małgosia2005 02.11.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 tak chodzi mi o brame od ogrodzenia dobrze myśłałam a źle napisałam . Czy Twoim zdaniem mogą te przewody wychodzić sobie ze słupka (ków). Bo jesli nie to czeka mnie kucie czym będziesz oswietlał podjazd? takimi najazdowymi (płaskimi) czy wystającymi. Czy te najazdowe dają według Ciebie dostateczną ilośc światła, czy moze lepiej wystajace (chociaz według mnie trochę gorzej wygladają) pozdrawiam Małgośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 02.11.2009 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Ze słupków chyba może, tylko wcześniej trzeba tam jakiś peszel wstawić ...Podjazd to jeszcze nie wiem, słupki będą tylko "świeciły" lampami ledowymi.Jakić czas temu pokazywałem w dzienniku jakie oprawki kupiłem i jak świecą. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 02.11.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Majki - pięknie u ciebie.... nic dodać nic ująć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 02.11.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Majki, jeżeli chodzi o prysznic to macie go we wnęce czy też wnękę stworzoną na potrzeby kabiny z KG?. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 02.11.2009 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Majki, jeżeli chodzi o prysznic to macie go we wnęce czy też wnękę stworzoną na potrzeby kabiny z KG?. Pozdrawiam "Wnęka" jest całą szerokością małej łazienki : 1,6m ... Na spodzie brodzik 1x1m, reszta płytki. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 02.11.2009 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Dziękuję, jest bardzo fajnie zaaranżowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 07.11.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Bry Vecer A jaki to piec mosz wybrany ? pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 08.11.2009 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Bry Vecer A jaki to piec mosz wybrany ? Na chwile obecną Junkers Cerapur Smart jednofunkcyjny. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdzik76 09.11.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 CześćZaglądam i podziwiam budowę.Mam pytanie czy mogłabym otrzymać namiary na osławionego Ducha podłogowego?U nas jeszcze troszkę do tego momentu ale terminy goniąZ góry dziękuję Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 09.11.2009 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Cześć Zaglądam i podziwiam budowę. Mam pytanie czy mogłabym otrzymać namiary na osławionego Ducha podłogowego? U nas jeszcze troszkę do tego momentu ale terminy gonią Z góry dziękuję Pozdrawiam Chyba najprościej napisać na PW do Ducha, który tu ma nick Ghost34. Przewija się często w tematach o podłogach, albo niektórych komentarzach pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdzik76 10.11.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Dzięki za infoWarto zbierać kontakty do dobrych fachowcówPozdrawiamMagda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szafran 11.11.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Majki, wrzuć proszę więcej zdjęć łazienki w Tresorze. Na innych zdjęciach widziałam, że oprócz "tarki" i białych płytek kupiłeś też bazowe - brązowe. Ciekawa jestem jaki jest efekt końcowy. Czy podłogę masz też brązową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 13.11.2009 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Majki, wrzuć proszę więcej zdjęć łazienki w Tresorze. Na innych zdjęciach widziałam, że oprócz "tarki" i białych płytek kupiłeś też bazowe - brązowe. Ciekawa jestem jaki jest efekt końcowy. Czy podłogę masz też brązową? Eeeee .... to chyba nie moje zdjęcia. Ja mam tylko "tarkę" + białe .... Podłoga jest jasnoszara. Z tej samej serii Tresora. pozdrawiam, majki PS. Na razie zdjęć więcej nie będzie. Czekamy na efekt finalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 15.11.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Gratuluję wcinki - my się trochę bujaliśmy z gazem - gazownia powiedziała że ja mam wykopać dołek, oni podłączą i ja zasypuję i układam kostkę - a jak nie to nie robią wcinki! gratuluję jeszcze raz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 16.11.2009 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Gratuluję wcinki - my się trochę bujaliśmy z gazem - gazownia powiedziała że ja mam wykopać dołek, oni podłączą i ja zasypuję i układam kostkę - a jak nie to nie robią wcinki! gratuluję jeszcze raz! Dzięki za odwiedziny Może dlatego poszło bo droga niby asfaltowa ale juz ztyrana i nie mamy żadnej kostki jeszcze, to nic nie trzeba było niszczyć ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 19.11.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Gazownia niby gaz skończyła, ale nie wiem na co czekają ... Jeszcze brakuje licznika ... nawet znaku żadnego nie dali że coś zrobili ... U mnie było podobnie, okazało się, że dalej mam sama załatwiać (o czym mnie oczywiście nikt nie poinformował). Po dokonaniu wcinki musiałam umówić się z z Zakładem Gazowniczym na podłączenie licznika, a ci gazownicy, którzy robili wcinkę musieli 'zagazować' instalację i zrobić próby (chyba?). Wystarczyło wykonać 3 telefony, żeby ustalić, kto, kiedy i gdzie ma co zrobić - i nareszcie miałam gaz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 19.11.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Majki, te lampki to metal, czy malowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 20.11.2009 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Majki, te lampki to metal, czy malowane? Z tego co macałem to metal malowany proszkowo. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 20.11.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Majki, te lampki to metal, czy malowane? Z tego co macałem to metal malowany proszkowo. pozdrawiam, majki możesz napisać, co to za lampki? Czy to może eLum lub Brilux? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 20.11.2009 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 możesz napisać, co to za lampki? Czy to może eLum lub Brilux? Dobrze, dobrze kombinujesz ... Brilux, seria Tongo http://www.brilux.pl/produkty.aspx?act=p_sp&p_id=598 pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts