Jędruśki 25.06.2010 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Skrzypce !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 2mm 25.06.2010 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Skrzypce !!!!!!!!! no na tym to ja się już nie znam....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 27.06.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 no tak majki...do grona mlodych kobiet to ja juz sie nie zaliczam, wiec z definicji juz dobra nie jestem;) ...ale na pocieszenie z facetami jest to samo.... Dzieki za piekne zdjecia kontaktow.....musze nimi Panu Mezowi oczy wytrzec Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 28.06.2010 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Nie bój się Majki - nie ty pierwszy i nie ty ostatni. Przeprowadzkę trzeba przejść i tyle Budiet horoszo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 28.06.2010 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Maja, niestety z facetami odwrotnie:(Sa jak wino... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 28.06.2010 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Maja, niestety z facetami odwrotnie:( Sa jak wino... eeee tam!! Tez im wszystko zaczyna z wiekiem obwisac i wzrok sie psuc.... moj to nawet wylysial od ciaglego przytulania i glaskania..... :D:D Majki, udanej przeprowadzki - dasz rade;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.06.2010 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Trzymaj się przeprowadzkowo majki :) A jak ochłoniesz, to o mnie pamiętaj;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 28.06.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 No nareszcie się choć jedna przyznała , że przez nią wyłysiał a nie same wypadły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.06.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Ok, przyznaję się - nie o mnie tylko o moich problemach...wszystko na tym forum przekręcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 28.06.2010 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Dzięki wszystkim za wsparcie Ochłaniam powoli ... ogarniam na razie jeszcze mniej ... O wszystkim będe pamiętał, spokojnie pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.06.2010 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Aaaaaa a... kotki dwa... zapamiętaj sny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 29.06.2010 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 hihi, widze ze jeszcze nie przyzwyczailes sie Pierwsza noc w DOMU, a nie w mieszkaniu!! I jak sie spalo? Pozdrowka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 29.06.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 No nareszcie się choć jedna przyznała , że przez nią wyłysiał a nie same wypadły . no ba! przeciez to z nadmiaru milosci:D:D a jest inaczej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 29.06.2010 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 rasia - nic się nie śniło ..... popcarol - spało się dobrze, padliśmy na pysk po prostu po przeprowadzce i całym tym rozgardiaszu ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 30.06.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Ja na początku czułam się dziwnie. Niby znałam to miejsce i ostatnie miesiące przed przeprowadzką więcej czasu spędzałam w domu niż w mieszkaniu, które wynajmowaliśmy. Mimo to pierwsze dwa tygodnie to czułam się strasznie rozbita ... taka deprecha poprzeprowadzkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.06.2010 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Aja się czuję jakbym cały czas była na wakacjach! Ale u siebie... Moje Młode ani razu nie zamarudziły, że daleko, że na wsi itp... ciągle mi powtarzają, że uwielbiają ten dom... A Księciunio... hmmm... Księciunio... codziennie słyszę jakieś pochwały... jak wraca, jak wyjeżdża, przez telefon, jak dłubie w motorze, jak słucha głośno muzyki, lub jak gra na tych swoich bębenkach czy organkach... Odjazdowo jest wybudować sobie dom...!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 01.07.2010 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Aja się czuję jakbym cały czas była na wakacjach! Ale u siebie... Moje Młode ani razu nie zamarudziły, że daleko, że na wsi itp... ciągle mi powtarzają, że uwielbiają ten dom... A Księciunio... hmmm... Księciunio... codziennie słyszę jakieś pochwały... jak wraca, jak wyjeżdża, przez telefon, jak dłubie w motorze, jak słucha głośno muzyki, lub jak gra na tych swoich bębenkach czy organkach... Odjazdowo jest wybudować sobie dom...!!! O Jezuu... i tego się trzymać i tego się trzymać, bo inaczej można zwariować. Majki zazdroszcze bardzo własnego łóżka we własnym domu. Jak ochłoniesz, zacznie się śnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 01.07.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Nie pamiętam, czy się u Ciebie wpisywałam, Majki, na wszelki wypadek się witam Gratuluję przeprowadzki i życzę szczęscia w nowym domu! Bardzo mi się u Ciebie - prosto, jasno, bez zbędnych ozdobników. Kuchnia świetna, lampy w salonie świetnie się prezentują - dzięki za patent z przedłużeniem kabli - tez mam wysoki salon, przyda się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dellice 02.07.2010 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Potrzebuję opinii doświadczonego uztkowanika, bo strasznie trudno podjąć mi decyzję. Z góry dziękuję!!! I kuchni trochę ... Z założenia miało nie być szału. Prosta kuchnia, stonowana, może odrobinę ascetyczna, ale ponadczasowa i ... ciepła .... i chyba taka wyszła. Bez zbędnych dodatków, uchwytów, wysilonych kolorów, przeładowanych treścią form. Po prostu. http://img99.imageshack.us/img99/7076/007301.jpg http://img707.imageshack.us/img707/1623/007401.jpg http://img96.imageshack.us/img96/5430/007601.jpg http://img17.imageshack.us/img17/910/008301.jpg http://img692.imageshack.us/img692/2936/008701.jpg Jeszcze brakuje szkła na ścianie, okapu, oświetlenia, kontaktów ... ale to powoli I na razie tyle. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Z-35 04.07.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Ale Ci zazdroszczę Majki (w pozytywnym tego słowa znaczeniu)!My na razie dom raczej z marzeń mamy, ale jak tak człowiek z łopatą i kosą polata i tak sobie usiądzie na chwilkę i chłonie tę urodę otoczenia i odpowiedniej odległości od sąsiadów, to mu się serce ściska ze szczęścia. Nawet marzenia dają dużo radości - ich spełnienie musi być zaj,,....iście odlotowe.Z harcerskim pozdrowieniem Z-35 P.S. Wyszukaj wątku: Wpisy w cudzych dziennikach - tam grasuje Ponury63, który na życzenie usuwa, przekłada, wyczyszcza itp. itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts