BasH 29.08.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Halo, żyjecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. 01.09.2012 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Żyjecie... tylko się wykończamy, a raczej czas nam ucieka i jeszcze milion innych rzeczy do zrobienia pozabudowlanych... pozro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 13.09.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Bardzo zainteresowała mnie Twoja kotłownia. Nie bardzo wiem co jest co ale jak popatrzę jeszcze trochę na zdjęcia to może wszystko ogarnę. Powiedz mi proszę jak (czym) wykończyłeś wejście rury do komina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 13.09.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Na poddaszu szwagier popełnia malowanie... Ty, ale maluje już wyzej niz tylko 2 metry,...czy dalej leci tam gdzie siega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. 03.10.2012 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Witam... O kurna ale mnie nie było...Do Kwitko:W rurę ceramiczną wsadziłem ryrę stalową 2mm, a całość jest zamknięta rozetą... Do M.S.U.:Spokojnie już mam pomalowane sufity:) mój tata zjawił się i dokonał... Czas leci, a ja normalnie wyrwać się z domu na budowę nie mogę...Najgorszy w mojej ocenie rok pod wzgledem budowania... ale powoli bardzo powoli idzie do przodu...Chodz pewnie przeprowadzka do połowy przyszłego roku... Pozdrawiam ciepło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.12.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 Radosnych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia oraz wielu szczęśliwych chwil, sukcesów i wszelkiej pomyślności w nadchodzącym Nowym Roku Zyczy Mmelisa z Rodzinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariwa 24.12.2012 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 Zdrowych, radosnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia dla całej rodzinki życzą Marcin z Iwoną http://img341.imageshack.us/img341/8592/merrychristmasglitterha.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 24.12.2012 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 http://img28.imageshack.us/img28/8426/kartka1c.jpg Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.06.2013 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 puk puk. Inz, gdzie Ty sie podziewasz? pewnie juz zamieszkaliscie i cisza jak makiem zasial... nic sie nie pochwalisz..w dzienniku cisza od dosc dawna... lato sie zbliza... wiec moze w koncu uda sie z tym ciachem co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. 08.07.2013 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Cześć Mmelisa, Przyznam się, że ciasto mnie przekonało Nie jeszcze się nie przeprowadziliśmy, ale żeby nie zapeszyć wielkimi krokami już się zbliża ten wyczekiwany czas... Lato żeczywiście się zbliża, ale jak wśrodku człowiek uskutecznia to nawet nie zauważa że słońce świeci Pozdrawiam, Inż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 31.05.2014 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 Witam sasiada z okolic mam pytanie odnosnie: Ostatnio podjeliśmy także z małżonką decyzją o przeniesieniu przeprowadzki na przyszły rok - 01.06.2013r czy ten dzien juz nastapil? Pozdrawiam i czekam na kolejne wpisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts