majki 30.03.2011 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Nie dość, ze lampy u dzieci mamy te same to i tak samo lokalnymi patriotami jesteśmy . Tak wychodzi pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SSN774 30.03.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Chodziło mi nie o drogi, ale o mniejsze korki Ale wiem, gdzie bez zastanowienia bym się przeprowadził jeśli chodzi o "podobanie" miasta .... Wrocław. Właśnie wróciłem, zdałem wszystkie graty z firmy ... Ilekroć byłem, to zawsze utwierdzało mnie w przekonaniu, ze to piękne miasto, z niezwykłym klimatem, niesamowicie rozwijające się ... pozdrawiam, majki Ekhmmm, a ja się z Wrocka do Łodzi przeniosłem Na upartą babę nie ma rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 30.03.2011 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Wertujac google znow trafilam do Ciebie;) Doczytalam ze ocieplenie budynku robiles systemem weber (moj wykonawca mi go poleca) Czy u Ciebie ejst juz polozony ostateczny tynk i kolor bo na fotkach cos slabo to wyglada?(sorki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 2mm 31.03.2011 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Chodziło mi nie o drogi, ale o mniejsze korki Ale wiem, gdzie bez zastanowienia bym się przeprowadził jeśli chodzi o "podobanie" miasta .... Wrocław. Właśnie wróciłem, zdałem wszystkie graty z firmy ... Ilekroć byłem, to zawsze utwierdzało mnie w przekonaniu, ze to piękne miasto, z niezwykłym klimatem, niesamowicie rozwijające się ... pozdrawiam, majki Co do Wrocławia masz rację. To miasto ma to szczęście, że ma w miarę rozgarnięte władze a nie takie [...........] jak Łódź. Zresztą to typowo poniemieckie miasto to i mentalność jest inna niż na ruskim wschodzie. A co do tego jak to napisałeś "podobania" miasta - mnie podoba się kilka lokalizacji ale jak przeliczę ceny x4 no to wychodzą "trochę" wysokie wartości.......... pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 31.03.2011 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Wertujac google znow trafilam do Ciebie;) Doczytalam ze ocieplenie budynku robiles systemem weber (moj wykonawca mi go poleca) Czy u Ciebie ejst juz polozony ostateczny tynk i kolor bo na fotkach cos slabo to wyglada?(sorki) Jednak dobra "indeksacja" w sieci to podstawa Mam webera, ale jeszcze tynku docelowego nie ma. Mam nadzieję, że w tym roku sie uda ... Ale samo ocieplenie jak i klej z siatką, trzyma się świetnie, nic nie odpada i nic się nie dzieje ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 31.03.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Majki, czytam ze dobre wiesci na froncie;) W Lodzi nigdy w zyciu nie bylam....moim miastem...jezeli kiedys zarobkowo chcialabym sie przemieszczac po Polsce: to bylby Poznan (studiowalam i mam sentyment) lub Gdansk (tak jakos zawsze lubie ten klimat miasta) a najkochansze moje miasto do Bydgoszcz...dziura, ale moja rodzinna;) i blisko do Borow Tucholskich.... i kajakow, i jezior, i rzek... i tony dobrych wspomnien;) Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piogron 31.03.2011 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 (edytowane) Hej możesz napisać co to za oświetlenie w hallu, te kwadraty przy drzwiach wejściowych i te okrągłe w salonie nad kominkiem? Edytowane 31 Marca 2011 przez piogron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 31.03.2011 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Hej możesz napisać co to za oświetlenie w hallu, te kwadraty przy drzwiach wejściowych i te okrągłe w salonie nad kominkiem? W wiatrołapie te kwadraty są z Leroya, po jakieś 200 zł były. W salonie http://lampywsieci.pl/p/pl/294570/lampa+wiszaca+grenada+2.html tylko czarne pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 01.04.2011 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Majki, co nowego u Ciebie?Pokaz te chorsy.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 01.04.2011 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Majki, co nowego u Ciebie? Pokaz te chorsy. Pozdr. Lampy, jak lampy ... Oprócz "ostatniej" spiżarni, raczej nic nowego ... Postaram się niedługo coś zrobić i wrzucić poglądowo pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
triada1301 03.04.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Super dzięki za fotki spiżarni wyszła ładnie Czekamy na więcej fot Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
triada1301 03.04.2011 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Majki mam pytanko do spizarni co to za Rogery? Na stronie Ikei nie mogę tego odnaleźć czy mógłbs mnie nakierowac w którym dziale one są??Znalazłam tylko ten System ANTONIUS. Chciałabym równiez prosic o podanie ceny w zaokrągleniu jaka wyszła Ci za spizarnie()te szyny +półki - mozesz wysłac na priv.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damian 03.04.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Cześć Majki !Możesz przesłać info na temat Twojego ogrodzenia tzn. ceny, namiary na wykonawcę itd., z góry dzięki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 04.04.2011 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Cześć Majki ! Możesz przesłać info na temat Twojego ogrodzenia tzn. ceny, namiary na wykonawcę itd., z góry dzięki. Pozdrawiam Człowiek od klinkieru i ślusarz są na łódzkiej tablicy ogłoszeń. Choć podobno obecnie ten od klinkieru ma fochy ... Cena ... akceptowalna pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wolusie77 14.04.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Majki mam pytanko do spizarni co to za Rogery? Na stronie Ikei nie mogę tego odnaleźć czy mógłbs mnie nakierowac w którym dziale one są??Znalazłam tylko ten System ANTONIUS. Chciałabym równiez prosic o podanie ceny w zaokrągleniu jaka wyszła Ci za spizarnie()te szyny +półki - mozesz wysłac na priv.Pozdrawiam Majki przyłączam się do pytania w kwestii spiżarni. Chodzi chyba o system BRODER z Ikea. Ile wyszła ci cena szyn+ półek w zaokrągleniu - możesz przesłać na priv? Stolarz wyliczył mi zwykłe półki z mdf na 3 ścianach na 750 zeta i nie wiem czy nie wyjdzie taniej takie szyny + półki. Czy w Ikea można kupić same szyny bez półek? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 15.04.2011 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Majki przyłączam się do pytania w kwestii spiżarni. Chodzi chyba o system BRODER z Ikea. Ile wyszła ci cena szyn+ półek w zaokrągleniu - możesz przesłać na priv? Stolarz wyliczył mi zwykłe półki z mdf na 3 ścianach na 750 zeta i nie wiem czy nie wyjdzie taniej takie szyny + półki. Czy w Ikea można kupić same szyny bez półek? pozdrawiam Tak, kupowaliśmy same szyny, tzn nogi + podpórki na półki. Półki docinane w castoramie na wymiar - 300 zł Całość zamknęliśmy w jakimś tysiaku. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wolusie77 15.04.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Tak, kupowaliśmy same szyny, tzn nogi + podpórki na półki. Półki docinane w castoramie na wymiar - 300 zł Całość zamknęliśmy w jakimś tysiaku. pozdrawiam, majki Dzięki Majki za odpowiedź Spiżarnia wygląda fajnie i praktycznie. Mąż chciał ten system do garażu, ale do spiżarni jak widać też się nada. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 16.04.2011 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Dzięki Majki za odpowiedź Spiżarnia wygląda fajnie i praktycznie. Mąż chciał ten system do garażu, ale do spiżarni jak widać też się nada. pozdrawiam Są do dostania podpórki na półki zarówno 40 jak i 60, my mamy 60. Przy półkach 60 robi się na prawde bardzo dużo miejsca, tym bardziej, ze mamy po 7 półek na ścianie, to daje masę miejsca. W garażu mamy zwykłe regały metalowe pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SSN774 16.04.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Sorrki że dopiero teraz. Majki jesteśmy ci baaaardzo wdzięczni za ceramikę Aż mi głupio że nie miałem czasu Ci wcześniej podziękować na łamach forum. BTW, masz jakieś "dojscie" do Geberita w przypadku awarii, rozważamy z małżą podwieszany (ona chce bardzo), ale tego się boję, wiem nie psują się, a jeśli coś to co, nie będę kafelek rozwalał.... Dzięki serdeczne SSN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 17.04.2011 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Sorrki że dopiero teraz. Majki jesteśmy ci baaaardzo wdzięczni za ceramikę Aż mi głupio że nie miałem czasu Ci wcześniej podziękować na łamach forum. BTW, masz jakieś "dojscie" do Geberita w przypadku awarii, rozważamy z małżą podwieszany (ona chce bardzo), ale tego się boję, wiem nie psują się, a jeśli coś to co, nie będę kafelek rozwalał.... Dzięki serdeczne SSN Nie ma problema Co do geberita, dojście tylko przez zdejmowalny przycisk ... Ale innego nie mam. Jak coś to rycie płytek Podłaczenie wody tylko nie przez wężyk, ale zgrzewane na gorąco z podejściem od wody. Ma niby być pewniejsze ... pozdrówka, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts