majki 28.07.2010 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 No cóż moja teoria spiskowa upadła...to tyle jeśli chodzi o teorie spiskowe A że formalistką nie jestem, możesz być i Miss Majki Chociaż, nadal twierdzę, że podejrzany jakiś jesteś albo "wiekowy" Pazdrawljaju, mam nadzieję, że nie uraziłam Twojego ego (męskiego), ale wiadomo- Rude są wredne Dzięki w sprawie gazu. Oj od razu podejrzany ... Fajny po prostu A wiekowy też nie bardzo, ja to w sumie się czuje nadal "chłopakiem" Ale zawsze twierdzę, że wiek jest w głowie. Jak się "czujesz" młodo to tak będzie Nic nie uraziłaś, bardzo się lubię bawić formą i treścią. Także jeśli chodzi o mnie pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 28.07.2010 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Majki - fotki im słałeś? Też zaproszenie dostałam, foty poszły, ciekawa jestem Jeszcze nie .. wybieram na razie ... Ile wysłałaś ? Bo ja nie mam pojęcia jak w 10 zdjęciach "opisać" budowę ... pozdrówka, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 29.07.2010 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Wyslalam 10. Oczywiscie, nie da sie. Wyslalam kilka z poczatkowych etapow, kilka w srodku i ze 2 ostateczne (w miare). Fotki kiepskie niestety, Ty chociaz je umiesz robic Pozdrowka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 29.07.2010 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Wyslalam 10. Oczywiscie, nie da sie. Wyslalam kilka z poczatkowych etapow, kilka w srodku i ze 2 ostateczne (w miare). Fotki kiepskie niestety, Ty chociaz je umiesz robic Pozdrowka! No dokładnie, masakra, 10 zdjęć ... Ale rozumiem ograniczenia wersji papierowej ... Pchałaś mailem czy ftp-em ? pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 29.07.2010 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Mailem, zreszta adresu serwera FTP nie podal No i moje nie byly az tak duze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadiaart 31.07.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Hej, Spóźnione ale szczere GRATULACJE!!! Dopiero urlopik mi się zaczął więc .... nadrabiam:oops: Kuchnia mnie powala. A Wasz blat - super nakręcam Starego na podobny i kombinuję nad podobnymi rozwiązaniami indukcja i gaz (chyba że gaz do nas nigdy nie dotrze). Na razie tylko móżdżę a Stary jeszcze nie naumiał się czytać w moich myślach. Chyba mu powiem bo się nie domyśli hihi Jeszcze raz Gratulki wielkie, myślę że fajnie jest. pozdrawiam Was Nadiaart P.S Majki to świetny i łebski gość ( małżonka chyba mnie nie zabije;)) A kto go nie zna niech żałuje:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 31.07.2010 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Dzięki za wizytę WY jesteście Wielcy, wiecie o tym ? No i Was znać, to wielka rzecz pozdrawiam serdecznie, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.08.2010 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Cześć Majki Mam pytanko natury technicznej - pamiętam że chyba dawałeś folię pod wylewkę x3 ale jak? 2x folia, styro, folia, jastrych???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 11.08.2010 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Cześć Majki Mam pytanko natury technicznej - pamiętam że chyba dawałeś folię pod wylewkę x3 ale jak? 2x folia, styro, folia, jastrych???? "Idąc" od spodu : - chudziak B20 - 2xfolia z atestem - styro 10 cm, piankowane szpary - na tym wszystki rurki od co i wody - styro 5 cm, piankowane szpary - folia 1x z atestem - wywlewka Sucho, szczelnie pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 11.08.2010 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 "Idąc" od spodu : - chudziak B20 - 2xfolia z atestem - styro 10 cm, piankowane szpary - na tym wszystki rurki od co i wody - styro 5 cm, piankowane szpary - folia 1x z atestem - wywlewka Sucho, szczelnie pozdrawiam, majki folia z atestem, ale taka gruba budowlana, czarna? Czyli to może być folia, a nie jakaś papa termozgrzewalna czy cusik takiego jak na fundamencie? Bo ja muszę cosik takiego lada dzień zmajstrować i pewnie zrobimy to sami, bo stawki za rozłożenie styro są kosmosem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 11.08.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 11.08.2010 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 majki, a gdzie zdjęcia?? Chwalisz się, że nieźle zapie....acie, a tu dowodów żadnych nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 11.08.2010 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 A ja już pytam jaka to kostka, bo ma interesujący mnie kolor? I cena by mnie interesowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 11.08.2010 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 No ok ale dawałeś folię na ogrzewanie podłogowe????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 11.08.2010 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 folia z atestem, ale taka gruba budowlana, czarna? Czyli to może być folia, a nie jakaś papa termozgrzewalna czy cusik takiego jak na fundamencie? Bo ja muszę cosik takiego lada dzień zmajstrować i pewnie zrobimy to sami, bo stawki za rozłożenie styro są kosmosem ! Folia mz atestem, 0,3 mm grubości, nie taka po prostu "czarna", kupowana na Zamenhoffa w Łodzi. Co do papy nie wiem, nie rozważałem, dałem folię i samemu dało się z tym poradzić. Dosłownie - samemu - nikt mi nie pomagał ... Powiem szczerze - u mnie "Boguś" wylewki robił 2 dni - robił tylko wylewki. Znam dom gdzie też robił wylewki i rozkładanie styro ... też dwa dni ... wnioski sobie wyciągnijmy sami ... Mnie zeszło prawie miesiąc popołudniami ... Ale wiem, ze zrobione dokładnie. Samemu się da, spokojnie pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 11.08.2010 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 majki, a gdzie zdjęcia?? Chwalisz się, że nieźle zapie....acie, a tu dowodów żadnych nie ma Kurde, wiem, nie mów nic ... TP SA robi mnie w wafla ... aktywacja neostrady trwa już ponad tydzień ... net z GPRSa działa ale na tyle wolno, że dodawanie zdjęć jest makabrą ... Obiecali, ze do czwartku rozwiążą problem ... jak nie to niech się turlają i biorę netię A mam tyle fotek do dodania, ze hoho ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 11.08.2010 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 A ja już pytam jaka to kostka, bo ma interesujący mnie kolor? I cena by mnie interesowała Kostka to Poz Bruk, nostalit, cena ... nie wiem Płacę za całość - rob + mat. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 11.08.2010 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 No ok ale dawałeś folię na ogrzewanie podłogowe????? Nie, nie oczywiście, na podłogówce na wierzchu oczywiście nie ma folii, za to styro "5" kładziona przez hydraulika z folią aluminiową, niby "odbija" promieniowanie cieplne pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forsa80 12.08.2010 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Majki, poradziłeś sobie z drzewkami - schnące liście? Kurde u nas normalnie rozpacz - drzewa zaczynają być łyse Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 12.08.2010 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Dzięki. Chyba co zdążymy to sami zrobimy. Wlewki na koniec przeszłego tygodnia więc sporo powinniśmy zrobić, tylko że styropianu jeszcze nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts