Gość 2mm 18.12.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 cześć, zdaję sobię sprawę, że zabrzmi to jak truizm ale szczerze współczuję, szczególnie, że to pod koniec roku ale................. robota to głupota.......... i może właśnie nadszedł czas na zmiany.........?? ja juz to kiedyś przerabiałem i powiem szczerze, że chyba wyszło to na dobre, no tak mogę (chyba?) w tej chwili powiedzieć z perspektywy czasu.............. 3maj się, ) pozdrawiam, M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 18.12.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 No cóż, zapewne nie warto płakac nad rozlanym mlekiem...A że koniec roku się zbliża, wszystko złe za nami...to i pewie ta zmiana na lepsze Tobie wyjdzie... Trzymam mocno kciuki za pozytywny finał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 18.12.2010 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Dziękuje Wszystkim za wsparcie ... Cóż, life is brutal i full of zasadzkas Musze ogarnąć i tyle dzieki jeszcze raz, pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.12.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Skoro zajebisty masz cały dom z kuchnią na czele tak zajebistą, że zęby wypadają po rąbnięciu szczęki, zajebiście czujesz aparat i nie tylko... to jak ma nie być jeszcze bardziej zajebiście, jak nie, jak tak!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 18.12.2010 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Już tyle pozytywnych kopniaków dostałeś tu na forum, że cóż ja mam jeszcze napisać.Przykre, że tak przed świętami ......Będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 18.12.2010 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Skoro zajebisty masz cały dom z kuchnią na czele tak zajebistą, że zęby wypadają po rąbnięciu szczęki, zajebiście czujesz aparat i nie tylko... to jak ma nie być jeszcze bardziej zajebiście, jak nie, jak tak!!! pozdrowionka, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 18.12.2010 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Będzie dobrze. Musi być pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 18.12.2010 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 (edytowane) Majki nos do gory .Zobaczysz ze wszystko powoli sie pouklada.Moj maz tez w poniedzialek dostal taki "prezent" od szefa a zeby bylo smieszniej to po raz drugi bo w zeszlym roku w listopadzie go rowniez zwolnil zeby pod koniec stycznia przyjac z powrotem . Teraz sprawa jest powazniejsza bo zwolnil wszystkich czyli zakonczyl swoja dzialalnosc . Wiadomo ze jest tysiace pytan ,obaw , watpliwosci co dalej ,jak poradzimy sobie z wykonczeniem domu itd ale wiem rowniez ze nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo i wierze ze za jakis czas sam stwierdzisz ze i Tobie wyszlo to na dobre chociaz teraz pewnie patrzysz na to calkiem inaczej . Masz piekny wykonczony dom ,zdrowa rodzinke i swiateczny okres przed soba wiec nie zamartwiaj sie tym incydentem Powodzenia http://img826.imageshack.us/img826/3835/bn3.gif Uploaded with ImageShack.us Edytowane 18 Grudnia 2010 przez kakusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 18.12.2010 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 uwielbiam czytać Twój dziennik a co do reszty...na niektóre rzeczy nie mamy wpływu ale wierze że ty sobie akurat poradzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JACUŚ1719504074 19.12.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Majki kuchnia szałowa, pokaz prosze salon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 19.12.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 (edytowane) Majki podglądałam już od dawna kuchnia wysmakowana, jedynie zlew bym wybrała inny (mam o nich to samo zdanie co Ty o narożnikach ) . Niestety ja naroznik mam ze starego lokum więc w nowym domku zostanie z nami. mimo wszystko Edytowane 19 Grudnia 2010 przez malkul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 19.12.2010 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Majki kuchnia szałowa, pokaz prosze salon Salon jeszcze nie gotowy, nie ma co pokazywać ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 19.12.2010 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Majki podglądałam już od dawna kuchnia wysmakowana, jedynie zlew bym wybrała inny (mam o nich to samo zdanie co Ty o narożnikach ) . Niestety ja naroznik mam ze starego lokum więc w nowym domku zostanie z nami. mimo wszystko No czasem też mamy rzeczy oklepane ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.12.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Opowiadaj o sofach pliiiiisss... właśnie dzisiaj spędziłam pół dnia w Domotece na siadaniu i wybieraniu... i na nic nie mogę się zdecydować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 19.12.2010 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Oj długo by gadać, my za sofami chodzimy od około roku. Dobra chodziliśmy ... Bo już mamy ta przyjemność posiedzieć u siebie Wybór padł na sofy wolnostojące. Jak pisałem, odeszliśmy od koncepcji narożnika. Jednak klasyka zawsze się oprze trendom i przetrwa Już dziś nie dam rady, ale jutro czy pojutrze pokażę parę fotek samych sof.... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.12.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Bo jak napiszę, że kanapy rewelacyjne, a zdjęcia bombek jak i pomysł powieszenia ich na belkach - genialne........ to przecież będzie już nuuuuuuuuuuuuuuuudne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 19.12.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Tez mi się bardzo spodobały dekoracje (i zdjęcia, jak zwykle)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 19.12.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 To napiszę jeszcze raz.Piękne dekoracje świąteczne.Czy to Twoja żona ma taki zdolności i dobry gust? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 20.12.2010 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 A jaki porządek w kuchni. Pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 20.12.2010 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Kuchnia jest przepiękna, taka jak lubię - prosta, skromna. Podobnie jak świąteczne ozdoby - to jest właśnie to - te bombki to świetny pomysł, bez przesady - efekt świetny! No i życzę powodzenia w sprawach zawodowych! Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts