Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Majkiego

Recommended Posts

Jeszcze nie miałam okazji tego ocenić, ale kto wie, czy się nie wproszę kiedyś na oglądanie wszystkich śliczności (tych kostkowo - tarasowo - ogrodowych głównie... http://emotikona.pl/emotikony/pic/2okulary.gif ) - to wtedy się wypowiem w temacie urody właściciela http://emotikona.pl/emotikony/pic/0dirol.gif

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Podobno IZOHAN jest dobry

Dzięki, Monia.

Poczytam, poczytam...

;)

Majki,

co do impregnacji NASZEJ boskiej grafitowej kostki... :lol: :

poszperałam w tym moim bajzlu i w końcu znalazłam - polecono nam impregnat o nazwie "REMISIL".

Najpierw należy wyczyścić ewentualne wapienne wykwity np. "BOLIXEM BW" a potem ten impregnat "REMISIL" - to się spryskuje normalnie spryskiwaczem.

Są w odmianie mat i połysk.

:)

Pozdrowionka.

co do impregnacji NASZEJ boskiej grafitowej kostki... :lol: :

poszperałam w tym moim bajzlu i w końcu znalazłam - polecono nam impregnat o nazwie "REMISIL".

Najpierw należy wyczyścić ewentualne wapienne wykwity np. "BOLIXEM BW" a potem ten impregnat "REMISIL" - to się spryskuje normalnie spryskiwaczem.

Są w odmianie mat i połysk.

:)

Pozdrowionka.

Dzięki za info :)

pozdrawiam, majki

Majki, ale Ty masz fajową kosteczkę :cool: chwilę u Ciebie nie byłam, a widzę, że masz już ful wypas :)

ale co ja chciałam... aha, wiem!

mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko, że "wypożyczyłam" do swoich komentsów fotkę z drzwiami i szarą ścianą :) to do celów porównawczych :) ale jakby co, to daj znać i fotkę wykasuję

Majki drzwi wewnętrzne cuuuuuuuudo (:) , zwykłe, proste bez udziwnień, daj na nie jakieś namiary , co to za firma, jaki model, proszę :)

Budrex

http://www.budrex.pl/index.php?g_id=9&p_id=32

Podobne do tych, ale chyba na stronie nie ma konkretnie tych jakie mamy ...

Drzwi dębowe, ramiak i ościeżnice drzewo, w drzwiach pełnych fornir naturalny dębowy, w przeszklonych hartowany lacobel

pozdrawiam, majki

Majki, dobrze, ze się poprawiłes z tymi drzwiami. Ja na wcześniejszych zdjęciach juz podglądałam, ale guzik było widać. Podobają mi się. Powiesz na uszko ile kosztowaly, bo robię rekonesans?

Cena raczej zupełnie ok. Średnio po około 1700 zł za sztuke z montażem.

pozdrawiam, majki

Gość 2mm

podjazdy i taras fajne tylko robienie elewacji po polożeniu ciemnej kostki będzie raczej (dość) trudne - tzn. mam na myśli upilnowanie fachowców, żeby nie zapaprali wszystkiego dookoła.

mówienie przez fachowców, że da się zabezpieczyć przed zabrudzeniem można włożyć między bajki.

a tak na marginesie - co jest po drugiej stronie ulicy, tam gdzie widać takie wielkie zarośla?

pozdr.

podjazdy i taras fajne tylko robienie elewacji po polożeniu ciemnej kostki będzie raczej (dość) trudne - tzn. mam na myśli upilnowanie fachowców, żeby nie zapaprali wszystkiego dookoła.

mówienie przez fachowców, że da się zabezpieczyć przed zabrudzeniem można włożyć między bajki.

a tak na marginesie - co jest po drugiej stronie ulicy, tam gdzie widać takie wielkie zarośla?

pozdr.

Wiemy :( Mamy tego świadomość ... Sam będe jakoś z tym walczył ... mam takie grube brezenty, dam do rozkładania ...

Jak napaprzą, to będą wymieniali brudną kostkę.

Po drugie stronie drogi mam pas drzew a za nimi puste pole. Ale podobno już podzielone na działki ...

pozdrawiam, majki

Gość 2mm

Po drugie stronie drogi mam pas drzew a za nimi puste pole. Ale podobno już podzielone na działki ...

pozdrawiam, majki

tak, chyba zlokalizowałem to w zumi.pl z ciekawości

jakieś byłe szklarnie itp.

ale okolica fajna i hałasu od głównej drogi/ulicy raczej chyba już nie słychać

;)

Tak, ja na to mówię "Szklarniowo" :)

Cała masa jest byłych szklarni, choć faktem też jest, że coraz częściej są już rozbierane ... i dobrze, bo takie niezadbane fatalnie psuja krajobraz :(

Okolica spokojna, cicha a w sumie wszędzie blisko :)

pozdrawiam, majki