Inż. 02.04.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 (edytowane) Zapraszam do komentowania... Edytowane 2 Kwietnia 2011 przez Inż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 03.04.2011 04:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 u lalala..dostąpię zaszczytu wpisać sie pierwszy!!! mogę? to chyba najbardziej oczekiwany dziennik od dłuższego czasu. gadało się.... ploty były....a tu TRACH! jest dziennik.... pozdro Inż. netbet - wierny fan i uczeń mistrza! p.s. ... no i będzie gdzie pomarudzić o instalach.. ( pozdrów żonkę łode mnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 03.04.2011 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 No no... W końcu BasH też się melduje Uzupełnij jeszcze stopkę wg maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. 03.04.2011 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Witam kolegów...O instalkach zaraz pogadamy tylko niech spracyzujęrochę pytania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 03.04.2011 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 (edytowane) No zesz...!!!!!Mialam byc pierwsza, a te Samoroby to zawsze pierwsze wiedza co w trawie piszczy:bash: hahha W koncu, w koncu bedzie gdzie sie pouczyc:) Z tym dachem to szacun, ale zdjec szalunkow nie wiem czemu - nie dalam rady ogladac:) Edytowane 3 Kwietnia 2011 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. 03.04.2011 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Witam,Nie wiem czemu takie małe... poprawię...Dach to osobna historia, ale jak teraz patrzę na, to że udał się to zrobić samemu to serce rośnie...Od tamtego momentu uwieżyłem w siebie jeszcze bardziej i że nie widzę problemu... żeby nie budować samemu... Zaskakujecie mnie z tymi kradzieżami... aż tak ciągną z budowy...U mnie nawet dwuźdz nie zginoł, a budowa zabezpieczona na zasadzie prowizorki...Brama wjzdowa u mnie to jedynie kij powieszony poziomo... Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 03.04.2011 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 (edytowane) Nie dalam rady ogladac szalunkow, bo mialam dosc swoich dopiero co zalanych:) Akurat nie chodzilo mi o techniczna strone;) Baj de łej my tez sie nie ogrodzilismy cali, tylko dwa boki bo kupy piachu stoja na pozostalych dwoch granicach (oczywiscie za pozwoleniem per sasiada) i tylko jest rozciagnieta bialo-czerwona tasma. Edytowane 3 Kwietnia 2011 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.04.2011 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Przyszlam z rewizyta:cool: Powinnam zaczac od przywitania sie, tak wiec: Witam sie i ja, jako chyba ostatnia...w morde jeza, ja to mam zaplon:rolleyes: Teraz bedziemy mieli gdzie pisac wypociny nasze i w koncu nasz Inz. bedzie mial spokoj z jednym gadaniem i pytaniem przez wszystkich-"gdzie Twoj dziennik". Alleluja! juz jest:wiggle: widac ze bylo warto;) za to ze ja jestem etap-czekanie na dachowke, a samorobem niestety nie(tylko plyta byla robiona przez mojego M), to i tak z mila checia dopinguje postepom na budowie i obiecuje zagladac tak czesto dopoki serwer to wytrzyma:rotfl: Pozdrawiam Mmelisa-nazywana tutaj Meliska P.S. Magda jestem-milo mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 03.04.2011 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 M jak Magda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.04.2011 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 M jak Magda:) Dokladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 04.04.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Strzelam, wydzial: budownictwo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. 04.04.2011 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Pódło, ale tylko połówkowe (0,5 litra)...Ja po Wydziale Elektrycznym, Żona moja po budownictwie... A koleżanka co popełniła?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 04.04.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Normalnie wszystkie zawody - jak tak dalej pójdzie to otworzymy jakąś firmę kompleksowo projektującą-wykonującą. Ja dorzucam działkę telekomunikacja i elektronika + sieci komputerowe/teletransmisja mgrinRZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 05.04.2011 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 (edytowane) Tak se wczoraj jak mylam zeby:lol: myslalam, ze spudlowalam i ty to jednak od tych kabelkow jestes:) Same Inzyniery tutaj:) ja Wydzial Informatyki, blondynka po sztucznej inteligencji hahhaa. Oczywiscie robie co innego, tak to ze mna bywa:) PS.a moje 0,5 litra jest po mechanicznym. Edytowane 5 Kwietnia 2011 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. 05.04.2011 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Tak studia to elektryczne... elektrotechnika:)Ale technikum Budowlane wcześniej popełniłem... tylko szkoła ma swój plan nauczania, praktyki ile mogłem,to łapałem bo ciągneło człowieka do techniki...Ale myślenia technicznego to jednak mnie tata nauczył i niezakazywał...Zresztą jak dla każdego syna, tata jest pierwszym nauczycielem...Tak więc teraz rozwiązuję swoje problemy techniczne...Ale często jestem sam zaskoczony i szczeka mi opadajak tacy wielcy ludzie nic nie miejący wspólnego z budownictwem umieją tak wiele zrobić...Podziwiam i mam wielki szacunek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lilianette 05.04.2011 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 To i ja się witam z tak zacnym gronem Też polibuda: budowlanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 05.04.2011 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Ja również się witam i gratuluję już tak zaawansowanej budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. 05.04.2011 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Witam gości...Dziękuję za zaawansowanie budowy...Powoli, ale do przodu - spokój jest najważniejszy...Teraz jak zajeżdzam na budowę to widzę, ze jeszcze ogrom pracy trzeba zrobić...Ale też wiem co chcię - mogę wszystko - zrobić... w jakim czasie...Najbardziej jednak denerwuje człowieka jak musi zostawić robotę w połowie... Spokojnej nocki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 05.04.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Zaraz wyjdzie nam teoria spiskowa, ze Inzyniery to samoroby, albo Samoroby to Inzyniery, ktorych nie stac na ekipe:P Inz, napisz prosze (odnosnie law) czy mam gruntowac 1:1 i potem mazac juz samym dysperbitem cale lawy - tam gdzie bedzie kladziona izolacja pozioma tez?? Pape kupic termozgrzewalna czy jakas zwykla ( czytaj tansza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.04.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Hej samoroby, dalibyscie ludziom cos zarobic na was? teraz wiadomo dlaczego w PL taka "bida i jedza" jak to moja corcia mowi:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts