Inż. 17.04.2011 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Dzięki koledzy, jak widzicie nie sprzęt jest moim problemem:)Naładowałem na tę chwile instalację na 6 barów...Dziś nie miałem weny, żeby jechać zobaczyć... jutro napewno...Więc jak minimalnie spadnie to będę wiedział, że mogę ufać mojej instalacji...A jak poleci kontretnie to będzie szukanie... I wtedy rzeczywiście jest nastawiony na próbe 15 min:) Inż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 17.04.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 (????????????????????????) No prosta, bo możliwa do zrobienia tanim kosztem z tego, co pod ręką. Nie każdy ma duży kompresor, a pompkę do pompowania kół w zasadzie tak. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 19.04.2011 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Oj, troche mnie nie bylo a tu juz drzwi stoja i instalacja sie sprawdza... Fajnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. 20.04.2011 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Powoli idzie....Powiem, że po zamontowaniu drzwi, człowiek odrazu ma uczucię, że wchodzi do domu...Jeszcze tylko okna i ruszam dalej z robotami... teraz będę musiał się skupić nad inst. ele. Pytanie do grona:Instalacja naładowana na 6 barów, przez dobę spadło niecałe 0,2 bara i stoi...Na dokładkę poruszałem całym tym orurowaniem przy montażu kanalizacji...Dziś sprawdzenie ostateczne istalacji, jak nie drgnie to pasuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 20.04.2011 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 pompowałeś woda czy powietrzem?u mnie tys drgnęło - pompowałem powietrzem... ale stawiam na nieszczelności przy pakułach...woda powinna doszczelnić.bedzie git....nie bój nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 20.04.2011 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Inż. ... zbliżam się powoli jak żuf do rozdzielnicy... ekhm... jakby to ująć... Ty pewnie wiesz coś w temacie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. 20.04.2011 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Pompowane wodą, i jak nie drgnie w ciagu dwóch dni, czyli jak dziś pojadę zobaczyć...To znaczy, że jest ok... Cieszę się, że zbliżasz się do rozdzielnicy... coś Ci tam naskrobałem w komentach Twoich:)Mów z czym problem to się rozwiąże... A mam pytanie jak rozwiazujecie sprawę baterii do prysznica, z tego co widziałem są gotowe boxy do montarzu...Tylko sie zastanawiam ile to kosztuje i czy montowac jest sens... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 21.04.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Inzynier widze ze sie instalujesz na maxa:) Podlogowka w calym domu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. 22.04.2011 05:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Z tą całą instalacją to jeszcze trochę... materiały ściągam...Podłogówkę zaplanowaliśmy na parterze - hool, kuchnia i łazienka,poddasze - łazienka i korytarz....W pokojach będą grzejniki, bo:- my od małego grzejnikowi więc lubimy ten klimat, małe doświadczenie z podłogówką...- w pokojach chcemy mieć deskę podłogową jak nie porządnę dechę 28mm:)W dzienniku jest jakiś pogladowy schemacik.... Inż. -- P.S.Jak ja nie cierpię świąt....Oczywiście nie oceniajcie mnie jako heretyka i inne takie...Nie cierpie tego przymusowego nicnieróbstwa...Coś porobiłbym, poskręcał, poukładał...A tak jakiś w człowieku zakaz siedzi, jakaś blokada....Ten sam stan ducha przeżywał człowiek w niedzielę...Chodź trochę człowiek chciałby coś wypionować, wypoziomować...A jak Wy się czujecie w tym temacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.04.2011 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Wesolego Alleluja! http://img7.staticmn.pl/components/com_fireboard/template/default_gray/images/english/emoticons/smile.png i nie zakończcie tych Świąt jak kurczaczek poniżej http://img7.staticmn.pl/components/com_fireboard/template/default_gray/images/english/emoticons/tongue.png http://files.students.ch/uploads/a/2009/04/15/wielkanoc.gif Magda z Rodzinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 23.04.2011 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Łee no Inzynier, co Ty tak pozno piszesz ze urodziny miales. Bysmy sie napili Tak wiec STO LAT, STO LAT i duuuuuuzo szczesliwosci:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 23.04.2011 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 .. i Wesołych:) http://images35.fotosik.pl/625/6297a504789ebde7med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. 23.04.2011 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Myślałem, że się domyślicie:) Ale dziękuję za życzenia...I także życzę Wszystkim Odwiedzającym Wesołych Świąt i smacznego jajka... http://img829.imageshack.us/img829/3637/jajkokurczatko.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 23.04.2011 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Wszelkiej pomyślności i zdrowia - pozdrawiam(y). http://img847.imageshack.us/img847/8415/jajaf.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 27.04.2011 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 a dzis w pociagu w "Ladnym domie" czytalam o ładnych podejsciach pod grzejniki i sie spozniłam, bo Ty juz masz zrobione:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. 28.04.2011 05:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Ależ nie powstrzymuj się, chetnie coś zobaczę mówisz, że w "Ładnym domu" to sobie pójdę do księgarni i zobaczę Chyba musze zrobić foto relacje z ostatnich dni, bo nie mam czasu zrobić zdjeć... Wczoraj o 22.00 zwinołem się z budowy:) Inż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 28.04.2011 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Własnie moglbys zrobic zdjecia i ciagle czekam na to wywiniecie folii kubełkowej, nie upominałam sie bo jeszcze mamy co robic, ale mam nadzieje ze za miesiac folia pojdzie w ruch. Co do tych grzejnikow, bylo tam zdjecie jak są ładnie pochowane rurki w scianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 30.04.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Iżynier tatuśku, mordo Ty moja jak ja Ci z całego serca gratuluje, Synek cudowny. Cieszę się Twoim szczęściem. Dziecko pomimo, ze spać nie daje to jest najcudowniejszą częścią Ciebie. Zobaczysz co to jest bezinteresowna miłość, jak można się cieszyć z najprostszych rzeczy, jak zjadło zupkę, jak nauczyło się robić papa. Ja mam kompletnego fioła na punkcie mojego synka i pamiętam jak wybieraliśmy mu imię to mówiłam do męża, że musi mieć takie żeby mógł rwać lachony Bo już jak był w brzuchu wiedziałam że to będzie kawał fajnego chłopaka i tak jest:) Naprawdę cieszę się razem z Tobą i mam taaaaki uśmiech n twarzy. Twoja nowina dała mi dziś cudowny wieczór. GRATULUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 30.04.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 GRATULACJE !!! Uściskaj żonę - piękna robota : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 30.04.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Gratuluje syna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts