Fenix999 23.12.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 http://www.kartki.lagata.pl/kartki/14/3960.JPG Mikołaja w kominie, prezentów ile się nawinie. Cukierków skrzynki, dwumetrowej choinki. Przed domem bałwana i sylwestra do rana. http://www.kartki.lagata.pl/kartki/14/3892.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 23.12.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 http://img138.imageshack.us/img138/3717/kartkasx.jpg Z okazjiŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIAORAZNOWEGO ROKU 2010spełnienia marzeń, wszelkiej pomyślności i wielu sukcesówŻyczyTinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 31.12.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 http://moje-kartki.com.pl//kartki/48/6/d/625.jpg Zero problemów, na maksa radości, niech w Nowym Roku ciągle wiosna gości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 02.01.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Witaj Majki, Fajne mebelki dla córci. Myślę,że mojej również spodobałyby się... no wiesz kolor różowy Tak oglądając zdjęcie twojej latorośli,to przypuszczam ,że możemy mieć rówieśniczki. Wracając do mebelków, to czy można je obejrzeć gdzieś w realu, czy tylko net? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 02.01.2010 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Alunek - nasza gwiazda ma 4 latka Mebelki oglądaliśmy właśnie dziś w jednym z meblowych sklepów w Łodzi. Pewno jak się zada pytanie na stronie, to podadzą namiary na lokalnego dystrybutora ... Dla przykładu łóżeczko kosztuje 780 zł ( z materacem ), szafa narożna tyle samo. Komódki po jakieś 300 zł. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 02.01.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Sprawdzę czy w pomorskim również mają przedstawiciela. Moja "gwiazda" w marcu skończy 6 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 02.01.2010 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Moja "gwiazda" w marcu skończy 6 lat No, to w Twoim przypadku to już taki "szkolny" zestaw pewno bardziej ... My na razie nastawiamy się na upchnięcie 10000000000 ton wszelkiej maści pluszaków pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 02.01.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Moja "gwiazda" w marcu skończy 6 lat No, to w Twoim przypadku to już taki "szkolny" zestaw pewno bardziej ... My na razie nastawiamy się na upchnięcie 10000000000 ton wszelkiej maści pluszaków pozdrawiam, majki o nie... jeszcze nie. W chwili obecnej na topie są kucyki , konie, lalki Barbie i oczywiście pluszaki (głównie króliki wszelkiej maści) Pozdrawiam, Ala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 06.01.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Łóżeczko super. Zawsze mi się podobały takie półeczki pod spodem A to drewno to sosna??? Palisz tym w kominku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 06.01.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 My tez się nad tymi meblami zastanawiamy, też na różowo będzie Pomyśl jeszcze o serii MAMMUT z Ikei, tez sa ok. AAAA! Zapomniałem, Ty Ikei nie lubisz Pozdrawiam zimowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 06.01.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 My tez się nad tymi meblami zastanawiamy, też na różowo będzie Pomyśl jeszcze o serii MAMMUT z Ikei, tez sa ok. AAAA! Zapomniałem, Ty Ikei nie lubisz Pozdrawiam zimowo Jak to nie, napisal przeciez ze bedzie tapczanik, komodki i szafa, a reszta z ikei Pozdrawiam! PS ta sosna nie zostawia Ci sadzy na szybie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 06.01.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Jak to nie, napisal przeciez ze bedzie tapczanik, komodki i szafa, a reszta z ikei Nie doczytałem, ale to dalej nie zmienia faktu że nie lubi Ikei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 06.01.2010 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 No tak, nie wzielam pod uwage faktu, ze mozna i nie lubic i kupowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 06.01.2010 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Łóżeczko super. Zawsze mi się podobały takie półeczki pod spodem A to drewno to sosna??? Palisz tym w kominku? Drewno to sosna, ale palę nim w kotle CO. Do kominka bym nie włożył pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 09.01.2010 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 My tez się nad tymi meblami zastanawiamy, też na różowo będzie Pomyśl jeszcze o serii MAMMUT z Ikei, tez sa ok. AAAA! Zapomniałem, Ty Ikei nie lubisz Pozdrawiam zimowo Mammut z Ikei jest dla zupełnie małych dzieci. My szukamy czegoś "dalej" Ja nie LUBIĘ IKEI ?????????????? Ja ją KOCHAM , zawsze to powtarzam pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 09.01.2010 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 PS ta sosna nie zostawia Ci sadzy na szybie? Ale ja nieśmiało przypomnę, że to drewno do kotła na drzewo a nie do kominka pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irq123 16.01.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 drzewko sobie możesz rżnąć, palić i w ogóle.. a ja czekam na ciepełko, ba chwilę ciepełka (>0), żeby okna wstawić. Dziś też ze śniegiem się zmagałem pod działką to Cię rozumiem (jeszcze przyczepa) Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 16.01.2010 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 drzewko sobie możesz rżnąć, palić i w ogóle.. a ja czekam na ciepełko, ba chwilę ciepełka (>0), żeby okna wstawić. Dziś też ze śniegiem się zmagałem pod działką to Cię rozumiem (jeszcze przyczepa) Pozdrowienia. Spokojnie, wiem jak to jest ... Będą okna, zrobi się fajnie, wstawicie kozę, napalicie Spokojnie, powoli, z czasem będziecie wspominali jak to było bez okien pozdawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.01.2010 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Osszzz Ty! aglądasz do mojego dzienniczka i się nie ujawniasz! A dobre wyszły chociaż te faworki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 18.01.2010 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 PS ta sosna nie zostawia Ci sadzy na szybie? Ale ja nieśmiało przypomnę, że to drewno do kotła na drzewo a nie do kominka pozdrawiam, majki Ok Tak pytam, bo nieswiadomie wlozylam... kiedys... a szyba osmalona do dzis... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts