majki 24.06.2010 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 (edytowane) Jesssssssooooooooo Dzięki Wszystkim - naprawdę Jędruśki - francuski jest najlepszy ... taki gardłowy Spoko, jeszcze coś popiszę, pomęczę troche swoimi wypocinami pozdrawiam serdecznie, majki Edytowane 24 Czerwca 2010 przez majki emotka z francuzem mi nie wyszła :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 24.06.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Jesssssssooooooooo Dzięki Wszystkim - naprawdę Jędruśki - francuski jest najlepszy ... taki gardłowy Spoko, jeszcze coś popiszę, pomęczę troche swoimi wypocinami pozdrawiam serdecznie, majki męcz nas ...plissssss;) .. ulubiona TV odbiera ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 24.06.2010 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 męcz nas ...plissssss;) .. ulubiona TV odbiera ??? No doooooooooooooobraaaaaaaaaaaa ................. Jeszcze nie wiem, sprawdzać będe w przyszłym tygodniu ... Już na miejscu Musze kupić tuner TV sat, złamać C+ i wtedy powiem co tam mi odbiera pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 24.06.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Witam To trzeba było śmielej Cieszę się, że sie podoba Kontakty to seria Anya Schneidera, o np tu ze sklepu gdzie kupowaliśmy, chyba jutro nawet mają być http://www.ekopel.kei.pl/go/_category/?idc=7_17&order=2&page=1&producer_id=9&record_row=short&lang=pl pozdrawiam, majki Super - wielkie dzieki na namiary!! Udanej przeprowadzki zycze:) to juz niedlugo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 24.06.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Ja też uważam że twój dom jest piękny w swojej prostocie. Ps w jaki sposób daje się komuś gwiazdki ? tofee, zaraz pod tematem jest szary pasek z narzedziami - drugi od prawej strony jest "Ocen ten temat" i...oceniasz i dajesz tyle gwazdek na ile temat Ci sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 24.06.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Oooo dzięki, nigdy bym tego nie zauważyła ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 24.06.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Elena76, ale te proste rozwiazania u Majkiego sa z najwyzszej polki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 24.06.2010 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Elena76, ale te proste rozwiazania u Majkiego sa z najwyzszej polki. Nie zawsze ... Choć faktem jest, ze wolimy kupić jedna sensowną rzecz niż kilka gratów ... No i nie przeładowywać przestrzeni rzeczami ... to podstawa ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.06.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 no pięknie Majki. Kuchnia jest taka zen , a białe fronty banalne w utrzymaniu w czystości. Co to za lampy mają takie długie zwisy? Ja dzisiaj znowu przewertowałam milion katalogów i mało która w sensownej cenie i podobająca mi sie lampa miała kabel dłuższy niż 2 metry.Te lampki (nero?) też się ładnie prezentują. Woże taką jedną w bagażniku od pół roku i nie mogę się zdecydować czy powiesić czy oddac Powodzenia w przeprowadzce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 25.06.2010 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 no pięknie Majki. Kuchnia jest taka zen , a białe fronty banalne w utrzymaniu w czystości. Co to za lampy mają takie długie zwisy? Ja dzisiaj znowu przewertowałam milion katalogów i mało która w sensownej cenie i podobająca mi sie lampa miała kabel dłuższy niż 2 metry.Te lampki (nero?) też się ładnie prezentują. Woże taką jedną w bagażniku od pół roku i nie mogę się zdecydować czy powiesić czy oddac Powodzenia w przeprowadzce. No dokładnie, białymi frontami tez sie nie przejmujemy Lampy co mają długie zwisy : http://www.planetalamp.pl/product_info.php?products_id=4792 Tylko mój autorski pomysł do tego, że przedłużyłem zwisy na około 3,5 metra ... Massive Nero - nie oddawaj Powieś pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.06.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 mówisz, zeby wieszac? hmmmm. Musisz koniecznie zdradzić jak poprzedłużac te linki. Czy takie linki schodowe da się tam wmontowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 25.06.2010 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 mówisz, zeby wieszac? hmmmm. Musisz koniecznie zdradzić jak poprzedłużac te linki. Czy takie linki schodowe da się tam wmontowac? Kupiłem przewód przezroczysty w Leroyu, i podłączyłem do lampy ( obciąłem oryginalny ) i zarobiłem na nowo w puszce tej od sufitu. Działa bez problemu pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jędruśki 25.06.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 No to teraz uważaj! Jakim aparatem robiłeś fotki?!?!?! Czy jakieś zmiamy w aparacie? Znaczy obiektyw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 25.06.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Majki bardzo fajnie u ciebie , ja na twoim miejscu już bym zamieszkała:)A z gwiazdkami to jak z hotelem, który ma najwięcej ten najlepszy;)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 25.06.2010 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 No to teraz uważaj! Jakim aparatem robiłeś fotki?!?!?! Czy jakieś zmiamy w aparacie? Znaczy obiektyw? Eeee ... stary Nikon ... Żadnych zmian w słoikach, ciągle te same ... A ostatnio to robie komórką pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 25.06.2010 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Majki bardzo fajnie u ciebie , ja na twoim miejscu już bym zamieszkała:) A z gwiazdkami to jak z hotelem, który ma najwięcej ten najlepszy;) Pozdrawiam Ja na swoim miejscu też juz bym zamieszkał Już tylko kilka dni ... A z gwiazdkami już wiem .... tyko czemu nie ma sześciu ? pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jędruśki 25.06.2010 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Eeee ... stary Nikon ... Żadnych zmian w słoikach, ciągle te same ... A ostatnio to robie komórką pozdrawiam, majki Te stare są najlepsze Kaniaki, aparaty, wino i.......! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 25.06.2010 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Te stare są najlepsze Kaniaki, aparaty, wino i.......! Tak, tak wiem .... aparaty, wino stare i ............ młode kobiety pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 25.06.2010 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 ........... młode kobiety A co z reszta?! Swinia! Ja juz tu nie wchodze:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 2mm 25.06.2010 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Tak, tak wiem .... aparaty, wino stare i ............ młode kobiety pozdrawiam, majki i stara whisky single malt from Scotland, oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts