Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Majkiego

Recommended Posts

Fajne te zasłono-firany, jakiś gotowiec, czy na zamówienie?

Pytanie mam o ogrodzenie, jakie są wymiary profili i jakie są między nimi odstępy, jak oceniasz "prześwitywalność" , planuję coś takiego z drewna i zastanawiam się nad wymiarami i odstępami. Można poznać cenę za bramę, furtkę i panele ze stali? Pytałam już kiedyś co to za płytki na tarasie, ale skrzynkę posprzątałam, a z głowy wyleciało, możesz mi przypomnieć, jak się po pierwszym sezonie sprawdziły?

Edytowane przez e-mól

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Fajne te zasłono-firany, jakiś gotowiec, czy na zamówienie?

Pytanie mam o ogrodzenie, jakie są wymiary profili i jakie są między nimi odstępy, jak oceniasz "prześwitywalność" , planuję coś takiego z drewna i zastanawiam się nad wymiarami i odstępami. Można poznać cenę za bramę, furtkę i panele ze stali? Pytałam już kiedyś co to za płytki na tarasie, ale skrzynkę posprzątałam, a z głowy wyleciało, możesz mi przypomnieć, jak się po pierwszym sezonie sprawdziły?

"Firanki" robione na zamówienie.

Ogrodzenie : panel metalowy, przekrój 20x70 mm odstęp 50mm, prześwitywalność duża, akceptowalna. Nie chcieliśmy "muru" i w pełni szczelnego ogrodzenia.

Koszt wypełnień metalowych co widac na zadjęciach - 11kpln

Płyty na tarasie : http://polbruk.pl/pl/linia/polbruk-styl/region/centralny/polbruk-plaza.html

Po piewrszym sezonie nic się nie dzieje, oby tak dalej :)

pozdrawiam, majki

Wiosna u Was w ogrodzie już na całego :) Majki powiedz proszę jakiej firmy i jaki model masz karnisz w salonie?? I jeszcze jedno jakie rozwiązanie zastosowałes przy łaczeniach terakoty i paneli?Czy jakąś listwe drewnianą, metalowa czy korek, itp?

Pozdrawiam i życzę radosnych Świąt :)

Wiesz ... nie wiem jakiej firmy ... "Załatwiany" razem z firankami przez firmę szyjącą i montująca wszystko. Ale chyba nie jakiś z kosmosu, miał być jak najprostszy ;)

Nie mam paneli. Łączenia terakoty i parkietu zrobione są korkiem.

Wesołych Świąt :)

pozdrawiam, majki