milek1719500956 08.09.2010 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Jeszcze nie miałam okazji tego ocenić, ale kto wie, czy się nie wproszę kiedyś na oglądanie wszystkich śliczności (tych kostkowo - tarasowo - ogrodowych głównie... http://emotikona.pl/emotikony/pic/2okulary.gif ) - to wtedy się wypowiem w temacie urody właściciela http://emotikona.pl/emotikony/pic/0dirol.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 08.09.2010 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Podobno IZOHAN jest dobry Dzięki, Monia. Poczytam, poczytam... Majki, co do impregnacji NASZEJ boskiej grafitowej kostki... : poszperałam w tym moim bajzlu i w końcu znalazłam - polecono nam impregnat o nazwie "REMISIL". Najpierw należy wyczyścić ewentualne wapienne wykwity np. "BOLIXEM BW" a potem ten impregnat "REMISIL" - to się spryskuje normalnie spryskiwaczem. Są w odmianie mat i połysk. Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 08.09.2010 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 co do impregnacji NASZEJ boskiej grafitowej kostki... : poszperałam w tym moim bajzlu i w końcu znalazłam - polecono nam impregnat o nazwie "REMISIL". Najpierw należy wyczyścić ewentualne wapienne wykwity np. "BOLIXEM BW" a potem ten impregnat "REMISIL" - to się spryskuje normalnie spryskiwaczem. Są w odmianie mat i połysk. Pozdrowionka. Dzięki za info pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 08.09.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 I jeszcze tu interesujący nas wąteczek. Gorrrrrąca dyskusja. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?95971-kostka-brukowa-impregnowa%C4%87 Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 08.09.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Majki, ale Ty masz fajową kosteczkę chwilę u Ciebie nie byłam, a widzę, że masz już ful wypas ale co ja chciałam... aha, wiem! mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko, że "wypożyczyłam" do swoich komentsów fotkę z drzwiami i szarą ścianą to do celów porównawczych ale jakby co, to daj znać i fotkę wykasuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 08.09.2010 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Spooooooooko, dobre wzorce trzeba propagować pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 08.09.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Spooooooooko, dobre wzorce trzeba propagować pozdrawiam, majki dobrze powiedziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Meggi56 08.09.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Majki drzwi wewnętrzne cuuuuuuuudo ( , zwykłe, proste bez udziwnień, daj na nie jakieś namiary , co to za firma, jaki model, proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Choco.Macchiato 09.09.2010 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Hej, piękna kuchnia, drzwi cudo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 09.09.2010 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Majki drzwi wewnętrzne cuuuuuuuudo ( , zwykłe, proste bez udziwnień, daj na nie jakieś namiary , co to za firma, jaki model, proszę Budrex http://www.budrex.pl/index.php?g_id=9&p_id=32 Podobne do tych, ale chyba na stronie nie ma konkretnie tych jakie mamy ... Drzwi dębowe, ramiak i ościeżnice drzewo, w drzwiach pełnych fornir naturalny dębowy, w przeszklonych hartowany lacobel pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.09.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Majki, dobrze, ze się poprawiłes z tymi drzwiami. Ja na wcześniejszych zdjęciach juz podglądałam, ale guzik było widać. Podobają mi się. Powiesz na uszko ile kosztowaly, bo robię rekonesans? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 09.09.2010 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Majki, dobrze, ze się poprawiłes z tymi drzwiami. Ja na wcześniejszych zdjęciach juz podglądałam, ale guzik było widać. Podobają mi się. Powiesz na uszko ile kosztowaly, bo robię rekonesans? Cena raczej zupełnie ok. Średnio po około 1700 zł za sztuke z montażem. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 09.09.2010 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 hej Majki, Mam pytanie o płyty tarasowe. Możesz dać namiary na producenta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 2mm 09.09.2010 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 podjazdy i taras fajne tylko robienie elewacji po polożeniu ciemnej kostki będzie raczej (dość) trudne - tzn. mam na myśli upilnowanie fachowców, żeby nie zapaprali wszystkiego dookoła. mówienie przez fachowców, że da się zabezpieczyć przed zabrudzeniem można włożyć między bajki. a tak na marginesie - co jest po drugiej stronie ulicy, tam gdzie widać takie wielkie zarośla? pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 09.09.2010 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 hej Majki, Mam pytanie o płyty tarasowe. Możesz dać namiary na producenta? A wklejałem pare postó wyżej link, wklejałem ... http://polbruk.pl/doc_379-_polbruk-plaza.html pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 09.09.2010 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 podjazdy i taras fajne tylko robienie elewacji po polożeniu ciemnej kostki będzie raczej (dość) trudne - tzn. mam na myśli upilnowanie fachowców, żeby nie zapaprali wszystkiego dookoła. mówienie przez fachowców, że da się zabezpieczyć przed zabrudzeniem można włożyć między bajki. a tak na marginesie - co jest po drugiej stronie ulicy, tam gdzie widać takie wielkie zarośla? pozdr. Wiemy Mamy tego świadomość ... Sam będe jakoś z tym walczył ... mam takie grube brezenty, dam do rozkładania ... Jak napaprzą, to będą wymieniali brudną kostkę. Po drugie stronie drogi mam pas drzew a za nimi puste pole. Ale podobno już podzielone na działki ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 2mm 09.09.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Po drugie stronie drogi mam pas drzew a za nimi puste pole. Ale podobno już podzielone na działki ... pozdrawiam, majki tak, chyba zlokalizowałem to w zumi.pl z ciekawości jakieś byłe szklarnie itp. ale okolica fajna i hałasu od głównej drogi/ulicy raczej chyba już nie słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 09.09.2010 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Tak, ja na to mówię "Szklarniowo" Cała masa jest byłych szklarni, choć faktem też jest, że coraz częściej są już rozbierane ... i dobrze, bo takie niezadbane fatalnie psuja krajobraz Okolica spokojna, cicha a w sumie wszędzie blisko pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 10.09.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Gratuluje postepów, pięknie wykończone wnętrza i zewnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 10.09.2010 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Gratuluje postepów, pięknie wykończone wnętrza i zewnętrza Dzięki Ale i wnętrzu i zewnętrzu jeszcze spooooooooooooro brakuje pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts