Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Majkiego

Recommended Posts

tak chodzi mi o brame od ogrodzenia dobrze myśłałam a źle napisałam :oops: .

Czy Twoim zdaniem mogą te przewody wychodzić sobie ze słupka (ków). Bo jesli nie to czeka mnie kucie :-?

czym będziesz oswietlał podjazd? takimi najazdowymi (płaskimi) czy wystającymi. Czy te najazdowe dają według Ciebie dostateczną ilośc światła, czy moze lepiej wystajace (chociaz według mnie trochę gorzej wygladają)

pozdrawiam Małgośka

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ze słupków chyba może, tylko wcześniej trzeba tam jakiś peszel wstawić ...

Podjazd to jeszcze nie wiem, słupki będą tylko "świeciły" lampami ledowymi.

Jakić czas temu pokazywałem w dzienniku jakie oprawki kupiłem i jak świecą.

pozdrawiam, majki

Cześć

Zaglądam i podziwiam budowę.

Mam pytanie czy mogłabym otrzymać namiary na osławionego Ducha podłogowego?

U nas jeszcze troszkę do tego momentu ale terminy gonią

Z góry dziękuję

Pozdrawiam

Chyba najprościej napisać na PW do Ducha, który tu ma nick Ghost34. Przewija się często w tematach o podłogach, albo niektórych komentarzach :lol: :wink:

pozdrawiam, majki

Majki, wrzuć proszę więcej zdjęć łazienki w Tresorze. Na innych zdjęciach widziałam, że oprócz "tarki" i białych płytek kupiłeś też bazowe - brązowe. Ciekawa jestem jaki jest efekt końcowy. Czy podłogę masz też brązową?

Eeeee .... to chyba nie moje zdjęcia. Ja mam tylko "tarkę" + białe ....

Podłoga jest jasnoszara. Z tej samej serii Tresora.

pozdrawiam, majki

PS. Na razie zdjęć więcej nie będzie. Czekamy na efekt finalny 8)

Gratuluję wcinki - my się trochę bujaliśmy z gazem - gazownia powiedziała że ja mam wykopać dołek, oni podłączą i ja zasypuję i układam kostkę - a jak nie to nie robią wcinki!

gratuluję jeszcze raz!

Dzięki za odwiedziny :D

Może dlatego poszło bo droga niby asfaltowa ale juz ztyrana i nie mamy żadnej kostki jeszcze, to nic nie trzeba było niszczyć ... :wink:

pozdrawiam, majki

Gazownia niby gaz skończyła, ale nie wiem na co czekają ... :evil: :roll: Jeszcze brakuje licznika ... nawet znaku żadnego nie dali że coś zrobili ... :o

U mnie było podobnie, okazało się, że dalej mam sama załatwiać (o czym mnie oczywiście nikt nie poinformował). Po dokonaniu wcinki musiałam umówić się z z Zakładem Gazowniczym na podłączenie licznika, a ci gazownicy, którzy robili wcinkę musieli 'zagazować' instalację i zrobić próby (chyba?). Wystarczyło wykonać 3 telefony, żeby ustalić, kto, kiedy i gdzie ma co zrobić - i nareszcie miałam gaz!