziny pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 27.10.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 O ! Jessssooooo ! Ale miło się robi na sercu, wchodzę do komentarzy a tu taki tłok. Jak rzadko Jak piszę posta to setki czytają, ale jednostki komentują .... Czy ja pisze jakoś źle ? pozdrawiam, majki Ojej, Majki - trzeba było mowić, że chcesz wiecej! Tak rzeczowo i syntetycznie piszesz, nie śmiałam się rozgadywać... A tak poważnie, to masz bardzo przemyslamy dom, przesadzę może, ze doskonały, ale w każdym razie z mojego punktu widzenia to mogę pisać tylko same ochy i achy, a to malo merytoryczne... pozdrawiam, sure Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 27.10.2009 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 O ! Jessssooooo ! Ale miło się robi na sercu, wchodzę do komentarzy a tu taki tłok. Jak rzadko Jak piszę posta to setki czytają, ale jednostki komentują .... Czy ja pisze jakoś źle ? pozdrawiam, majki Ojej, Majki - trzeba było mowić, że chcesz wiecej! Tak rzeczowo i syntetycznie piszesz, nie śmiałam się rozgadywać... A tak poważnie, to masz bardzo przemyslamy dom, przesadzę może, ze doskonały, ale w każdym razie z mojego punktu widzenia to mogę pisać tylko same ochy i achy, a to malo merytoryczne... pozdrawiam, sure Aż sie zacznę rumienić i wstydzić Dziękuję za miłe słowa pozdrawiam serdecznie, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 27.10.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 majki jakich skromnych ! Twój Dziennik jest jednym z bardziej znanych na tym forum, zaraz obok dziennika Ged'a ! Zaglądam często, zdjęcia robisz dobre to mi sie fajnie zagląda I na pocieszenie dodam że jeśli teraz Ci się nic nie chce to po zamieszkaniu będzie jeszcze gorzej, ja mieszkam od miesiąca i nadal przykręcam dozownik na płyn w łazience Masakra !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts