78mysz 18.01.2010 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Jak to nie, napisal przeciez ze bedzie tapczanik, komodki i szafa, a reszta z ikei Nie doczytałem, ale to dalej nie zmienia faktu że nie lubi Ikei ja też nie lubie ikei, a cały dom w jej meblach, bo w sumie to pomysłowe nawet jest, tylko to wykonanie nie powala. Najgorsze to, ze nie ma alternatywy żadnej w tej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 18.01.2010 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Osszzz Ty! aglądasz do mojego dzienniczka i się nie ujawniasz! A dobre wyszły chociaż te faworki? A pewnie, na bieżąco jestem Faworki jak na pierwszy raz chyba dobre. Dziecku smakowały Ale odrobinę za twarde ciasto mi wyszło ... Za dużo mąki nawaliłem od razu Ale się uczę pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 21.01.2010 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Witaj Majki:) z góry przepraszam, jak się powtórzę z pytaniem - bo zapewne już gdzieś o tym było... a chodzi mi o okna i drzwi wejściowe..... możesz mi napisać jakiej są firmy i dokładniejsze dane - bo ja niestety "noga" w tym temacie chciałabym w swoim domu mieć dobre, sprawdzone już przez kogoś okna - chyba zresztą, jak każdy będę wdzięczna za pomoc...... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 21.01.2010 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Witaj Majki:) z góry przepraszam, jak się powtórzę z pytaniem - bo zapewne już gdzieś o tym było... a chodzi mi o okna i drzwi wejściowe..... możesz mi napisać jakiej są firmy i dokładniejsze dane - bo ja niestety "noga" w tym temacie chciałabym w swoim domu mieć dobre, sprawdzone już przez kogoś okna - chyba zresztą, jak każdy będę wdzięczna za pomoc...... pozdrawiam Ona i drzwi wejściowe - Schuco, Profil CT70 Cava, Firma Mielczarek - Zduńska Wola. Polecam pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 22.01.2010 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Dzięki bardzo za odp. pozdrawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 23.01.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Majki, jeszcze nie masz gazu? ...za to widzę dużo ladnego drewnienka, pewnie się fajnie pali w kominku! Ja spalam głównie resztki moich wyciętych drzewek, ktore nie zawsze są dosuszone! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 23.01.2010 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Majki, jeszcze nie masz gazu? ...za to widzę dużo ladnego drewnienka, pewnie się fajnie pali w kominku! Ja spalam głównie resztki moich wyciętych drzewek, ktore nie zawsze są dosuszone! Przepraszam, że tak odpowiem, ale jeszcze k.wa nie mam gazu Walcę z papierami, choć wszystko od strony "technicznej" mam gotowe No tak drzewa mam od diabła i to mnie ratuje pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 23.01.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Majki, jeszcze nie masz gazu? ...za to widzę dużo ladnego drewnienka, pewnie się fajnie pali w kominku! Ja spalam głównie resztki moich wyciętych drzewek, ktore nie zawsze są dosuszone! Przepraszam, że tak odpowiem, ale jeszcze k.wa nie mam gazu Walcę z papierami, choć wszystko od strony "technicznej" mam gotowe No tak drzewa mam od diabła i to mnie ratuje pozdrawiam, majki ja tez gaz załatwialam najdłużej, ale naprawdę pomogło, jak osobiście poszłam do konkretnych wykonawców i umówiłam gazowników prawie na dzień i godzinę... (tak upierdliwie konkretna jak wtedy, to chyba jeszcze nie byłam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucjanmarek 26.01.2010 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 WitamBardzo podoba mi się Twój wybór wkładu kominkowego!Czy przybliżysz może sprawę dlaczego właśnie ten? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 26.01.2010 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Witam Bardzo podoba mi się Twój wybór wkładu kominkowego! Czy przybliżysz może sprawę dlaczego właśnie ten? Hmmm ... dlaczego .... ??? Czytałem kiedyś sporo o wkładach, miałem taki a nie inny budżet i dobierałem to co pasowało najbardziej Słyszałem opinie o osobach niezadowolonych z Dovre 2180. Nie wiem, może nie powinny kupować w ogóle kominka Ja jestem bardzo zadowolony. Pali się pięknie, grzeje super, czego chcieć więcej ... ? pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucjanmarek 26.01.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Ach myślałem że wiesz.....wyliczenia, współczynniki, A Ty tak po prostu. Ja też uważam że jak mamy swoje typy to trzeba je zrealizować i już Fajnie idzie Ci to budowanie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 26.01.2010 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Ach myślałem że wiesz.....wyliczenia, współczynniki, A Ty tak po prostu. Ja też uważam że jak mamy swoje typy to trzeba je zrealizować i już Fajnie idzie Ci to budowanie Pozdrawiam Daj spokój Buduję dom. Ma być ładny. Drogi ? Trudno Dzięki pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 30.01.2010 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Bry Zaklej plastrem licznik to przynajmniej nie będziesz widZiał ile posz ło w komin l(p iromanie ). Ta błoga nieświadomość sorki za pisownied ale taki jeden mały na rękah mi przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 30.01.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 najpierw idzie dużo, potem, jak dom się trochę podgrzeje - juz mniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 30.01.2010 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Bry Zaklej plastrem licznik to przynajmniej nie będziesz widZiał ile posz ło w komin l(p iromanie ). Ta błoga nieświadomość sorki za pisownied ale taki jeden mały na rękah mi przeszkadza No, zasprejuje okienko i w pieruny z nim pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 30.01.2010 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 najpierw idzie dużo, potem, jak dom się trochę podgrzeje - juz mniej... Tak , mam świadomość ... muszę poustawiać piec, poskręcać termostaty, kupa jeszcze do zrobienia, ale wiem i czytam to wszyscy piszą : na początku żre jak smok pozdawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 31.01.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Zaraz , zaraz bo już się pogubiłem . Ty kominek też masz wpięty w te instalację ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 31.01.2010 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Zaraz , zaraz bo już się pogubiłem . Ty kominek też masz wpięty w te instalację ? Eeee, coś Ty. Kotłownia w salonie ? Mam zwykły bez DGP, tylko do "lokalnego" ogrzania klimatu pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 31.01.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 A dlaczego od razu kotłownia ? A co masz po drugiej strony ściany salonu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 31.01.2010 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 A dlaczego od razu kotłownia ? A co masz po drugiej strony ściany salonu ? Wiem, wiem to moje zdanie Wiesz, kominek z płaszczem żeby z sensem wykorzystać to trzeba w nim palić, a jak palić, to nosze drzewo non stop do salonu i palę ... A ja mam kotłownię gdzie indziej ... w kotłowni I tam mam kocioł CO i tam brudzę i tam nosze opał. Ale to moje zdanie Po drugiej stronie będzie kuchnia, otwarta na jadalnię i salon. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts