majki 18.05.2010 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Majki ma drzwi pcv profil Schuco wypełnienie ADeco Jak kuchnia???? Dzięki Kuchnia under construction Jutro dalsza część, a w piątek chyba koniec ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 30.05.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 tak patrzę na te twoje, bardzo ładne, czyste klinicznie wręcz wnętrza i sobie myślę - kiedyś takie chciałam...A jak się cieszę, że nie mam! Choć niewątpliwie mam brzydziej Wczoraj robiłyśmy z córką ciasto. Córka już na lat 13, czyli brudzi "normalnie", po całej operacji popatrzyłam smętnie na fronty szafek i... poszłam oglądać film. Wiem, że są brudne i mają zacieki, ale umyje się... kiedyś, hurtem, bo one są BRĄZOWE w jakieś paski i nie rzuca się w oczy . Przy białych spędziłabym wieczór na szorowaniu. Coś za coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 30.05.2010 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 tak patrzę na te twoje, bardzo ładne, czyste klinicznie wręcz wnętrza i sobie myślę - kiedyś takie chciałam...A jak się cieszę, że nie mam! Choć niewątpliwie mam brzydziej Wczoraj robiłyśmy z córką ciasto. Córka już na lat 13, czyli brudzi "normalnie", po całej operacji popatrzyłam smętnie na fronty szafek i... poszłam oglądać film. Wiem, że są brudne i mają zacieki, ale umyje się... kiedyś, hurtem, bo one są BRĄZOWE w jakieś paski i nie rzuca się w oczy . Przy białych spędziłabym wieczór na szorowaniu. Coś za coś Oj, takie "klinicznie" czyste to one teraz nie są ... Ileeeee kuuuuuurzuuuuuuuuuuu :jawdrop: Ale tak serio ... to tylko rzeczy, nie chodzi o zachowanie ich w czystości cały czas ... nie da się ... Będziemy normalnie żyć pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 30.05.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Majki, nie da się Ja nie jestem pedantką, ooo nie. Mam duuużą tolerancję na brud. Ale białe fronty pochlapane kawą przy wyrzucaniu fusów do kosza (u mnie nagminne)nawet mnie by ruszyły. Przy mojej rodzinie - 10 razy an dobę ściera i naprzód. Wolę brzydko. Ale bardzo chętnie będę oglądać zdjęcia z twoich wnętrz Pomarzyć można ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 2mm 30.05.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 No, widać duże postępy kuchnia jak dla mnie bardzo fajna kolorystycznie, nie za duża bo i po co? a co do utrzymania czystości - to uwierz - da się tylko trzeba chcieć, nic więcej. a elewację już skończyliście? podjazdy, ścieżki, ogrody, rośliny, trawa itp................................................. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 30.05.2010 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Gratuluje kuchni!!! Nie badź taki skromny bo wypasiona to ona jest skoro zaopatrzyleś ja w dwa rodzeje kuchenek ;)Calkiem w moim guscie bo również planuje biała Osobiscie w wysokiej zabudowie umieściłabym jeszcze mikrofale .Rozumiem ze w tej zabudowie masz rowniez lodowke-nie jest potrzebna tam zadna kratka wentylacyjna? Fajne lampy wybrales do salonu i wiatrolapu.Moze na gorny hol dalabym u siebie taki plaform-mozesz napisac co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vg-m 31.05.2010 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Majki, zaglądam często,mam nawet wątek w ulubionych;) a pisze pierwszy raz;) Dom jest świetny, bardzo mi się podoba! Podłogi są genialne, ciepły jasny kolor, do tego biel i szary-moje marzenie... Podobno pierwszy dom buduje się dla wroga, drugi-przyjaciela, trzeci dla siebie.. Więc wszystko jeszcze...możliwe A mam pytanko ten tapczanik u Twej córy to z jakiej jest firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 31.05.2010 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Majki, nie da się Ja nie jestem pedantką, ooo nie. Mam duuużą tolerancję na brud. Ale białe fronty pochlapane kawą przy wyrzucaniu fusów do kosza (u mnie nagminne)nawet mnie by ruszyły. Przy mojej rodzinie - 10 razy an dobę ściera i naprzód. Wolę brzydko. Ale bardzo chętnie będę oglądać zdjęcia z twoich wnętrz Pomarzyć można ... Akurat kosz na śmieci u nas po dotknięciu kolanem sam sie otwiera, to go raczej rękami brudzić nie będę ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 31.05.2010 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 No, widać duże postępy kuchnia jak dla mnie bardzo fajna kolorystycznie, nie za duża bo i po co? a co do utrzymania czystości - to uwierz - da się tylko trzeba chcieć, nic więcej. a elewację już skończyliście? podjazdy, ścieżki, ogrody, rośliny, trawa itp................................................. pozdr. Dokładnie, wszystko trzeba sprzątać Wokół domu jeszcze bałagan ... ogród to nie wiem kiedy, a kostka moze za miesiąc ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 31.05.2010 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 (edytowane) Gratuluje kuchni!!! Nie badź taki skromny bo wypasiona to ona jest skoro zaopatrzyleś ja w dwa rodzeje kuchenek ;)Calkiem w moim guscie bo również planuje biała Osobiscie w wysokiej zabudowie umieściłabym jeszcze mikrofale .Rozumiem ze w tej zabudowie masz rowniez lodowke-nie jest potrzebna tam zadna kratka wentylacyjna? Fajne lampy wybrales do salonu i wiatrolapu.Moze na gorny hol dalabym u siebie taki plaform-mozesz napisac co to? Mikrofali nie ma, bo po prostu nie widze zastosowania jej w naszym życiu ... Tak, po lewej jest lodówka, sa nacięcia wentylacyjne u góry i na dole - wystraczą Plafony do wiatrołapu z ... Leroya ... nazwa ... poszukam jak tylko będe pamiętał dziś, spiszę z kartonu i Ci napiszę ... pozdrawiam, majki Edytowane 31 Maja 2010 przez majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 31.05.2010 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Majki, zaglądam często,mam nawet wątek w ulubionych;) a pisze pierwszy raz;) Dom jest świetny, bardzo mi się podoba! Podłogi są genialne, ciepły jasny kolor, do tego biel i szary-moje marzenie... Podobno pierwszy dom buduje się dla wroga, drugi-przyjaciela, trzeci dla siebie.. Więc wszystko jeszcze...możliwe A mam pytanko ten tapczanik u Twej córy to z jakiej jest firmy? Dziękuję Mebelki do pokoju córki .... musze poszukać ... wieczorem postaram się napisać ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 31.05.2010 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Witam, Byłam w dzienniku - pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 31.05.2010 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Mikrofali nie ma, bo po prostu nie widze zastosowania jej w naszym życiu ... Tak, po lewej jest lodówka, sa nacięcia wentylacyjne u góry i na dole - wystraczą Plafony do wiatrołapu z ... Leroya ... nazwa ... poszukam jak tylko będe pamiętał dziś, spiszę z kartonu i Ci napiszę ... pozdrawiam, majki O ... mam Taki : http://www.galerialamp.pl/product_info.php/products_id/339 pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 31.05.2010 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Dziękuję Mebelki do pokoju córki .... musze poszukać ... wieczorem postaram się napisać ... pozdrawiam, majki http://www.dignet.eu/polski.html pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 31.05.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 U nas całkiem na odwrót z tą mikrofalą-nie wyobrażam sobie bez niej funkcjonowania;)Dzieki za linka do lampy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 01.06.2010 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Jakiś czas nie zglądałam do Twojego dziennika, a tu...ja pierdziu Ale Ci zazdroszczę, ech. Kuchnia superowa, też chcę taką. A czy Twoje wszystkie szafki otwierają się, hm jak to nazwałeś "z kolana" ? A gdzie takie cudo się zamawia? Bo ty chyba z usług rasowego stolarza korzystałeś prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 01.06.2010 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Witaj Majki. Bardzo lubie do Ciebie zagladac. Dlugo czekalam na Twoja kuchnie ( szczena opada:jawdrop:) jest super, bardzo mi sie podoba. Z jakiej firmy jest kuchnia? Oczywiscie reszta domu tez bomba, lampeczki w salonie ladnie sie prezentuja Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 01.06.2010 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Jakiś czas nie zglądałam do Twojego dziennika, a tu...ja pierdziu Ale Ci zazdroszczę, ech. Kuchnia superowa, też chcę taką. A czy Twoje wszystkie szafki otwierają się, hm jak to nazwałeś "z kolana" ? A gdzie takie cudo się zamawia? Bo ty chyba z usług rasowego stolarza korzystałeś prawda? Na zdjęciach nie widać ale na dole są same szuflady i tandembox - tak wszystkie pracują "z kolana" - ServoDrive Blum To nie cuda, zwykłe rzeczy ... Każdy bardziej ogarnięty stolarz to wydłubie pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 01.06.2010 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Witaj Majki. Bardzo lubie do Ciebie zagladac. Dlugo czekalam na Twoja kuchnie ( szczena opada:jawdrop:) jest super, bardzo mi sie podoba. Z jakiej firmy jest kuchnia? Oczywiscie reszta domu tez bomba, lampeczki w salonie ladnie sie prezentuja Pozdrawiam Dziękuję, miło takie rzeczy słyszeć Kuchnia nie jest z "firmy". Robota lokalnego stolarza. Ale całkiem niezłego, przyznać muszę pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 02.06.2010 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Ha! Jednak! kolorowa sciana - szara U mnie wiekszosc szarych, kilka tylko bialych Kuchnia wymiata. Prosta, ladna, ponadczasowa. Z czego jest blat? Coraz blizej przeprowadzki, gratuluje! Pozdrowka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts