siwy lodz 02.09.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Witam wszystkich czytających dziennik/skarbnice wiedzy Majkiego.Mam pytanie:Czy nadal polecasz (mineły 3 lata) firmę która wywierciła u Ciebie dziurę na działce pod studnie?A może ktoś inny z okolicy Ksawerowa może polecić jakąś firmę wiercącą dziurki w działce.Z góry dziękuje za odpowiedź.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 02.09.2010 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 świetnie przed moją przeprowadzką podziałaly na mnie Twoje słowa, jak tylko je przeczytałam to obawy zniknęły, za to WIELKIE DZIĘKI, bo na swoim mieszkamy już ( "my" bo tak jak radziłeś zabrałam męża ) tak wiec ok. 1 miesiaca i wszystko ok. dopóki mąż nie poszedł na nocke, jestem przerażona bo pierwsza minęła nie za bardzo, poprostu przyzwyczajona do tego ze w nocy zawsze ktoś jest w domu sama nie daje rady, jakoś tak bardzo dziwnie. i dlatego że (jak to słusznie napisała AGA NR 1) "Masz dar pisania z humorem i..... taką pozytywną energię." to nieśmiało pozwoliłam sie podzielić moimi obawami. pozdrawiam Daj spokój ... /zawstydzony/ Wszystko sie układa jak człowiek jest RAZEM z drugą osobą. Jak przestaje, wszystko sie rozsypuje. I trzeba ten wspólny stan tylko pielęgnować. I nie zapominać o tym ... pozdrowionka, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 02.09.2010 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Witam wszystkich czytających dziennik/skarbnice wiedzy Majkiego. Mam pytanie: Czy nadal polecasz (mineły 3 lata) firmę która wywierciła u Ciebie dziurę na działce pod studnie? A może ktoś inny z okolicy Ksawerowa może polecić jakąś firmę wiercącą dziurki w działce. Z góry dziękuje za odpowiedź. Pozdrawiam Z dziennikiem sie zgodzę, z skarbnicą wiedzy to traktuje jako komplement Tak, polecam, nic się nie dzieje, wody cały czas w opór. I tyle, tak chyba powinno być pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 03.09.2010 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 ... a cos ty taki " prześwitujący " na tym ostatnim zdjęciu?? coś słabo się odżywiasz.... pozdro NET zdjęcia BOMBA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 03.09.2010 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 ... a cos ty taki " prześwitujący " na tym ostatnim zdjęciu?? coś słabo się odżywiasz.... pozdro NET zdjęcia BOMBA! Bo tak wykańcza budowa pozdro, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 03.09.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 a ja bardzo dziękuję za fotki (wiadomo jakie)....szyk i elegacja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.09.2010 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 A zdjęcia kostki będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 03.09.2010 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 A zdjęcia kostki będą Jasne Tylko pogoda musi być w miarę, żeby dało sie coś porobić pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 03.09.2010 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 a ja bardzo dziękuję za fotki (wiadomo jakie)....szyk i elegacja.... Bardzo proszę Polecam się na przyszłość pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 03.09.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Mam pytanko : co to za drzwi do prysznica w łazience ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.09.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 ech, rozczuliły mnie dwie rzeczy. Raz palnik - taki czysty!!!!! Mój też był taki..... kiedyś. Dwa pokój córki, taki słodki. Fajny czas...Moja swój urzadziła sobie sama - jadowita zieleń, plakaty na ścianach. Jedyne czego nie pozwoliłam, to czarne meble i zasłonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 04.09.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Hejka U nas dzisiaj od rana słonecznie - i humor zaraz lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michaśka 04.09.2010 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Witaj majki:welcome: Gratuluję przeprowadzki!!! Czasami zaglądam do ciebie i podglądam twoje osiągnięci;) a jest co. Kuchnia - lubię takie proste, nowoczesne chociaż.... czy ciepła ? a gdyby trochę koloru dodać poprzez dodatki ale to tylko moja sugestia;) bez zbędnych dodatków, uchwytów no własnie jak się sprawuje ? czy po każdym otwarciu widoczne są odciski paluszków? Pokój Marysi to przeciwieństwo tego co zobaczyłam wcześniej: dużo barw i dodatków - bardzo ciepły pokoik A jak kosteczka , jakieś fotki będą ? Ja zabieram się za ogród , to chyba jesteśmy na tym samym etapie;) Niestety ale na projekt i wykonanie brak już kasy podglądam ogrody innych forumowiczów i czerpię z nich inspirację. Zaglądałeś do dziennika Toli lub kropkqi jak dla mnie bajka choć nie co różnią się od siebie, piękne:) Ty pewno masz już jakąś firmę? Jeśli nie zbyt droga to namiar mile widziany- może są elastyczni i jakiś taniutki projekt skrobną ? Pozdrawiam serdecznie i życzę samych przyjemnych chwil w nowym domku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 05.09.2010 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Mam pytanko : co to za drzwi do prysznica w łazience ? W sumie takie http://www.quadro.biz.pl/2,produkty,947,zdjecie,5554,kategoria,7,firmy,30-huppe_vista_manufaktura_-_drzwi_suwane_do_wneki.html?ln=pl&PHPSESSID=0030d38a38183006b515741efe54eceb pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 05.09.2010 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Witaj majki:welcome: Gratuluję przeprowadzki!!! Czasami zaglądam do ciebie i podglądam twoje osiągnięci;) a jest co. Kuchnia - lubię takie proste, nowoczesne chociaż.... czy ciepła ? a gdyby trochę koloru dodać poprzez dodatki ale to tylko moja sugestia;) no własnie jak się sprawuje ? czy po każdym otwarciu widoczne są odciski paluszków? Pokój Marysi to przeciwieństwo tego co zobaczyłam wcześniej: dużo barw i dodatków - bardzo ciepły pokoik A jak kosteczka , jakieś fotki będą ? Ja zabieram się za ogród , to chyba jesteśmy na tym samym etapie;) Niestety ale na projekt i wykonanie brak już kasy podglądam ogrody innych forumowiczów i czerpię z nich inspirację. Zaglądałeś do dziennika Toli lub kropkqi jak dla mnie bajka choć nie co różnią się od siebie, piękne:) Ty pewno masz już jakąś firmę? Jeśli nie zbyt droga to namiar mile widziany- może są elastyczni i jakiś taniutki projekt skrobną ? Pozdrawiam serdecznie i życzę samych przyjemnych chwil w nowym domku:) Kuchnia taka własnie miała być I nic jej nie brakuje No oprócz szyby na ścianie pod szafkami wiszącymi ... Fotki kostki będą, dajcie szansę ... Pokoik dziecka musiał być ciepły i taki "dziecinny", taki w którym będzie się dobrze czuła. Tutaj nie może być tylko 3 kolorów i "zimnica" Co do ogrodu, to też cały czas pracujemy nad koncepcją ... A co do wykonania, to chce sie podjąć wykonania samemu, myślę, że dam radę. Ogród np. kropq znam, na pewno ładny. Ale chcemy iść w kompletnie innym kierunku. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 05.09.2010 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Majki, super wyglada z ta kostka. Tez jestem maniaczka grafitowego na zewnatrz:)U mnie kostka bedzie dopiero w nastepnym roku. Teraz robie niewielki ogrod zimowy.Majki, powiedz mi prosze ile m2 ma Twoj dom? Chce wymienic kociol gazowy na junkersa. Chcialam cerapur smart 14-3, ale nie wiem czy nie bedzie za maly. Pamietam, ze Twoj to 16-3. Co masz dokupione do niego? Jaki zasobnik? Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 05.09.2010 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Dzięki Był pewien kiedyś pomysł by dać część w innym kolorze, ale to był chwilowy zły pomysł ... Jak wszędzie indziej nie może być sraczki Dom ma 220 m2, użytkowej powierzchni 170 m2. Kocioł Cerapu Smart ten w wersji 22kW. Ciepłą wode grzeje piorunem, zasobnik 160l. Dopiero teraz sprawdzimy go w zimę jak sobie radzi, bo poprzednią jeszcze nie mieszkaliśmy więc trudno sie odnieść. Pracuje z pogodówką FW100. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.09.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Majki kocioł da radę. Ja mam cerapura 14 kW na około 240 metrach i daje radę. Woda w zasobniku przy trzech osobach zawsze gorąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.09.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Majki, ale poleciałes z tą kostką! Pięknie. Fajnie też wygląda dróżka do domu. A spedaż moze patent na te betonowe donice?Córcia ma fajny owadowy pokoik, a jesion widać w świetle, no nie ma co mówić, bardzo ładnie Ci go zrobili, co mnie w jeszcze większego doła wprowadza. Też bym tak chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 06.09.2010 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Majki, ale poleciałes z tą kostką! Pięknie. Fajnie też wygląda dróżka do domu. A spedaż moze patent na te betonowe donice? Córcia ma fajny owadowy pokoik, a jesion widać w świetle, no nie ma co mówić, bardzo ładnie Ci go zrobili, co mnie w jeszcze większego doła wprowadza. Też bym tak chciała Przede wszystkim już nie "toniemy" w błocie Co do donic, to gdybam nad zrobieniem po prostu szalunków i zalaniem je betonikiem swojego wyrobu z jakims żwirkiem i zbrojeniem ... Ale to czysta teoria, jak sie za to wezme, to na pewno będzie how to + foto Tak, z podłóg jesteśmy bardzo zadowoleni. Wiadomo kto zrobił i zrobił to dobrze pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts