sure 23.09.2010 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Jeszcze tylko zrobiłbym osobno kotłownie, oddzieloną od pom. gospodarczego i wejście albo z zewnątrz domu albo z garażu. A tak to więcej wad nie widzę Poczekajmy na początki prac choć jak zaczną działać, to będe rozdawał namiary pozdrawiam, majki ja mam w kotłowni pralnię, ale nie narzekam, gaz nie brudzi.... ok, to poczekam, aż wyrobisz sobie zdanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 23.09.2010 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Ładne drzwi i chojaczki Co to za klamki ? Klamki są Kuchinoxa, dostaliśmy je w Leroyu pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 23.09.2010 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 ja mam w kotłowni pralnię, ale nie narzekam, gaz nie brudzi.... ok, to poczekam, aż wyrobisz sobie zdanie! No tak gaz nie brudzi. To ja wiem Brudzi palenie w piecu, mam drugi ( zapasowy, albo inaczej - zastępczy - w takich okresach jak teraz w nim palę, oszczędzając gaz ). I mimo, że pale tylko i wyłącznie drewnem, to noszenie, dokładanie i czyszczenie kotła zawsze troche brudzi. Nie jest to problem, bo da się wszystko ogarnąć, ale teraz bym wygospodarował parę m2 na wstawienie tam tylko i wyłącznie kotła stałopalnego. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 23.09.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 No tak gaz nie brudzi. To ja wiem Brudzi palenie w piecu, mam drugi ( zapasowy, albo inaczej - zastępczy - w takich okresach jak teraz w nim palę, oszczędzając gaz ). I mimo, że pale tylko i wyłącznie drewnem, to noszenie, dokładanie i czyszczenie kotła zawsze troche brudzi. Nie jest to problem, bo da się wszystko ogarnąć, ale teraz bym wygospodarował parę m2 na wstawienie tam tylko i wyłącznie kotła stałopalnego. pozdrawiam, majki Ale przebudowy jeszcze nie planujesz? W tym roku w styczniu palenie gazem kosztowało mnie 800zł, wraz z podgrzaniem wody, niby była to zima stulecia i nowy dom, ale moim zdaniem to sporo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 23.09.2010 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Ale przebudowy jeszcze nie planujesz? W tym roku w styczniu palenie gazem kosztowało mnie 800zł, wraz z podgrzaniem wody, niby była to zima stulecia i nowy dom, ale moim zdaniem to sporo... No zastanawiam się ... Stary ten dom i oklepany ... jakiś generalny remont by sie przydał :) Ja na razie nie mam kompletnie porównania, bo dopiero czeka nas pierwsza zima "zamieszkała" więc zobaczymy ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Z-35 23.09.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Męcz nas, dręcz nas... zdjęciami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 24.09.2010 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Ach, piękne te ogrodzenie macie. Wyszło znakomicie, bajka. No i widzę, że w szał ogrodniczy wpadłeś. Ja też teraz tylko saaaaaadzę i saaaaaadzę. Podobno idealny czas. Rozumiem Cię więc doskonale jak cieszy każda roślinka - ja cieszę się i skaczę z radości wokół każdej roślinki jak małe dziecko, hahaha ! A najbardziej wokół mojego przepięknego klonika palmowego czerwonolistnego - dostałam go od Przyjaciół na parapetówę. Rozmawiam z nim codziennie, no kocham go normalnie. :lol: Trzymam kciuki i kibicuję dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 24.09.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Cześć, bardzo ładnie tu u Ciebie! Gratuluję! Ty konczysz, ja dopiero zaczynam...Czy mogę prosić o info na temat drzwi (zewnętrznych i wewnętrznych) i blatu w kuchni? Kto to i co to:) dzięki! (może być na priv) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 25.09.2010 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 Cześć, bardzo ładnie tu u Ciebie! Gratuluję! Ty konczysz, ja dopiero zaczynam... Czy mogę prosić o info na temat drzwi (zewnętrznych i wewnętrznych) i blatu w kuchni? Kto to i co to:) dzięki! (może być na priv) Dzięki Drzwi wewnętrzne - Budrex - Srock, koło Piotrkowa Trybunalskiego. Blat w kuchni ... kurcze nie wiem ... serio .... jakiś laminat niemiecki, załatwiał stolarz od kuchni, czasem próbuje sobie przypomnieć nazwę ale za diabła nie mogę ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiakulka 27.09.2010 04:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 uwielbiam Wasz dziennik i tyle. ukradłam pomysł na bramę, dla niepoznaki trochę przerobiłam, będzie za 3tyg. pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 27.09.2010 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 uwielbiam Wasz dziennik i tyle. ukradłam pomysł na bramę, dla niepoznaki trochę przerobiłam, będzie za 3tyg. pozdrawiam! Cieszę się, że się pomysł spodobał, jak powtarzam, trzeba kopiować dobre wzorce pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viga 27.09.2010 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Byłam Majki. Pooglądałam nie tylko podłogę, ale przeczytałam cały! Dziennik . Na komentarze nie mam na razie czasu. Za głowę się złapałam, ile jeszcze przede mną! No nic, lepiej nie myśleć, bo można się załamać. Całkiem wypasiona chałpka Wam wyszła. Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 27.09.2010 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Byłam Majki. Pooglądałam nie tylko podłogę, ale przeczytałam cały! Dziennik . Na komentarze nie mam na razie czasu. Za głowę się złapałam, ile jeszcze przede mną! No nic, lepiej nie myśleć, bo można się załamać. Całkiem wypasiona chałpka Wam wyszła. Gratuluję! Spoooooooookojnie, dacie radę Dzięki za wizytę Zapraszam na stałe pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wolusie77 30.09.2010 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Majki - dom wyszedł super i dziennik czyta się świetnie. Rady i rozwiązania są bardzo pomocne. Gratuluję!Mam pytanie o kocioł gazowy, który zainstalowaliście. Jak się sprawuje? Jesteście zadowoleni? Zastanwaiam się nad tym modelem i ciekawa jestem opinii użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 30.09.2010 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Witam sie u Ciebie Pieknie tu Dopiero kilka stron za mna ale w oko wpadl mi ten piekny szary na scianach przedpokoju Please napisz mi co to za farba dokladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 30.09.2010 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Majki - dom wyszedł super i dziennik czyta się świetnie. Rady i rozwiązania są bardzo pomocne. Gratuluję! Mam pytanie o kocioł gazowy, który zainstalowaliście. Jak się sprawuje? Jesteście zadowoleni? Zastanwaiam się nad tym modelem i ciekawa jestem opinii użytkowników. Dopiero przed nami 1 sezon grzewczy taki w pełni, ale jak na razie wodę ciepłą grzeje piorunem, a poprzednią zime utrzymywał dom do 16 st ciepła iwszystko było bez problemu. Na razie bez awarii i problemów i oby tak dalej pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 30.09.2010 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 (edytowane) Witam sie u Ciebie Pieknie tu Dopiero kilka stron za mna ale w oko wpadl mi ten piekny szary na scianach przedpokoju Please napisz mi co to za farba dokladnie poczekaj idę do garażu ... Tam mam wiaderko z resztką farby ... /edit/ wróciłem ... Dekoral z mieszalnika, S3502-R ... cokolwiek by to nie znaczyło pozdrawiam, majki Edytowane 30 Września 2010 przez majki wróciłem z garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wolusie77 02.10.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Dopiero przed nami 1 sezon grzewczy taki w pełni, ale jak na razie wodę ciepłą grzeje piorunem, a poprzednią zime utrzymywał dom do 16 st ciepła iwszystko było bez problemu. Na razie bez awarii i problemów i oby tak dalej pozdrawiam, majki Majki dzięki za odpiwedź, napisz jeszcze jakiej mocy masz kocioł Junkers Cerapur Smart ZSB 14-3C czy ZSB 22-3 C oraz jaki i jak duży zbiornik CWU? U nas też w przewadze są grzejniki (13szt.),a podłogówka tylko w niektórych pomieszczeniach. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 02.10.2010 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Majki dzięki za odpiwedź, napisz jeszcze jakiej mocy masz kocioł Junkers Cerapur Smart ZSB 14-3C czy ZSB 22-3 C oraz jaki i jak duży zbiornik CWU? U nas też w przewadze są grzejniki (13szt.),a podłogówka tylko w niektórych pomieszczeniach. pozdrawiam Mamy ZSB 22-3 C i do tego zasobnik 160 l, firma QIK. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 2mm 05.10.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 cześć, co do lamp to mogę Ci powiedzieć z własnego doświadczenia, że propozycja nr 1 może słuzyć co najwyżej do oświetlenia np. obrazka na ścianie ale na pewno nie jako źródło światła przy goleniu czy makijażu...........!!! mam takie coś (ale nie przy lustrze) i żarówki 2x35 albo 2x40W - nie pamiętam - świecą tak sobie i jest to co najwyżej ozdobnik ale mało uzyteczny.Co do pozostałych propozycji nie wypowiadam się bo nie wiem. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts