sure 20.11.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 możesz napisać, co to za lampki? Czy to może eLum lub Brilux? Dobrze, dobrze kombinujesz ... Brilux, seria Tongo http://www.brilux.pl/produkty.aspx?act=p_sp&p_id=598 pozdrawiam, majki bo briluxa paseo akurat zakupiłam do sypialni tylko własnie okazalo się, że go nie ma, czego na stronie sklepu nie podali! ...muszę poszukac gdzie indziej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 22.11.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Witam piromana No to Ty nie wiesz że gazownia ma czas, ma baaaardddzzzzooooooo duuuużżżżżoooooooooo czasu , na takie rzeczy . Zresztą jak każda inna firma dostarczająca media . Mają nawet wiencej czasu niż ci od prądu . U nas się już pół roku konsultują społecznie w sprawie przyłącza gazu (na tym odcinku ulicy jest raptem kilkadziesiąt domów) i co miesiąc odkładają decyzję na następny miesiąc. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 22.11.2009 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Witam piromana No to Ty nie wiesz że gazownia ma czas, ma baaaardddzzzzooooooo duuuużżżżżoooooooooo czasu , na takie rzeczy . Zresztą jak każda inna firma dostarczająca media . Mają nawet wiencej czasu niż ci od prądu . U nas się już pół roku konsultują społecznie w sprawie przyłącza gazu (na tym odcinku ulicy jest raptem kilkadziesiąt domów) i co miesiąc odkładają decyzję na następny miesiąc. pozdrawiam Oj, jarać to ja uwielbiam No, piec powinien być w przyszłym togodniu to pewno na początku grudnia może się uda podłączyć ... To może na święta już się będzie samo grzało Ale nie powiem, że w weekendy nie będę jeździł i nie popalał ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 23.11.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 A deszczowniczka tak specjalnie schowana, zebym nie mogla obejrzeć? A jaką posiadasz? Sobie własnie wybieram i jakies poglądowe zdjęcie z realu by się przydało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 23.11.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Hmmm zdaje się że ją widziałem na wcześniejszych zdjęciach . No chyba że są dwie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 23.11.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Hmmm zdaje się że ją widziałem na wcześniejszych zdjęciach . No chyba że są dwie ? Widzę, Fenix, że ty wszędzie na bieżąco.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 24.11.2009 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Hmmm zdaje się że ją widziałem na wcześniejszych zdjęciach . No chyba że są dwie ? Widzę, Fenix, że ty wszędzie na bieżąco.. Widać jak kto śledzi Nic nie ukrywam, wszystko pokazuję Deszczownia taka. Tres. http://img177.imageshack.us/img177/9857/001001.jpg http://img99.imageshack.us/img99/4265/002101.jpg pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 24.11.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Hej Majki, lazienki klasa, zreszta widac juz bylo na etapie projektu No i Ty nie odpuscisz, musi byc lux i juz Nie boisz sie jednak ze w tych rowkach bedzie gromadzic sie mydlo? Zawsze czegos sie musze czepnac Sorki za ten naskok na forum lodzkim w temacie ikeowego zarcia - nie jestem jakas mega-fanka ikei (choc tak wyszlo), jak juz jestem to jem, dobrze i tanio (choc podobno sie tak nie da). A tak w ogole to mam do nich zal, po 2 rozmowach jednak mnie nie chcieli i nawet nie zadzwonili Pozdrowka, Karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 24.11.2009 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Hej Majki, lazienki klasa, zreszta widac juz bylo na etapie projektu No i Ty nie odpuscisz, musi byc lux i juz Nie boisz sie jednak ze w tych rowkach bedzie gromadzic sie mydlo? Zawsze czegos sie musze czepnac Sorki za ten naskok na forum lodzkim w temacie ikeowego zarcia - nie jestem jakas mega-fanka ikei (choc tak wyszlo), jak juz jestem to jem, dobrze i tanio (choc podobno sie tak nie da). A tak w ogole to mam do nich zal, po 2 rozmowach jednak mnie nie chcieli i nawet nie zadzwonili Pozdrowka, Karolina Lux to nie ..... jak to ostatnio mawiam, żeby "żalu nie było" Nie wiem co do mydła w rowkach, najwyżej będę z ściera latał codziennie A z Ikeą spoko, ja akurat lubię, ale każdy ma inaczej więc nie ma problemu pozdrowienia, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanna1983 12.12.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Witaj! Wpadłam do Ciebie przypadkiem i nie mogę się oderwać Domek zapowiada się ekstra! Mam pytanie odnośnie płytek w dużej łazience - co to za model? Właśnie takich szukam do mojej biało-szaro-grafitowej łazienki! Pozdrawiam i zapowiadam że będę tu wpadać częściej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.12.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Majki masz piekny dom. Kiedy przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 12.12.2009 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Witaj! Wpadłam do Ciebie przypadkiem i nie mogę się oderwać Domek zapowiada się ekstra! Mam pytanie odnośnie płytek w dużej łazience - co to za model? Właśnie takich szukam do mojej biało-szaro-grafitowej łazienki! Pozdrawiam i zapowiadam że będę tu wpadać częściej:) Płytki w dużej łazience : Aparici, seria Keima. Na 99% Bo zawsze mylę z Tresorem w małej łazience które to które, ale pisałem w dzienniku na pewno jakie, więc można odnaleźć pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 12.12.2009 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Majki masz piekny dom. Kiedy przeprowadzka? Dziękuję za wizytę i opinię Dom jak dom. Mam teraz świadomość, że dałoby się lepiej niektóre rzeczy zrobić Przeprowadzka w lato przyszłego roku. Teoretycznie pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 13.12.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Witam No co Ty , choinke se w domu posadziłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.12.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 śliczny obraz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 13.12.2009 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Witam No co Ty , choinke se w domu posadziłeś ? Eeee, taka sadzonka jakiegoś świerczka Ale robi za choine pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 13.12.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 bossh! jaki czysty kominek!! ...jak ty to robisz?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 14.12.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 bossh! jaki czysty kominek!! ...jak ty to robisz?!? Miał 20 sekund od rozpalenia do zrobienia fotki i ,,,, się udało Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 14.12.2009 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 bossh! jaki czysty kominek!! ...jak ty to robisz?!? Miał 20 sekund od rozpalenia do zrobienia fotki i ,,,, się udało Pozdrowienia Piczman - coś w tym stylu ... sure - raczej bardzo mi się nie brudzi... Podstawa to stara i oklepana prawda : syche drzewo i palenie bez dużego przymykania powietrza, czyli cały czas płomień ma być ... No i czasem palenie na full, taka "ścian ognia" - wypala wszystko pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 14.12.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 bossh! jaki czysty kominek!! ...jak ty to robisz?!? Miał 20 sekund od rozpalenia do zrobienia fotki i ,,,, się udało Pozdrowienia Piczman - coś w tym stylu ... sure - raczej bardzo mi się nie brudzi... Podstawa to stara i oklepana prawda : syche drzewo i palenie bez dużego przymykania powietrza, czyli cały czas płomień ma być ... No i czasem palenie na full, taka "ścian ognia" - wypala wszystko pozdrawiam, majki i pewnie żaden wykonawca w nim nie palil kartonów, jak się domyślam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts