majki 27.10.2009 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 majki jakich skromnych ! Twój Dziennik jest jednym z bardziej znanych na tym forum, zaraz obok dziennika Ged'a ! Zaglądam często, zdjęcia robisz dobre to mi sie fajnie zagląda I na pocieszenie dodam że jeśli teraz Ci się nic nie chce to po zamieszkaniu będzie jeszcze gorzej, ja mieszkam od miesiąca i nadal przykręcam dozownik na płyn w łazience Masakra !!! Nie no ludzie, takiego poziomu pozytywnych emocji to ja nie miałem dawno Dozujcie powoli, bo słabe serce mam i Wam wysiądę, to co Wy będziecie czytać. FM będzie trzeba zamknąć Z Ged'em się nie porównuję ... Dzięki za opinię o zdjęciach ... muszę porobić trochę znowu to mi przejdzie Co do niechcicy to wiem, ja od miesiąca obrabiam ostatnia płytkę w podłodze pom. gosp. wokół wpustu podłogowego. Walczę z nią ...., na razie ona wygrywa ..... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szafran 27.10.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Muszę chyba jakieś zdjęcia powstawiać, w celu odreagowania W celu odreagowania są inne sposoby , ale po to żeby pomóc koleżance w potrzebie, to TRZEBA wstawić te zdjęcia! KONIECZNIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 27.10.2009 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Muszę chyba jakieś zdjęcia powstawiać, w celu odreagowania W celu odreagowania są inne sposoby , ale po to żeby pomóc koleżance w potrzebie, to TRZEBA wstawić te zdjęcia! KONIECZNIE! Hmmmm ... na pomoc koleżance w potrzebie też są inne sposoby OK, zdjęcia będą pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 27.10.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 O ! Jessssooooo ! Ale miło się robi na sercu, wchodzę do komentarzy a tu taki tłok. Jak rzadko Jak piszę posta to setki czytają, ale jednostki komentują .... Czy ja pisze jakoś źle ? To ja się przyznam, że jestem z tych czytających i dziennik i komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadiaart 28.10.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 majki jakich skromnych ! Twój Dziennik jest jednym z bardziej znanych na tym forum, zaraz obok dziennika Ged'a ! Zaglądam często, zdjęcia robisz dobre to mi sie fajnie zagląda I ja jeszcze dopiszę. Pytasz skąd to wszystko wiemy? Z Twojego dziennika - odpowiedź Kiedy zaczynamy następny etap siedzimy i studiujemy co i w jaki sposób było robione u Ciebie. Twój dziennik dla nas jest jak biblia i przewodnik krok po kroku. A i nie wiem czy wiesz, że Staremu mojemu nogi zadrżały na Twój widok Dla nas jesteś mistrzem i mentorem - chcemy żeby tak było. P.S Wiesz, jeśli Ty łapiesz dołki - to co my mamy powiedzieć? Kaman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 28.10.2009 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 majki jakich skromnych ! Twój Dziennik jest jednym z bardziej znanych na tym forum, zaraz obok dziennika Ged'a ! Zaglądam często, zdjęcia robisz dobre to mi sie fajnie zagląda I ja jeszcze dopiszę. Pytasz skąd to wszystko wiemy? Z Twojego dziennika - odpowiedź Kiedy zaczynamy następny etap siedzimy i studiujemy co i w jaki sposób było robione u Ciebie. Twój dziennik dla nas jest jak biblia i przewodnik krok po kroku. A i nie wiem czy wiesz, że Staremu mojemu nogi zadrżały na Twój widok Dla nas jesteś mistrzem i mentorem - chcemy żeby tak było. P.S Wiesz, jeśli Ty łapiesz dołki - to co my mamy powiedzieć? Kaman Dżizas, dzięki Niech Staremu nic nie drży, ja nie straszę ( tak bardzo ) Serio, dzięki za te słowa .... pozdrawiam gorąco, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 28.10.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Majki, widzisz, teraz juz przepadło - nie masz wyjścia i musisz stanąć na postumencie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 28.10.2009 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Majki, widzisz, teraz juz przepadło - nie masz wyjścia i musisz stanąć na postumencie! Eeee, bez przesady, mam spore poczucie humoru i traktuje to jako dobrą zabawę W tym klimacie powinienem dostać jeszcze zamiast "lider" jakiś fajny opis na forum ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 29.10.2009 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 W tym klimacie powinienem dostać jeszcze zamiast "lider" jakiś fajny opis na forum ... Kandydatura została zgłoszona http://forum.muratordom.pl/post3743512.htm#3743512 Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 29.10.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Widzisz majki nie ma szans zebys sie zakopal w swoich cztrech katach-musisz byc nadal z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 29.10.2009 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 W tym klimacie powinienem dostać jeszcze zamiast "lider" jakiś fajny opis na forum ... Kandydatura została zgłoszona http://forum.muratordom.pl/post3743512.htm#3743512 Pozdrawiam ! O dżizas ... Ja nie w tym sensie, ja sie niczego nie dopominam ... Żartowałem .... Ale jest mi niezmiernie miło I dziękuję ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 29.10.2009 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Widzisz majki nie ma szans zebys sie zakopal w swoich cztrech katach-musisz byc nadal z nami Będę, będę ... obiecuję pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaIAdam 29.10.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 I ja dodam, że Twoje fotki obudowy kominka były dla mnie inspiracją do stworzenia projektu Ale klimaty mam podobne - na razie skończyło się na etapie projektu tegoż kominka )) To weź może sobie coś pomaluj, co? My też mamy doła, że nic nie idzie, nie chce się, ale jak zacząłem malować poddasze, to kolory dały +5 punktów do samopoczucia A jak masz pomalowane, to przemaluj - to i żonka się ucieszy Trzymaj się ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 29.10.2009 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 I ja dodam, że Twoje fotki obudowy kominka były dla mnie inspiracją do stworzenia projektu Ale klimaty mam podobne - na razie skończyło się na etapie projektu tegoż kominka )) To weź może sobie coś pomaluj, co? My też mamy doła, że nic nie idzie, nie chce się, ale jak zacząłem malować poddasze, to kolory dały +5 punktów do samopoczucia A jak masz pomalowane, to przemaluj - to i żonka się ucieszy Trzymaj się ! Ale ja w sumie już mam pomalowane. Wszędzie jest na biało i chyba tak zostanie, już kiedyś pisałem, jak mnie bawi do łez : co pokój to inny kolor Z całym szacunkiem dla czyjejś wizji Dobrze kojarzę, Wy też macie Kostrzewę Ceramika ? Jak Wam idzie palenie ? ja na razie jadę na drzewie, zasób drzewa w piecu starcza na powiedzmy 3 h palenia, no ale to drzewo .... ale spala sie do garstki popiołu ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 29.10.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Majki, polecam Ci z Nobilesa jesień nr 25 ! Kolorek bardzo stonowany( prawie biały), pomalowałem nim cały dom. Nie męczy oka i ładnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 29.10.2009 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Majki, polecam Ci z Nobilesa jesień nr 25 ! Faktycznie, fajny ... Rozumiem, że i krycie i obecne już "użytkowanie" Cię zadowala ? pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 29.10.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Kryje za 2 razem i nie śmierdzi, jeśli chodzi o zmywanie to na szczęście jeszcze nie próbowałem ! Gęstością pobiła Ją tylko farba z Disney'a do dziecięcego pokoju Jest jak guma !!! Generalnie ,,, zadowala mnie ten kolor i myślę że Ciebie tez by zadowolił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaIAdam 30.10.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Dobrze kojarzę, Wy też macie Kostrzewę Ceramika ? Jak Wam idzie palenie ? ja na razie jadę na drzewie, zasób drzewa w piecu starcza na powiedzmy 3 h palenia, no ale to drzewo .... ale spala sie do garstki popiołu ... pozdrawiam, majki Dobrze kojarzysz, i kociołek i kominek taki sam My szczerze mówiąc jeszcze nie nauczyliśmy się dobrze w nim palić. Paliliśmy poprzedni sezon węglem, bo była już woda, nie było wszystkich drzwi zewnętrznych, a i robota szła wewnątrz. Ale nasza wizyta ograniczała się do 1-góra 2 razy na dobę dorzucić węgla. Średnio byliśmy zadowoleni, bo węgiel był głównie mokry, brudził strasznie... W tym roku odpalałem tylko raz - pierwsze odpalenie to kuuuuupa dymu, zanim się kociołek i komin trochę nagrzały Ale faktem jest, że na węglu potrafił całą dobę wytrzymać. W zeszłym sezonie rozpalaliśmy go może z dwa-trzy razy (czyściliśmy piec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małgosia2005 01.11.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 cześć Majki co jakiś czas zaglądam wirtualnie co nowego się u Ciebie dzieje. Fajnie idzie Ci wykończeniówka. Ciekawa jestem tej kuchni, na projekcie prezentuje sie niczego sobie. A teraz tradycyjnie, mam pytanie , czy mógłbyś powiedzieć jakie przewody wypuściłeś w ławie od bramy garażowej?. Wiem że jakieś przewody można puścić w słupkach (tylko dokłądnie nie wiem od czego). Ja właśnie zalałam ławe ale kurcze nic nie wypuszczałąm. Jak to teraz naprawić, jaki przewód ma stamtąd wychodzić (a może nie musi i można wszystko puścić tymi słupkami??) pozdrawiam Gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 01.11.2009 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 małgosia2005 - na pewno pytasz o bramę garażową ... ? Bo tam to nic ... A jeśli o ławę pod brame od ogrodzenia, to pod całą brama ławy nie ma, tylko pod mocowaniem wóżków ... Wypuszczone w ogrodzeniu przewody do domofonu, oświetlenia słupków ( musze się kurna za to wziąść ), prąd do napędu bramy i fotokomórki ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts