olgusieniunieczka 27.08.2011 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Majki, Ty masz w kuchni servo drive pod zlewem? Pytam, bo słyszałam, ze w tym miejscu to kiepski pomysł, bo szyflada stale się sama, niekontrolowanie otwiera. Wiesz coś na ten temat? Bo ja tylko w tym miejscu planowałam takie cudo, do kosza na śmieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 27.08.2011 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Majki, Ty masz w kuchni servo drive pod zlewem? Pytam, bo słyszałam, ze w tym miejscu to kiepski pomysł, bo szyflada stale się sama, niekontrolowanie otwiera. Wiesz coś na ten temat? Bo ja tylko w tym miejscu planowałam takie cudo, do kosza na śmieci. Tak, mam. Nie rozumiem, jak można funkcjonować w kuchni bez otwieranego "kolanem" kosza na śmieci Serio - super sprawa. I sprawdza się i nie ma z tym żadnego problemu pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leaat 30.08.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Witaj Majki:)piekna kuchnia...moje fronty;) problem znasz, oświeć mnie;)Jakie masz fronty (lakier czy akryl?)jak są otwierane? jakie uchwyty?jak wyglada uchwyt przy zmywarce?jak wyglada uchwyt przy lodowce?pod zlewem rzeczywiscie servo zdaje egzamin, tak myslepiekna kuchnia....naprawde...gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 31.08.2011 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Witaj Majki:) piekna kuchnia...moje fronty;) problem znasz, oświeć mnie;) Jakie masz fronty (lakier czy akryl?) jak są otwierane? jakie uchwyty? jak wyglada uchwyt przy zmywarce? jak wyglada uchwyt przy lodowce? pod zlewem rzeczywiscie servo zdaje egzamin, tak mysle piekna kuchnia....naprawde...gratuluje Odpowiadam - lakier, 7 warstw - wszędzie w szufladach ServoDrive, w wysokiej zabudowie tam gdzie piekarnik Tip-Ony - nie mam uchwytów - przy zmywarce - podcięcie http://img155.imageshack.us/img155/4880/000401.jpg - przy lodówce - podcięcie http://img196.imageshack.us/img196/1302/001101x.jpg Dzięki pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 31.08.2011 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Dzięki za odp. Czyli masz kosz pod zlewem i nie ma problemu, ze np. coś tam robiąc przy zlewie servo drive sam się przypadkowo otwiera, bo opierając się o zlew trącisz szufladę kolanem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 31.08.2011 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Witaj Majki! Robisz piękne fotki pięknych wnętrz:) Intensywnie jest omawiany temat Twojej kuchni to i ja się przyłączam;)Przeczytałam obydwa Twoje dzienniki, przejrzałam komentarze i nie znalazłam namiarów na stolarza... W polecanych usługach Grupy Łódzkiej też nie mogłam znaleźć... Czy nieuważnie szukałam, czy z jakiegoś powodu nie podałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 31.08.2011 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Dzięki za odp. Czyli masz kosz pod zlewem i nie ma problemu, ze np. coś tam robiąc przy zlewie servo drive sam się przypadkowo otwiera, bo opierając się o zlew trącisz szufladę kolanem? Na początku zdarzało się Ale to kwestia przyzwyczajenia do "żyjącej" kuchni która reaguje na Twoje ruchy ... Ale to trzeba sie ewidentnie oprzeć, samo muśnięcie przypadkowo, nie wystarcza. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 31.08.2011 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Witaj Majki! Robisz piękne fotki pięknych wnętrz:) Intensywnie jest omawiany temat Twojej kuchni to i ja się przyłączam;) Przeczytałam obydwa Twoje dzienniki, przejrzałam komentarze i nie znalazłam namiarów na stolarza... W polecanych usługach Grupy Łódzkiej też nie mogłam znaleźć... Czy nieuważnie szukałam, czy z jakiegoś powodu nie podałeś? Poleciało na PW pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 31.08.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Dzięki. Gratuluję wszystkiego, domu, atmosfery, umiejętności pisania o niej, zdjęć i najważniejsze ponownego ojcostwa:) Masz wszystko i możesz być z siebie dumny. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 31.08.2011 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Dziękuję ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leaat 01.09.2011 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 dziekuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.09.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 GRATULUJĘ WSZYSTKIEGO: - kolejnego potomka w drodze :) - nowej pracy:) - własnych pomidorków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 20.09.2011 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Ogromnie dziękuję pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 20.09.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Z przyjemnością oglądam Twoje zdjęcia z życia w wybudowanym już domu, są pełne ciepła, nastrajają optymistycznie i dodają otuchy tym, którzy dopiero zaczynają swoją budowlaną przygodę Pomidorki koktajlowe wyglądają nadzwyczaj kusząco:) Oczywiście gratuluję nowych wyzwań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 20.09.2011 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Z przyjemnością oglądam Twoje zdjęcia z życia w wybudowanym już domu, są pełne ciepła, nastrajają optymistycznie i dodają otuchy tym, którzy dopiero zaczynają swoją budowlaną przygodę Pomidorki koktajlowe wyglądają nadzwyczaj kusząco:) Oczywiście gratuluję nowych wyzwań. Dzięki Bo cała budowa domu, to nie punkt "dojścia" a dopiero wyjścia ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 22.09.2011 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Cześć! Co to za oprawy masz w kuchni, białe? Chorsy grandy czy coś podobnego? I jeszcze okap - masz jakoś zakamuflowany czy nie masz? Dzięki, pozdro, A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 22.09.2011 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Cześć! Co to za oprawy masz w kuchni, białe? Chorsy grandy czy coś podobnego? I jeszcze okap - masz jakoś zakamuflowany czy nie masz? Dzięki, pozdro, A. Oprawy w kuchni to Massive Nero, np. http://www.swiatlamp.pl/product_info.php/info/p6579_56330-31-10_NERO-1-56330-31-10.html Okapu nie mamy na razie i na obecną chwilę nie wiem czy bedzie ... nie widzimy potrzeby na razie ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 23.09.2011 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Majki , gratuluję i trzymam kciuki za same sukcesy w nowej pracy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.09.2011 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Hej, hej. Super, super!! Serio, serio!! Nowy Domek, Nowy Potomek, Nowa Praca! Brawo!!! Według Chińczyków i feng shui rok 2011 jest rokiem szczęścia i pieniędzy, a jego kulminacyjny moment przypada na 11.11 11.11.11 Jak nic, trzeba zagrać w lotto;) Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 23.09.2011 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Majki, dolaczam sie do gratulacji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts