rasia 29.06.2011 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Gratulacje Majki!!! Tego roku i tego co przyniósł ten rok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wolusie77 30.06.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Hejka Mjaki, Mam pytanko w sprawie baterii zlewozmywakowej kuchennej. Podoba mi się Blanco Zenos-S i zobaczyłam że ją masz u siebie. Nie jest tania, więc pytanie czy się sprawdza i czy jesteście zadowoleni. Z góry dziękuje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 01.07.2011 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Hejka Majki, ( poprawiłem nick ) Mam pytanko w sprawie baterii zlewozmywakowej kuchennej. Podoba mi się Blanco Zenos-S i zobaczyłam że ją masz u siebie. Nie jest tania, więc pytanie czy się sprawdza i czy jesteście zadowoleni. Z góry dziękuje Pozdrawiam Tak, sprawdza się, Po prostu jak bateria, działa i już Jesteśmy zadowoleni pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wolusie77 10.07.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 (edytowane) Dzięki Majki i sorki za literówkę. pozdrawiam Edytowane 10 Lipca 2011 przez wolusie77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 10.07.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Cześć Majki:)Ja mam pytanie z innej beczki: móglbyś polecić mi jakiś fajny aparat fot. taki "do kieszeni" ale żeby przyzwoite zdjęcia robił, córka właśnie na obóz wyjeżdża a jej dotychczasowy "zajeździłam" na budowie;) Początkowo chciała jakąś lustrzankę, ale stwierdziła, że zbyt duży i ciężki... Albo powiedz na co zwrócić uwagę, bo ja kompletnie się nie znam:(Pozdrówki, yuka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.07.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Yuca, polecam zerknąć na Panasonica TZ6 lub TZ7 z obiektywem leica. Ja co prawda li tylko lustrzankowa, ale swojego czasu dobierałam znajomej taką małpkę i ten aparat naprawdę jest super! Majki! Jaki cudowny, zadbany i zdrowy warzywniak!Piękny (ogromnie zazdroszczę, szczególnie poziomeczek i pomidorków)A co takiego żona Ci przygotowała tam? Jakaś szopska sałatka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 11.07.2011 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Cześć Majki:) Ja mam pytanie z innej beczki: móglbyś polecić mi jakiś fajny aparat fot. taki "do kieszeni" ale żeby przyzwoite zdjęcia robił, córka właśnie na obóz wyjeżdża a jej dotychczasowy "zajeździłam" na budowie;) Początkowo chciała jakąś lustrzankę, ale stwierdziła, że zbyt duży i ciężki... Albo powiedz na co zwrócić uwagę, bo ja kompletnie się nie znam:( Pozdrówki, yuka:) Zaproponowałbym to : http://www.nikon.pl/pl_PL/product/digital-cameras/coolpix/style/coolpix-s3100 Co do "małpki" na obóz jak i na inne wypady, gdzie mobilność aparatu jest jedną z najwazniejszych cech, to byłby fajny wybór. Do tego inne parametry przyzwoite, no i Nikon pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 11.07.2011 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Majki! Jaki cudowny, zadbany i zdrowy warzywniak! Piękny (ogromnie zazdroszczę, szczególnie poziomeczek i pomidorków) A co takiego żona Ci przygotowała tam? Jakaś szopska sałatka? Dzięki Dbamy razem A to ze zdjęcia, to poidory z sosem śmietanowo-czosnkowym i tartym żółtym serem - po prostu, a pyszne pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 11.07.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Zaproponowałbym to : http://www.nikon.pl/pl_PL/product/digital-cameras/coolpix/style/coolpix-s3100 Co do "małpki" na obóz jak i na inne wypady, gdzie mobilność aparatu jest jedną z najwazniejszych cech, to byłby fajny wybór. Do tego inne parametry przyzwoite, no i Nikon pozdrawiam, majki Dzięki:D Rzumiem, że Nikon, to Nikon;) i na nic innego nie patrzymy... A gdyby był wybór między Panasonikiem TZ a Canonem Powershot?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz231 11.07.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Dzięki:D Rzumiem, że Nikon, to Nikon;) i na nic innego nie patrzymy... A gdyby był wybór między Panasonikiem TZ a Canonem Powershot?... To wtedy zdecydowanie Nikon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 11.07.2011 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Yuka porównaj szkło leici w Panasonicu i ten śmieszny ciupek w coolpixie. Nikon to Nikon, ale nie w każdym wydaniu To od obiektywu zależy głównie dobre zdjęcie. Tym coolpixem zrobisz takie jakie setką innych aparatów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz231 12.07.2011 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Tak już na poważnie. Panasonic TZ (TZ8, TZ18 i TZ20) to przede wszystkim całkiem inna grupa cenowa więc nie do końca można porównywać go z co najmniej dwa razy tańszym Nikonem s3100. W grupie cenowej TZ mamy np Olympusa SP-610 UltraZoom z podobnymi parametrami czy Olympusa SZ-20. Porównywalny cenowo Nikon Coolpix L120 charakteryzuje się podobnymi parametrami i lepszym zoomem. Jest też prosty w obsłudze. Nie piszesz dokładnie jakie modele rozważasz więc nie do końca można je porównać. Trzeba też sprecyzować czego od aparatu oczekujesz. Sorki Majki - wiem że to nie jest forum o fotografii :)Już się nie odzywam.Pozdrawiam http://fotoblogia.pl/2011/05/04/panasonic-lumix-tz20-test-czesc-1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 12.07.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 (edytowane) Dzięki za wszystkie podpowiedzi:) Majki, sorki za OT:offtopic: A sałatka wygląda tak, że mam ochotę przez monitor ją zjeść Mniam:D Edytowane 12 Lipca 2011 przez yuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 12.07.2011 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Tak już na poważnie. Panasonic TZ (TZ8, TZ18 i TZ20) to przede wszystkim całkiem inna grupa cenowa więc nie do końca można porównywać go z co najmniej dwa razy tańszym Nikonem s3100. W grupie cenowej TZ mamy np Olympusa SP-610 UltraZoom z podobnymi parametrami czy Olympusa SZ-20. Porównywalny cenowo Nikon Coolpix L120 charakteryzuje się podobnymi parametrami i lepszym zoomem. Jest też prosty w obsłudze. Nie piszesz dokładnie jakie modele rozważasz więc nie do końca można je porównać. Trzeba też sprecyzować czego od aparatu oczekujesz. Sorki Majki - wiem że to nie jest forum o fotografii :)Już się nie odzywam. Pozdrawiam http://fotoblogia.pl/2011/05/04/panasonic-lumix-tz20-test-czesc-1 No lepiej bym tego nie ujął Dzięki Kolego za szerokie info I nie ma problemu, jak chcecie sobie pogadać tu o fotografii to ja zawsze chętnie posłucham i pogadam pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz231 12.07.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Znosiłeś mnie dwa lata w jednym biurze to i parę postów wytrzymasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 12.07.2011 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Znosiłeś mnie dwa lata w jednym biurze to i parę postów wytrzymasz ? Nie tylko parę ... :) To były czasy ... pozdro , majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz231 13.07.2011 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 były były ... i mieliśmy o 10 lat mniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forsa80 22.07.2011 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Majki mam pytanie odnośnie Reku - dużo czasu przy nim walczyłeś więc zakładam, że będziesz wiedział: Czy masz możliwość wyłączenia Reku całkowicie z poziomu sterownika (pokrętełka)? Ja zainwestowałem 180 pln w sterownik z programatorem i w momencie kiedy wyłączam go z tego poziomu na OFF Reku nadal pracuje na minimalnych ustawieniach. Firma, która mi montowała twierdzi, że ten Reku tak ma że cały czas pracuje ... dziwna sprawa, ale może potwierdzisz te doniesienia? A apropos aparatów dla mnie No1 to Canon - miałem G3, G5 i teraz mam starusieńkiego 300D i są lub były świetne (przynajmniej dla amatora ), ale lata temu kupiłem Panasonic'a (chyba jeden z pierwszych jego aparatów cyfrowych) w opisie było, że jest "build like a tank" i to się sprawdza, teraz katuje go Teść i aparat jak działał tak działa, robi też całkiem fajne zdjęcia i obiektyw Leica zoom 12X i w całej rozpiętości tak samo jasny/ciemny rewelka. Dwa pierwsze Canony niestety już odmawiają posłuszeństwa ... mimo to teraz z uwagi na łatwość obsługi i robienia zdjęć wybrałbym ponownie Canon'a. Zaznaczę jednak - nigdy nie miałem Nikon'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 23.07.2011 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Majki mam pytanie odnośnie Reku - dużo czasu przy nim walczyłeś więc zakładam, że będziesz wiedział: Czy masz możliwość wyłączenia Reku całkowicie z poziomu sterownika (pokrętełka)? Ja zainwestowałem 180 pln w sterownik z programatorem i w momencie kiedy wyłączam go z tego poziomu na OFF Reku nadal pracuje na minimalnych ustawieniach. Firma, która mi montowała twierdzi, że ten Reku tak ma że cały czas pracuje ... dziwna sprawa, ale może potwierdzisz te doniesienia? Nie mam takiej możliwości. Mam zwykły 3-pozycyjne pokrętło i reku zawsze chodzi. Ale wiem, że zawsze powinno, już testowałem w zime jak reku nie chodziło jakiś czas, to potem miałem problemy. Teraz cały czas pracuje na "I" i jest ok. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forsa80 25.07.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Nie mam takiej możliwości. Mam zwykły 3-pozycyjne pokrętło i reku zawsze chodzi. Ale wiem, że zawsze powinno, już testowałem w zime jak reku nie chodziło jakiś czas, to potem miałem problemy. Teraz cały czas pracuje na "I" i jest ok. pozdrawiam, majki majki napisałeś o problemach - możesz coś więcej napisać? Bo ja będę kombinował, a może niepotrzebnie dzięki i pozdrawiamy, forsiaki80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts