Elena76 19.07.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Z szamba perfumerii i tak się nie zrobi, jak rzekł jeden mędrzec u nas w sobotę było pierwsze pompowanie, ale jakoś bezboleśnie się odbyło może dlatego, że jeszcze nie mieszkamy i w sumie to sama woda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 20.07.2010 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Z szamba perfumerii i tak się nie zrobi, jak rzekł jeden mędrzec u nas w sobotę było pierwsze pompowanie, ale jakoś bezboleśnie się odbyło może dlatego, że jeszcze nie mieszkamy i w sumie to sama woda... Tak, to prawda, ale warto spróbować ... Szambex powiadacie ... http://www.ekoserwis.abc24.pl/default.asp?kat=9911&pro=46183 Dzięki za podpowiedzi pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 20.07.2010 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Elena ma rację perfumerii nie będzie ale smrodek jest naprawdę mniejszy my chyba używaliśmy tego http://www.lemapol.com/prodindexdyn.php?prod=septifos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forsa80 26.07.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Jakies g.wniane robaki opanowały naszą brzozę ... Takie małe, brązowe, jak się rozgniesie to tak dość specyficznie "śmierdzą" .... Who knows ? Nie wiem co zrobić, cała wyschła, normalnie zrobiła "jesień średniowiecza" Średnio uśmiecha mi się wycinka ... poczekamy do wiosny i najwyżej za 2 lata ją puszcze przez komin Majki u mnie to samo ... wrrr też 3 brzozy mi schną na potęgę (sorki brzózki bo mają ledwo 1 m). Początkowo obstawiałem mszyce bo wspólnie z mrówkami opanowały nasz ogródek - żerują już nawet na marchewce ... , ale to chyba coś innego. Gdybyś coś wiedział daj znać - czym i jak to coś szybko wymordować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.07.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Hej Majki! Kiedyś pisałeś, ale nie mam siły szukać... ile litrowy wyszedł Ci dom? I jeszcze jedno pytanko: jakiej firmy masz centralę reku? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 27.07.2010 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Hej Majki! Kiedyś pisałeś, ale nie mam siły szukać... ile litrowy wyszedł Ci dom? I jeszcze jedno pytanko: jakiej firmy masz centralę reku? Pozdrawiam. Oj, wiesz, chyba nie pisałem ... ja nie jestem po "pełnym" sezonie grzewczym ... W tą zime jeszcze nie mieszkaliśmy ... Dopiero w przyszłym roku powinienem wiedzieć ile mam "litrów" A centralki reku ... tez jeszcze nie mam, jedynie wszystkie wyprowadzenia rur z domu ... Ale centrala powinna być z tego co wiem Brink. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 27.07.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 27.07.2010 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Majki, ja w sprawie sprzętów kuchennych. pytanie z serii "dlaczego" : Dlaczego zamontowałeś w kuchni i płytę gazową i indukcję, nie rozważałes tylko gazu? Bo ja mam dylemat, cholera. Płytę gazową się ch.. myje, ale jeśli jest tuż obok indukcji to nie syfi się ot tak, przy okazji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.07.2010 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Z tego co pamiętam to dlatego że w razie braku prądu może zawsze coś upichić na gazie a indukcja wiadomo w utrzymaniu czystości jest rewelacyjna no ale niech się sam użytkownik wypowie raz jeszcze Czeeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 28.07.2010 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Majki, ja w sprawie sprzętów kuchennych. pytanie z serii "dlaczego" : Dlaczego zamontowałeś w kuchni i płytę gazową i indukcję, nie rozważałes tylko gazu? Bo ja mam dylemat, cholera. Płytę gazową się ch.. myje, ale jeśli jest tuż obok indukcji to nie syfi się ot tak, przy okazji? Tak, MonikaC już odpowiedziała To zabezpieczenie na wypadek braku prądu ( a zdarza się i to o wiele częściej niż w "blokach" ). Dochodzi do tego fakt, ze nie mamy jeszcze wszystkich garnków "indukcyjnych" więc nie zawsze byśmy na czymś mieli ugotować ... Dodatkowo, co też kiedys pisałem, a co moze być mocno subiektywne ... potrawy jakoś "inaczej" smakują .... jajecznice robimy na gazie Co do chalapania - jak sie w miare uważa to nie chlapie Ale z myciem tez nie ma większego problemu, taką gazową jak nasza myje sie super, nie ma żadnych "zakamarków" prosto przeciera szmatką i już pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 28.07.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Hmm, ja to wszystko doskonale rozumiem, bo tez mam sentyment do gazu (jakkolwiek dziwnie to zabrzmiało), tylko dlaczego zdecydowaliście się też na indukcję, a nie tylko na gaz? I jeszcze w kwestii formalnej : Majki ty na pewno jesteś facetem? Czasami czytając to co piszesz trudno mi jakoś w to uwierzyć...Jakoś tak za mądrze i dojrzale piszesz jak na faceta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 28.07.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 I jeszcze w kwestii formalnej : Majki ty na pewno jesteś facetem? Czasami czytając to co piszesz trudno mi jakoś w to uwierzyć...Jakoś tak za mądrze i dojrzale piszesz jak na faceta no monitor bym opluła :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jędruśki 28.07.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 no monitor bym opluła :lol2: I tajemnica została wyjawiona...... Zostałem sam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 28.07.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 hehe Majki ty Miska jestes, co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 28.07.2010 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Hmm, ja to wszystko doskonale rozumiem, bo tez mam sentyment do gazu (jakkolwiek dziwnie to zabrzmiało), tylko dlaczego zdecydowaliście się też na indukcję, a nie tylko na gaz? I jeszcze w kwestii formalnej : Majki ty na pewno jesteś facetem? Czasami czytając to co piszesz trudno mi jakoś w to uwierzyć...Jakoś tak za mądrze i dojrzale piszesz jak na faceta Sam tylko gaz zrażał nas ... jakby to nazwać ... "tłustymi" oparami od gotowania ... No i po prostu chcieliśmy mieć też indukcję. Albo jeszcze inaczej : mogliśmy, to daliśmy dwie kuchnie. I tyle Co do kwestii formalnej, to faktycznie niezłe ... Bo ja już taki mądry i dojrzały facet jestem pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 28.07.2010 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 hehe Majki ty Miska jestes, co nie? Eeee, do miski to mi brakuje Ale do mistera .... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 28.07.2010 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Miało być Miśka polskie litery;) Michalina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 28.07.2010 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Miało być Miśka polskie litery;) Michalina? Co tam będę teraz mówił ... i tak nie udowodnię .... Ale, do czasu ... Jak mnie w gazecie z muratora zobaczycie pozdrawiam, miss majki michalina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 28.07.2010 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 No cóż moja teoria spiskowa upadła...to tyle jeśli chodzi o teorie spiskowe A że formalistką nie jestem, możesz być i Miss Majki Chociaż, nadal twierdzę, że podejrzany jakiś jesteś albo "wiekowy" Pazdrawljaju, mam nadzieję, że nie uraziłam Twojego ego (męskiego), ale wiadomo- Rude są wredne Dzięki w sprawie gazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 28.07.2010 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Majki - fotki im słałeś? Też zaproszenie dostałam, foty poszły, ciekawa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts