elwi 11.02.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 12.02.2011 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 ..wzrokowcem jestem.. bez szkicu lub zdjecia nie umię wyobrazić sobie tego:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 12.02.2011 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 ..wzrokowcem jestem.. bez szkicu lub zdjecia nie umię wyobrazić sobie tego:( ja za to grafikiem nie jestem Ale coś wyrzeźbiłem ... http://img819.imageshack.us/img819/1705/ogrodzenie.jpg Szare - słupki i dół ogrodzenia, brązowe - szerokie panele metalowe. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwy lodz 13.02.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 (edytowane) witamczy polecany hydraulik Jacek Połczyński jest nadal osobą polecaną czy moze przez te 3 lata się coś zmieniło ?? nie napisalem - chodzi mi o stan zero ( kanalizacja wejscie wody do budynku) Edytowane 13 Lutego 2011 przez siwy lodz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 13.02.2011 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 witam czy polecany hydraulik Jacek Połczyński jest nadal osobą polecaną czy moze przez te 3 lata się coś zmieniło ?? nie napisalem - chodzi mi o stan zero ( kanalizacja wejscie wody do budynku) Tak, do tego etapu jak najbardziej, choć obecnie uważam, że chyba podjąłbym się zrobienia tego sam.... Do dalszych etapów, też - ale - długi czas oczekiwania na podjęcie pracy i niezbyt wielka "finezja" prac. Ale co do fachowości i wykonania nie mam zastrzeżeń. Nadal wszystko działa pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.02.2011 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Pięknie to wszystko dogrywacie...Mam pytanie o drzwi. Wkleiłeś link do podobnych http://www.budrex.pl/index.php?g_id=9&p_id=31 Czy dany model można zamówić w dębie czy tylko niektóre modele mieliście do wyboru?I drugie pytanie dotyczy...betonowy donic. Ja tez o nich myślę. Myślałeś nad zbrojeniem? Ja pierwotnie myślałam o siatce a teraz się zastanawiam czy nie wystarczy jak do mieszanki betonu dodam włokna polipropylenowe i od razu impregnat w celu zmniejszenia nasiąkliwości. http://allegro.pl/wlokna-wlokno-polipropylenowe-do-betonu-0-9kg-i1415807792.htmlhttp://allegro.pl/s-grunt-impregnat-do-piaskowca-kamienia-betonu-5l-i1425778114.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SSN774 14.02.2011 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 PS. SSN74 - dzięki What for??? :> Bo nie wiem o co kaman Chyba że mowa o ...http://img189.imageshack.us/img189/4615/apcq.jpg Działa piknie, to ja dziękuję ) Dołożę aku i będzie czekał na nowy kociołek :] Pozdro Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 14.02.2011 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Majki - niezły z ciebie niegrafik Zastanawiam się, czy panel o szerokości 30 cm to nie za szeroko? Jeszcze jedno.... murki widziałabym raczej szersze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 14.02.2011 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Pięknie to wszystko dogrywacie... Mam pytanie o drzwi. Wkleiłeś link do podobnych http://www.budrex.pl/index.php?g_id=9&p_id=31 Czy dany model można zamówić w dębie czy tylko niektóre modele mieliście do wyboru? I drugie pytanie dotyczy...betonowy donic. Ja tez o nich myślę. Myślałeś nad zbrojeniem? Ja pierwotnie myślałam o siatce a teraz się zastanawiam czy nie wystarczy jak do mieszanki betonu dodam włokna polipropylenowe i od razu impregnat w celu zmniejszenia nasiąkliwości. http://allegro.pl/wlokna-wlokno-polipropylenowe-do-betonu-0-9kg-i1415807792.html http://allegro.pl/s-grunt-impregnat-do-piaskowca-kamienia-betonu-5l-i1425778114.html Z tego co wiem, można w każdym drzewie jakie się chce. Do tej pory jak najbardziej polecam - piękne drzwi I działają :) Właśnie ! Donice ... A miałem się za co innego brać ... Wszsytko jakoś mam tylko w głowie, ale zbrojenie dam na pewno, Włókna mnie w tym rodzaju "konstrukcji" nie przekonują. 1 szt siatki zbrojeniowej z castoramy za jakieś 10 zł pocięta pewno wystarczy Dzięki pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 14.02.2011 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 What for??? :> Bo nie wiem o co kaman Chyba że mowa o ...http://img189.imageshack.us/img189/4615/apcq.jpg Działa piknie, to ja dziękuję ) Dołożę aku i będzie czekał na nowy kociołek :] Pozdro Wojtek To ja się też cieszę pozdro, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 14.02.2011 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Majki - niezły z ciebie niegrafik Zastanawiam się, czy panel o szerokości 30 cm to nie za szeroko? Jeszcze jedno.... murki widziałabym raczej szersze Bo ja to tak maznąłem na szybko Dla mnie osobiście panel węższy będzie "sztachetą" i straci pewien styl ... No i murki szersze, wiem, taki mi wyszły pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.02.2011 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 To ja czekam na efekt finalny tych donic i instrukcje fotograficzną Wiem, ze forme lepiej wyłozyć folią to wtedy donica bedzie gładka i mniej polerowania będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 14.02.2011 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 To ja czekam na efekt finalny tych donic i instrukcje fotograficzną Wiem, ze forme lepiej wyłozyć folią to wtedy donica bedzie gładka i mniej polerowania będzie. Na pewno DIY zrobię Co tylko jak folia się pomarszczy ? To bok będzie też "pomarszczony" ... bardziej myśle o OSB i potem i tak będę malował na kolor czarny pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.02.2011 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Jakoś nie miałam zaufania do tych farb do betonu.... Boje się, że zejdą. Używasz sprawdzonego, jednego producenta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 14.02.2011 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Próbowałem chlorokauczukowych ... Ale będę też kombinował ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 14.02.2011 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Guru betonu pan Cheng poleca cienkie pleksi wpakować między formę a beton. Poleca i włókna i siatkę i plastyfikator jednocześnie Gdybyś się majki nie zebrał do roboty przed imprezą u Z-ty to mogę zabrać ze sobą książkę o betonie "zrób to sam". Chyba, że zależy Ci na tym, żeby było widać w betonie odciśniętą płytę osb...to co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 14.02.2011 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Guru betonu pan Cheng poleca cienkie pleksi wpakować między formę a beton. Poleca i włókna i siatkę i plastyfikator jednocześnie Gdybyś się majki nie zebrał do roboty przed imprezą u Z-ty to mogę zabrać ze sobą książkę o betonie "zrób to sam". Chyba, że zależy Ci na tym, żeby było widać w betonie odciśniętą płytę osb...to co innego Z nieba mi spadasz ... :) Jasne, chętnie pożyczę dzięki, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 15.02.2011 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Z nieba mi spadasz ... :) Jasne, chętnie pożyczę dzięki, majki Kniżki leżą przy łóżku więc nie powinnam zapomnieć, ale gdybyś bliżej 12 marca mnie upomniał... wiesz, baby w ciąży jakieś takie roztargnione są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoos 16.02.2011 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Majki dzięki za fotki Ale teraz widzę że chyba ja myślałem o czymś innym, a u Ciebie ten zawór RTL to też chyba jakiś bardziej rozbudowany. Czy on jest z kapilarą? Te elementy do podłogówki to: 1. rodzielacz 2. zawór RTL (chyba z kapilarą) 3. pompa osobna tylko do podłogówki. 4. rury tyle zidentyfikowałęm czy jeszcze coś tam jest? (np taka czarnakwadratowa puszka) Majki powiedz mi tak jak to teraz masz u siebie poinstalowane i obejrzałeś pewnie kilka razy na spokojnie to jest to łatwe do wykonania samemu? czy są jakies pułapki i trudności czy lepiej zatrudnic hydraulika. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 16.02.2011 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 ooo... to ja też podepnę sie pod pytanie markoosa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts